نظر لطفت ته عزیزمن چند طراحی دیگه از شما دیدم که بسیار لذت بردم دوست عزیز
درود بر شما . . .
ممنونمزیبا شده
فقط یه سوال
فونتشو خودت طراحی کردی دیگه ؟
ممنونم گیلاس خانومخيلي خوبه
يكم اشكال داره بعضي قسمت ها اما پيشرفتتون خوبه
من كه كلا با كورل كار نكردم
يكم در مورد ابزار ها و طريقه كارتون هم اگر تونستيد توضيح بديد استفاده كنيم روحناز جان
خوب کارت خودش هیچ مشکلی نداره فقط یه کم مشکل ادیت داره یعنی بعد از اینکه کار کامل تموم شد یه کم باید ادیتش می کردی
کاش فایل کرلش رو عکس می گرفنتی از روش تعداد نود ها و نوع کرو دادن هات رو هم می دیدیم الان من یه فایل کرل برات ضمیمه کردم ادیت بعد از کار رو برات زدم
نیت ادیت کار شما نبوده نیست این بوده که دقت کنی روی لاینهات و نوع کروز ها و تعداد نوود ها
هر نود رو قبل از شروع شدن هر قوس بزار
البته این ادیتی که کردم اینی بود که توی این عکس می دیدم
ولی در کل کارت رو دوست دارم
راستی اون نقطه که زیر قوس حرف ن قرار می گیره رو هم یه جوری هست انگار از دستت خارج شده نمی دونم دوستش ندارم
موفق باشی
فایل رو ضمیمه کردم دانلود کن
خوب امیدوارم اونی که بهت داده متوجه شده باشی باز اگر مشکلی بود بگو اوکی می کنیم برات
همیشه سعی کن نود ها رو قبل از شروع قوس ها بزاری و همیشه سعی کن از تعداد نود های کمتر استفاده کنید هرچی تعداد نودهات کمتر باشه کار صاف و تیمز تر در میاد
--------
اگر شکلت رو با دست روی کاغذ داری و بعد به برنامه منتقل می کنی همیشه شمای کلی کار رو بکش از روی خطوط و سپس توی نرم افزار بدون طرح اماده درستشون کن و لبه ها و همه جا رو حالا با نرمن افزار ادیت کن و وسواس زیاد به خرج بده توی دیزاین لاینها که خوبشون می کنه اینقدری برو که راضی راضی راضی راضی بشی
---------------
این دوتا عکس رو هم نگاه کن من با اون ابزارهایی که جلوش مربع داره بیشتر کار می کنم یعنی با اونها راحت تر از بقیه ام امتحانش کن خود می فهمی مخصوصلا آخری که 3 پوینت داره
این آپشنی رو هم که براش مشخص کردم باهاشون کار کن قشنگ دستت بیاد که با هر نود چی کار می کنه البته اگر آشنا نیستی اینجوری کارت حتما اوکی میشه
از نظرت ممنونم.اما اگه کاری رو اجرایی کنم حتما استانداردشو رعایت میکنم.ممنونتو بجث تخصصیش وارد نمیشم چون اساتید هستن و اینجا جایی نیست که من بخوام نظر بدم ، اما استفاده از یک همچنین لوگویی برای سربرگ ، مهر و ... یه مقدار مشکل هست به خاطر کشیده بودن و ارتفاعش