لوگوی شرکت مسافر بری

Amir storm

Well-Known Member
PHP:
خب این واسه شرکت
طرق شرق گیلان(t.s.g)
هست نظز بدین لطفا
شرمت میافر بری
کدوم بهتر شدن؟
به پست بعدی بروید
تازه شد

پیوست ها

• Untitled-13.jpg
    Untitled-13.jpg
    69.8 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
لوگوی اولی به دلیلی که نزدیکتر به موضوع اصلیش هست، مورد تایید بقیه قرار میگیره و میشه گفت طرح واضحی هست
ولی کمی تغییرات در وکتور اسب بدید بهتره ، و نمونه آماده زیادی از اسب هست که میشه استفاده کرد
جهت بال رو هم تغییر بدید ، مثلا 35 درجه با بالا بره و از این قبیل تغییرات ، فکر کنم تاثیر خوب داشته باشه
موفقیـتـ

R-med

Well-Known Member
اگه بخوام اولویت بندی کنم اول از اسبه خوشم اومد بعد لوگویی که شبیه به لوگوی خودته بعد هم وسطی
اون اسبه خیلی زیبا شده ولی اون اسب رو عوض کن چون لوگوی سمنده
اگه تو یه طرح از یه لوگویی که معروفه استفاده کنی ارزش کار رو میاری پایین و این کار جالبی نیست
سعی کن اسب رو خودت طراحی کنی یا یه اسبی با شکل دیگه براش در نظر بگیری

rohnaz

Well-Known Member
طرح اولی زیبا شده.
بنظر من چر شما از حروف سه حرفی واسه ی درست کزدن بال اسب استفاده نمیکنی.توی نگاه اول خیلی راحت میشه اینکارو کرد.با وکتور اسبی که تشابه زیادی با سمند داره موافق نیستم.البته بازم بستگی به قیمت طرح داره که اونم مهمه

سلامسجاد جان! :lol:
فرصت اذیت ندارم.
بوی تکرار ... بیشتر کار میخواد.
بیشتر مسافربری بشه ... بیشتر کار میخواد. ...
:rose:
یا علی

Amir storm

Well-Known Member
از همه تون ممنونم
این لوگو خیلی واسم مهمه
واسه همین بقیه ویرایش هاش رو میگذارم.
واسه اینکه از لو گوی ایران خودرو استفاده کردم دلایلی دارم .ولی هرکس وکتور مناسب تری پیدا کرد یا سراغ داشت اگه بگذاره ازش ممنونم.
...............................................................................................................................................................
اینا جدیدن بازم نظر بدین
خب توضیحات
دلایل استفاده از سر اسب:چون نشانه سواری وسرعت وسفر هست
چرا لوگوی ایرانخودرو؟ چون این شرکت از خودرو های ایرانخودرو استفاده میکنه مثل سمند و پژو و...
چرا از بال استفاده کردی مگه شرکت هواپیماییه:lol::خب از اونجایی که بال نشانه قدرت تسلط شکوه و... هست ازش استفاده کردم و واسه اینکه حس هواپیمارو ازش خارج کتم از یه موجود زمینی یعنی اسب استفاده کردم
همچنین در لوگوی اول از سمت راست خواستم یه اشازه پنهانی به فروهر داشته باشم.
خب اگه اینا شمارو قانع کرد که هیچی اگه نه، پذیرای انتقادات کوبندهی شما هستم.
یاعلی

پیوست ها

• Untitled-13.jpg
    Untitled-13.jpg
    69.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Untitled-11.jpg
    Untitled-11.jpg
    88.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Untitled-10.jpg
    Untitled-10.jpg
    80.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Untitled-9.jpg
    Untitled-9.jpg
    79.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Untitled-8.jpg
    Untitled-8.jpg
    74.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من يه نگاه سطحي به نظرات كردم
اول اينكه شما به عنوان " طراح" بايد ايده تا پياده سازي رو انحصارا متعلق به خودتون كنيد و به اين شكل كه از لوگوي طراح ديگه استفاده نكنيد!چون ارزش كارتون كم ميشه در واقع شما از طرح يك طراح ديگه داريد استفاده ميكنيد !!

واسه همين شما مجبوريد آبجكت هاي ديگرو به كار اضافه كنيد !!‌ شما بال رو اضافه كرديد اما توازن و فضاي منفي داريد
اگر به شكل يك ترازو در نظر بگيريم و مركز كار سر اسب باشه الان حالت افتادگي يا سنگيني داره يك طرف طرح

به نظر من ميتونيد خودتون از پايه يك طرح مناسب و كاملا انحصاري خلق كنيد چون تواناييشو داريد
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا