لود swf خارجی در فایل اصلی

aminislami

New Member
سلام دوستان
اول بگم که زیاد سرچ کردم ولی یه دستور شسته و رفته برا سوالم پیدا نکردم. پس اگه تکراریه ببخشید
مشکلم اینه که تا حالا با اکشن 2 کار می کردمٰ از حالا تصمیم گرفتم بیام سراغ اکشن 3
خیلی خیلی از آموزشهای آقا هادی استفاده کردم
اما مشکل الانم اینه که:
من توی اکشن 2 برای لود swf خارجی تو فایل اصلیم این کد رو برای یک Button استفاده میکردم:
[PHPS]
on(release) {
loadMovie("1.swf", "Loader_mc");
}
[/PHPS]
همونطور که می دونید کارش اینه که با فشار دادن این دکمهٰ‌ یه swf خارجیٰ‌ توی مووی کلیپ Loader_mc اجرا میشه
الان تو اکشن 3 نمیدونم چطور باید معادلشو بنویسم
اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
با تشکر بسیار زیاد

آخرین ویرایش:

aminislami

New Member
بسیار بسیار متشکر از بذل توجه و عنایت دوستان
فکر می کردم خیلی پیش پا افتاده باشه!

splinter cell

Well-Known Member
[PHPS]
/* Click to Load/Unload SWF or Image from a URL.
Clicking on the symbol instance loads and displays the specified SWF or image URL. Clicking on the symbol instance a second time unloads the SWF or image.

Instructions:
1. Replace "http://www.helpexamples.com/flash/images/image1.jpg" below with the desired URL address of the SWF or image. Keep the quotation marks ("").
2. Files from internet domains separate from the domain where the calling SWF resides cannot be loaded without special configuration.
*/

button_1.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF);

import fl.display.ProLoader;
var fl_ProLoader:proLoader;

//This variable keeps track of whether you want to load or unload the SWF
var fl_ToLoad:Boolean = true;

function fl_ClickToLoadUnloadSWF(event:MouseEvent):void
{
if(fl_ToLoad)
{
fl_ProLoader = new ProLoader();
fl_ProLoader.load(new URLRequest("http://www.helpexamples.com/flash/images/movie.swf"));
addChild(fl_ProLoader);
}
else
{
fl_ProLoader.unload();
removeChild(fl_ProLoader);
fl_ProLoader = null;
}
// Toggle whether you want to load or unload the SWF
fl_ToLoad = !fl_ToLoad;
}

[/PHPS]

aminislami

New Member
دست شما درد نکنه جناب splinter cell عزیز
البته یه سوالم پیش اومد چون از اکشن 3 چیزی سر در نمی آرم
اسم مووی کلیپمو چی بذارم که وقتی دکمه رو فشار دادم swf خارجی تو اون مووی کلیپ اجرا بشه؟ اصلا این کد برا اجرای swf خارجی تو یه فضای مشخص از فایل اصلیه یا هر جایی اجرا می کنه؟ چطوری میشه اون کد اصلیه رو گیر آورد؟
با تشکر بسیار زیاد

splinter cell

Well-Known Member
خواهش میکنم دوست عزیز
کد:
[LEFT]
  fl_ProLoader [COLOR=#339933]=[/COLOR] [COLOR=#000000][B]new[/B][/COLOR] ProLoader[COLOR=#009900]([/COLOR][COLOR=#009900])[/COLOR][COLOR=#339933];[/COLOR] [/LEFT]

فایل فلش شما توی استیج و در مختصات 0و0 نمایش داده میشه و با تغییر ایکس و وای fl_prelader میتونید اون رو کنترل کنید و احتیاج به مووی کلیپ دیگه ای نیست.با این وجود باز هم میتونید یک مووی کلیپ بعنوان containerبه استیج اضافه کنید و بعد
کد:
[LEFT]
  container[COLOR=#339933].[/COLOR]addChild[COLOR=#009900]([/COLOR]fl_ProLoader[COLOR=#009900])[/COLOR][COLOR=#339933];[/COLOR][/LEFT]

fl_ProLoader رو به عنوان فرزند اون اضافه کنید که با حذف والد اون هم براحتی از استیج حذف بشه.
ضمناً توی قسمت Code Snippets خیلی از توابع پر کاربرد بصورت آماده در اختیارتون هست که میتونید ازشون استفاده کنید.این کدی که من گذاشتم هم از اونجا گرفته شده. موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا