fahmi
Member
اینم چند تا لوگوی زیبا !
به نظر من شاید 70 درصد کار مربوط میشه به خلاقیت ! چیزی که هیچ وقت کهنه نمیشه . کم ترین حالت ممکن اینه که هر انسانی هر چقدر هم بی استعداد باشه میتونه به نکته ی ظریفی اشاره بکنه و خلاقیتی به خرج بده که تک باشه و به نظر من به تعداد هر انسان و ذهن ، ظرافت و خلاقیت هست .
چند تا لوگوی معروف و زیبا رو میذارم تا شما هم استفاده کنید . و ببینید چه ظرافتی و چه خلاقیتی به کار برده شده
Via Rail
شرکت خدمات راه آهن از ریل قطار در وسط این لوگو استفاده کرده است
لوگوی شرکت ال جی
بعضی از افراد به Pac-Man واقعا اعتقاد دارند!
لوگوی خانواده ها
این لوگو را هرب لابالین در سال 1980 طراحی کرده است.
لوگوی Goodwill
طراح در اینجا از حرف "g" به دو شکل استفاده کرده است تا معنی دوپهلوی خود را برساند. همانطور که خودتان هم میبینید آن را به شکل صورت خندان درآورده است.
Portrait Photos
لوگوی خلاقانه برای آتلیه عکاسی پرتره، طراح آتاکان سچکین
لوگوی Bison
لوگوی زیرکانه طراحی شده برای یک گروه صخره نوردی در ونکوور کانادا
ویرایش شد
منبع :www.kishmehr.org
به نظر من شاید 70 درصد کار مربوط میشه به خلاقیت ! چیزی که هیچ وقت کهنه نمیشه . کم ترین حالت ممکن اینه که هر انسانی هر چقدر هم بی استعداد باشه میتونه به نکته ی ظریفی اشاره بکنه و خلاقیتی به خرج بده که تک باشه و به نظر من به تعداد هر انسان و ذهن ، ظرافت و خلاقیت هست .
چند تا لوگوی معروف و زیبا رو میذارم تا شما هم استفاده کنید . و ببینید چه ظرافتی و چه خلاقیتی به کار برده شده
Via Rail

شرکت خدمات راه آهن از ریل قطار در وسط این لوگو استفاده کرده است
لوگوی شرکت ال جی

بعضی از افراد به Pac-Man واقعا اعتقاد دارند!
لوگوی خانواده ها

این لوگو را هرب لابالین در سال 1980 طراحی کرده است.
لوگوی Goodwill

طراح در اینجا از حرف "g" به دو شکل استفاده کرده است تا معنی دوپهلوی خود را برساند. همانطور که خودتان هم میبینید آن را به شکل صورت خندان درآورده است.
Portrait Photos

لوگوی خلاقانه برای آتلیه عکاسی پرتره، طراح آتاکان سچکین
لوگوی Bison

لوگوی زیرکانه طراحی شده برای یک گروه صخره نوردی در ونکوور کانادا
ویرایش شد
منبع :www.kishmehr.org