لوگوي "مي مي"

mimi_ss2003

Member
سلام
اسم من مهرداد . ولي بعضي ها منو "مي مي" صدا مي كنن .
اين طرح رو هم براي اين اسم ساختم .
مي خواستم بدونم نظر شما چيه . و ايرادهاشو بدين تا با رفعشون بهترش كنم .
ممنون.

آخرین ویرایش:

mimi_ss2003

Member
توضيح

رنگه قرمز يكي از m ها هست
رنگه آبي يكي ديگه
و رنگهاي سبز هم حروف "i" هستن.

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
مهرداد جان اون " i " به " j " شبیه تره... البته باز هم خود دانی.
بالایی از لحاظ کلاس و قوام کار خیلی بالاتر از طرح پایینیه... و اگه توضیح رو در مورد لوگو نمیدادی
من نمیفهمیدم چیه که این البته به احتمال قریب الوقوع به آی کیوی من برمیگرده !! : D

قربانت

kambiz.elf

Member
سلام
مهردا جان كار خودش قشنگه ولي به نظر من نتونستي منظورتو نشون بدي چون اگه توضيح ندي خيلي سخت ميشه فهميد چي نوشتي با اين كه گفتي مي مي رو ميخواستي بنويسي . بعد هم i شبيه j شده

kambiz-g

Member
يه چيز ديگه هم فراموش كردم بگم
طرح اولت خيلي بهتر نسبت به دومي كار شده

h.khafan

Active Member
سلام:

به عنوان لوگو جالب شده ولی اگه تو ضیح نمیدادی که کدوم قسمت ام و کدوم قسمت i (که شبیه j شده) نمی شه فهمید که چی نوشتی.حتی نمیشه فهمید که این یه نوشتس .

روش بیشتر کار کن فکر کنم مرز بین دو تا ام رو جدا کنی بهتر شه.

موفق باشی
حامد

آخرین ویرایش:

mimi_ss2003

Member
mamnon az lotfe hamaton
dovomi tarh nist tozihe avaliye . dar morede on harfeh i ham baraye in ke tarh por she inkaro kardam . vali chon migin bashe avazesh mikonam .
bebakhshid finglish neveshtam akhe farsim mored peyda karde .
bazam mamnon va montazere nazarate badi hastam .

omidsas

Member
خوبه جالبه جای کار داره راستی یه نکته دیگه که به نظر من خیلی مهمه و من بارها و بارها بهش رسیدم اینه که از لوگویی که ساختی به چه منظوری و تو چه سایزی میخوای استفاده بکنی مثلا ممکن هست همین لوگویی که شما گذاشتی تو این ابعاد خیلی واضح و خوانا باشه اما آیا اگه سایزش 30 درصد بشه مواردی که گفتم از کیفیت فابل قبول برخوردار خواهند بود یا نه مثلا همین لوگو من که این بغل میبینیش تا حدودی از این بابت مورد قبول هستش مثلا تا 80 درصد ولی هنوز عالی و خوب خوب نیست این رو هم مد نظر داشته باش چون اکثر دوستان تو سایز بزرگ طراحی میکنن کلی زحمت میکشن ولی امان از وقتی که یکمی سایز کوچیک بشه همه چیز میره تو ابهام مطلق همین ( خوب بود تایپیست میشدم)

mimi_ss2003

Member
ممنون Omidsas عزيز . من از اين طرح نمي خوام توي جاي خاصي استفاده بكنم . فقط مي خوام يه چيزي مثل همين آواتورم باشه كه براي آواتور يا براي اين كه زير طرح هام بزارم ازش ستفاده كنم .
آقا حامد در مورد جدا كردن دو تا M هم مي خواستم كشيدن طرح با سرعت با خودكار يا مداد و روي كاغذ راحت باشه اما اگه جداشون كنم اين كار سخت مي شه .
در ضمن من كار رو درستش كردم و دوباره گذاشتم .
لطفا بگيد بهتر شده يا نه .

آخرین ویرایش:

omidsas

Member
حالا خیلی بهتر شد حالا که دوستان خیلی اصرار دارن دو تا m رو از هم جدا کنی میتونی 2 تا نقطه هم سایز همون نقطه های i بزاری تو محل تلاقی m ها بعد دوره اونارو یه مقداری خالی کنی اینجوری هم فاصله افتاده هم قرار گرفتن 4 تا نقطه بصورت قری کارو قشنگ میکنه این نظر منه البته

جدیدترین ارسال ها

بالا