لود کردن exe در فلش

mohsen198x

Member
سلام
من در مورد لود کردن فایل exe تو فلش به مشکل بر خوردم میدونم که باید فایلم رو توی یه فولدر به اسم fscommand بزارمو بعد تو امaction بنویسم که
fscommand("exec","anyfileexect.exe");
من هر کاری کردم نشد قبلا این کارو تو فلش mx 2004 انجام داده بودم ولی نمیدونم الان چرا جواب نمیده لطف کنیه یه فایل نونه که خودتون تست کردین برام بزارید ممنون میشم.

padideh

Member
سلام

خسته نباشيد
شما كارتون رو درست انجام دادين فقط يه مشكل كوچولو دارين اونم اينه كه بايد اول خروجي exe از كار خودتون بگيرين بعد ....
کد:
fscommand("exec","anyfileexect.exe");
اين كد فقط از روي فايل exe اجرا ميشه
هلپ خود فلش گفت:
The exec command works only from within a Flash projector file.
اميد وارم تونسته باشم كمكي كنم
يا علي

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

یه مشکل شما exe نبودن فایل فلشتونه

و مشکل دیگه شما باید از فلش پلیر 5 استفاده کنید در این صورت دیگه احتیاجی به این فولدر نخواهید داشت

موفق باشید

padideh

Member
سلام

خوب براي اين كار هم لازم نيست سراغ نرم افزار ديگه اي بري كافيه يه فايل bat درست كني و توش ادرس فايلي كه لازم داري رو بدي تو اين حالت شما ميتوني از سوئيچ هاي exe هم استفاده كني
يا علي

sepi90

Member
كافيه يه فايل bat درست كني و توش ادرس فايلي كه لازم داري رو بدي تو اين حالت شما ميتوني از سوئيچ هاي exe هم استفاده كني
يه توضيح کاملي بدين ببينيم چيز خوبي بيد .

آخرین ویرایش:

padideh

Member
سلام

فكر نمي كنم توضيح خاصي نياز داشته باشه
يه فايل bat درست ميكني توش آدرس فايلتو مينويسي اگر هم با دايركتوري سيستم عامل كار داشتي از %SystemRoot% استفاده ميكني با خود سوئيچ هاي windows ميتوني تنظيمش كني كه command prompt باز نشه
اينم نمونه
البته ميدونم براي صدا زدن از اين فايل نياز به ادرس دهي نبود.و فقط كافي بود اسمشو بنويسم ولي چون منظورم ادرس دهي بود ادرس هم بهش دادم
يا علي

پیوست ها

• majidonline2.rar
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 28

mafton

Member
سلام من میخوام با یک دکمه بتونم یک فایل را open کنم میخواستم اگه کسی بلده به من کمک کنه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا