لود و اجرای صدا در swfkit

niny-goloo

Member
سلام
از دوستان کسانی که با Swfkit بسیار کار کردند
من یه صدا توی فلش لود کردم و تو خود فلش مشکلی نداره و اجرا میشه
ولی وقتی با SWFkit خروجی میگیرم اجراش نمیکنه

++Hadi++

Active Member
شاید به خاطر اینکه فلش پلیر activex از نظر ورژن یا نوع نصب،درست نیست.فلش پلیر های جدید 10.3 یا 11 رو نصب کنین.

++Hadi++

Active Member
آها فهمیدم.باید swfkit آدرس مطلق جایی رو که هست رو در بیاره و بعد اون آدرس رو با آدرس نسبی که بش می دین جمع کنه.یعنی چی؟
یعنی اینکه فلش تو swfkit و خیلی پلتفرم های دیگه(شاید بهتره بگم تو همه پلتفرم های دیگه که توشون لود می شه)نمی تونه با دادن آدرس نسبی یه فایل اونو لود کنه چون اگه به تنهایی تو فلش پلیر باز شه،فلش پلیر آدرس مطلق فولدر خودشو می دونه و اونو به راحتی به اضافه آدرس نسبی می ده که شما می دین.ولی swfkit رو نمی تونه همینجوری ملزم کنه تا اونو به فلش داخلش بده.برا این کار باید یه تابعی رو صدا بزنید تا swfkit اون آدرس رو به فلش بده و بعدش فلش اونو به اضافه آدرس مسبی جدید کنه که قصد لود کردنش رو داره.فک کنم تو آموزشهایی که تو امضام راجع به swfkit هست بتونین یه همچین موردی که در مورد لود عکس بود رو ببینید.بای...

niny-goloo

Member
سلام
بله حق با شما بود باید ادرس ها رو به صورت مطلق و طبق اموزش که نوشتید وارد میکردیم. کارم انجام شد؛ ممنون
فقط من یه سوال واسم پیش اومد دوباره؛ من ادرس فایل های اجرایی رو به صورت نسبی از جایی که فایل خروجی ام هست دادم و هیچ مشکلی هم با اجرا شدنشون نداشتم ولی چرا فایل صدا و تصویر رو باید مطلق ادرس دهی کرد؟

++Hadi++

Active Member
چون یه سری هاشون توسط اکتیو ایکس فلش پلیر داخل swfkit باید لود شن که اون کار لازمه.دومیش رو خود swfkit ساپورت و ران می کنه که نیازی به اون کارا نداره.اون جایی که فلش لازمه چیزی رو لود کنه،باید آدرس رو بش بدین...

جدیدترین ارسال ها

بالا