لوگوتایـپ نگین

rohnaz

Well-Known Member
سلام دوستان .باز هم یه کار تمرینی از کورل انجام دادم.ممنون میشم از نظراتتون استفاده کنم.
*استایلش تو فتوشاپه:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    158.5 کیلوبایت · بازدیدها: 54
...

من چند طراحی دیگه از شما دیدم که بسیار لذت بردم دوست عزیز

درود بر شما . . .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خيلي خوبه
يكم اشكال داره بعضي قسمت ها اما پيشرفتتون خوبه
من كه كلا با كورل كار نكردم

يكم در مورد ابزار ها و طريقه كارتون هم اگر تونستيد توضيح بديد استفاده كنيم روحناز جان

main

Well-Known Member
قشنگ شده آفرین . البته بعضی جاها یکم خارج میزنه ولی در کل کار خوبی شدهـــ.
موفق باشی.

R-med

Well-Known Member
زیبا شده
فقط یه سوال
فونتشو خودت طراحی کردی دیگه ؟

rohnaz

Well-Known Member
خيلي خوبه
يكم اشكال داره بعضي قسمت ها اما پيشرفتتون خوبه
من كه كلا با كورل كار نكردم

يكم در مورد ابزار ها و طريقه كارتون هم اگر تونستيد توضيح بديد استفاده كنيم روحناز جان
ممنونم گیلاس خانوم
راسش من کلا لوگو تایپ به اون صورت کار نداشتم که انجام بدم.الزاما مجبور به یادگیری شدم.(کورل نسبت به الیستریتور خیلی بهتره از این لحاظ بنظرم) حتما نصبش کنین استاد.:rose:

legendarp

Well-Known Member
خوب کارت خودش هیچ مشکلی نداره فقط یه کم مشکل ادیت داره یعنی بعد از اینکه کار کامل تموم شد یه کم باید ادیتش می کردی
کاش فایل کرلش رو عکس می گرفنتی از روش تعداد نود ها و نوع کرو دادن هات رو هم می دیدیم الان من یه فایل کرل برات ضمیمه کردم ادیت بعد از کار رو برات زدم
نیت ادیت کار شما نبوده نیست این بوده که دقت کنی روی لاینهات و نوع کروز ها و تعداد نوود ها
هر نود رو قبل از شروع شدن هر قوس بزار
البته این ادیتی که کردم اینی بود که توی این عکس می دیدم
ولی در کل کارت رو دوست دارم
راستی اون نقطه که زیر قوس حرف ن قرار می گیره رو هم یه جوری هست انگار از دستت خارج شده نمی دونم دوستش ندارم
موفق باشی
فایل رو ضمیمه کردم دانلود کن

پیوست ها

• z1.rar
    881.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1

rohnaz

Well-Known Member
خوب کارت خودش هیچ مشکلی نداره فقط یه کم مشکل ادیت داره یعنی بعد از اینکه کار کامل تموم شد یه کم باید ادیتش می کردی
کاش فایل کرلش رو عکس می گرفنتی از روش تعداد نود ها و نوع کرو دادن هات رو هم می دیدیم الان من یه فایل کرل برات ضمیمه کردم ادیت بعد از کار رو برات زدم
نیت ادیت کار شما نبوده نیست این بوده که دقت کنی روی لاینهات و نوع کروز ها و تعداد نوود ها
هر نود رو قبل از شروع شدن هر قوس بزار
البته این ادیتی که کردم اینی بود که توی این عکس می دیدم
ولی در کل کارت رو دوست دارم
راستی اون نقطه که زیر قوس حرف ن قرار می گیره رو هم یه جوری هست انگار از دستت خارج شده نمی دونم دوستش ندارم
موفق باشی
فایل رو ضمیمه کردم دانلود کن
:rose:ممنونم خیلی.راستش مدت زیادی نیس که با کورل آشنا شدم.میدونستم که تو فروم دوستایی مث شما هستن که راهنماییم کنن.از اینکه وقت گذاشتین خیلی ممنونم

آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
یکم روی بعضی ریزه کاری ها و منحنی ها بیشتر باید کار کنی
اما در کل خوب شده
البته اون ضخامت "ن" با بقیه ی کار متناسب نیست
موفقیتـ

legendarp

Well-Known Member
خوب امیدوارم اونی که بهت داده متوجه شده باشی باز اگر مشکلی بود بگو اوکی می کنیم برات
همیشه سعی کن نود ها رو قبل از شروع قوس ها بزاری و همیشه سعی کن از تعداد نود های کمتر استفاده کنید هرچی تعداد نودهات کمتر باشه کار صاف و تیمز تر در میاد
--------
اگر شکلت رو با دست روی کاغذ داری و بعد به برنامه منتقل می کنی همیشه شمای کلی کار رو بکش از روی خطوط و سپس توی نرم افزار بدون طرح اماده درستشون کن و لبه ها و همه جا رو حالا با نرمن افزار ادیت کن و وسواس زیاد به خرج بده توی دیزاین لاینها که خوبشون می کنه اینقدری برو که راضی راضی راضی راضی بشی
---------------
این دوتا عکس رو هم نگاه کن من با اون ابزارهایی که جلوش مربع داره بیشتر کار می کنم یعنی با اونها راحت تر از بقیه ام امتحانش کن خود می فهمی مخصوصلا آخری که 3 پوینت داره
این آپشنی رو هم که براش مشخص کردم باهاشون کار کن قشنگ دستت بیاد که با هر نود چی کار می کنه البته اگر آشنا نیستی اینجوری کارت حتما اوکی میشه

پیوست ها

• corel1.jpg
    corel1.jpg
    79.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • corel2.jpg
    corel2.jpg
    107.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3

rohnaz

Well-Known Member
خوب امیدوارم اونی که بهت داده متوجه شده باشی باز اگر مشکلی بود بگو اوکی می کنیم برات
همیشه سعی کن نود ها رو قبل از شروع قوس ها بزاری و همیشه سعی کن از تعداد نود های کمتر استفاده کنید هرچی تعداد نودهات کمتر باشه کار صاف و تیمز تر در میاد
--------
اگر شکلت رو با دست روی کاغذ داری و بعد به برنامه منتقل می کنی همیشه شمای کلی کار رو بکش از روی خطوط و سپس توی نرم افزار بدون طرح اماده درستشون کن و لبه ها و همه جا رو حالا با نرمن افزار ادیت کن و وسواس زیاد به خرج بده توی دیزاین لاینها که خوبشون می کنه اینقدری برو که راضی راضی راضی راضی بشی
---------------
این دوتا عکس رو هم نگاه کن من با اون ابزارهایی که جلوش مربع داره بیشتر کار می کنم یعنی با اونها راحت تر از بقیه ام امتحانش کن خود می فهمی مخصوصلا آخری که 3 پوینت داره
این آپشنی رو هم که براش مشخص کردم باهاشون کار کن قشنگ دستت بیاد که با هر نود چی کار می کنه البته اگر آشنا نیستی اینجوری کارت حتما اوکی میشه
:) خیـــــــــــــلی ممنون دوست خوبم.
نکاتی که اشاره کردی رو مو به مو انجام میدم.توی طرح جدیدم اعمال میکنم.راستش یه کار تمرینی (نریمان) میخام مو به مو مراحلی که گفتی رو انجام بدم.اول متد دستیشو میکشم.بعد میبرمش اجرا.خیلی علاقمند شدم به این نرمافزار کاش زودتر شروع میکردم.
مرسی استاد:rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
تو بجث تخصصیش وارد نمیشم چون اساتید هستن و اینجا جایی نیست که من بخوام نظر بدم ، اما استفاده از یک همچنین لوگویی برای سربرگ ، مهر و ... یه مقدار مشکل هست به خاطر کشیده بودن و ارتفاعش

rohnaz

Well-Known Member
تو بجث تخصصیش وارد نمیشم چون اساتید هستن و اینجا جایی نیست که من بخوام نظر بدم ، اما استفاده از یک همچنین لوگویی برای سربرگ ، مهر و ... یه مقدار مشکل هست به خاطر کشیده بودن و ارتفاعش
از نظرت ممنونم.اما اگه کاری رو اجرایی کنم حتما استانداردشو رعایت میکنم.ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا