+ سلام + لوگوی بسکتبال شهر دماوند دوستام یه لوگوی رنگی کاملا لاتین میخواستن که نتیجش این شد.
uninavid Member Sep 13, 2011 #1 + سلام + لوگوی بسکتبال شهر دماوند دوستام یه لوگوی رنگی کاملا لاتین میخواستن که نتیجش این شد. پیوست ها logo.jpg 52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53
ArTaBaZ Well-Known Member Sep 14, 2011 #2 سلام توپ کمی نامشخص هست و بال ها یجوریه ، دورش تمیز باشه بهتره در کل خوبه
rohnaz Well-Known Member Sep 14, 2011 #3 سلام دوست من خیلی زیبا کار کردی.تنها ایراد کار از نظر من اون دوتا بال های پشتشه که انگار روش کم وقت گذاشتی.همینو بس
سلام دوست من خیلی زیبا کار کردی.تنها ایراد کار از نظر من اون دوتا بال های پشتشه که انگار روش کم وقت گذاشتی.همینو بس
sh1 graphic Well-Known Member Sep 14, 2011 #4 کار خوبی شده فقط بالها زیاد جالب نیست روش کار کنی خیلی عالی میشه
R-med Well-Known Member Sep 14, 2011 #5 سلام من هم با نظرات اساتید در مورد بالها موافقم راستی متن وسط هم به نظرم بی کیفیت شده موفق باشی
Mj Well-Known Member Sep 15, 2011 #7 قشنگ شده شاید میشد با براش های خیلی منحصر به فرد و ویژه دور و اطرافش رو پر تر کرد با بعد گرفتنش هم خیلی موافق نیستم در کل زیباست خسته نباشی
قشنگ شده شاید میشد با براش های خیلی منحصر به فرد و ویژه دور و اطرافش رو پر تر کرد با بعد گرفتنش هم خیلی موافق نیستم در کل زیباست خسته نباشی
Saeed Well-Known Member Sep 16, 2011 #11 فک کنم موقع استفاده در جاهایی که بخوایم لوگو رو کوچیک کنیم به مشکل بر بخوریم ! موفق باشید ...
.:SENATOR:. Member Sep 16, 2011 #12 منم دقیقا با سعید موافقم لوگو باید طوری طراحی بشه که قابلیت تبدیل شدن به مُهر رو هم داشته باشه یعنی بشه تکرنگش کرد و همچنین موقعی که کوچیک میشه به مشکل برنخوره... درمجموع خوبه... ــموفق باشیــ
منم دقیقا با سعید موافقم لوگو باید طوری طراحی بشه که قابلیت تبدیل شدن به مُهر رو هم داشته باشه یعنی بشه تکرنگش کرد و همچنین موقعی که کوچیک میشه به مشکل برنخوره... درمجموع خوبه... ــموفق باشیــ
MohammadGh Well-Known Member Sep 16, 2011 #13 لوگو زيبا و شيكي شده ولي اگه تو سايزش رو كوچيك كني بد ميشه موفق باشي
uninavid Member Sep 17, 2011 #14 saeed گفت: فک کنم موقع استفاده در جاهایی که بخوایم لوگو رو کوچیک کنیم به مشکل بر بخوریم ! موفق باشید ... کلیک کنید تا باز شود... درسته،ولی معیار مقایسه اونها لوگوهای nba هستش و من هم مرسی از نقد
saeed گفت: فک کنم موقع استفاده در جاهایی که بخوایم لوگو رو کوچیک کنیم به مشکل بر بخوریم ! موفق باشید ... کلیک کنید تا باز شود... درسته،ولی معیار مقایسه اونها لوگوهای nba هستش و من هم مرسی از نقد