لود فایل های swf در فایل اصلی و تناقص ابعاد باهم

m0hsen.a

Member
سلام
من اينجا دو تا سوال واسم پيش اومده كه زياد به هم ربطي نداره ولي هر دو در يك زمينه هست.
سوال اول اینه که فایل swf رو می خام داخل فایل اصلی لود کنم ولی بعد از لود فایل بدلیل اینکه سایزش بزرگتر از سایز کار منه از صفحه میزنه بیرون.
فایل من بعد از اجرا fullscreen میشه واسع همین وقتی این فایل لود میشه اون دستور خودبه خود روی این هم تاثیر گذاشته و اینو هم fullscreen میکنه حالا من میخام با یه کد سایز اینو محدود کنم.
اینم سورس لود فایل swf من:

PHP:
BtmBook01.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF);

import fl.display.ProLoader;
var fl_ProLoader:ProLoader;

//This variable keeps track of whether you want to load or unload the SWF
var fl_ToLoad:Boolean = true;

function fl_ClickToLoadUnloadSWF(event:MouseEvent):void
{
    if(fl_ToLoad)
    {
        fl_ProLoader = new ProLoader();
        fl_ProLoader.x = 5;
        fl_ProLoader.y = 5;
        fl_ProLoader.load(new URLRequest("Nimad/movie.swf"));
        addChild(fl_ProLoader);
    }
    else
    {
        fl_ProLoader.unload();
        removeChild(fl_ProLoader);
        fl_ProLoader = null;
    }
    // Toggle whether you want to load or unload the SWF
    fl_ToLoad = !fl_ToLoad;
}
همونطور که اساتید مستحضر هستند اون x و y داره نقطه ی شورع فایل رو آدرس دهی میکنه. آیا راهی وجود داره که ما بتونیم سایز file swf رو fix کنیم تا این مشکل پیش نیاد؟؟:sad:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

++Hadi++

Active Member
در مورد فول اسکرین شدن اگه فول فایل اصلی یا اون یکی فول اسکرین بشه ،تاثیر جفتشون رو یه شی سراسری به اسم stage هست که صحنه اصلی رندر شونده تو فلشهاتون هست.پس تاثیرشو رو فلش می زاره و کلا فول اسکرین می شه.در مورد سوال دومتون هم باید به رویداد لود شدن کامل فایل swf توسط لودر گوش کنید و بعد از اتمام لود شدنش و توسط تابع اتمام لود ،بهش سایز بدین.در مورد دومی تو امضام که زیر پستمه توضیح دادم...

m0hsen.a

Member
در مورد فول اسکرین شدن اگه فول فایل اصلی یا اون یکی فول اسکرین بشه ،تاثیر جفتشون رو یه شی سراسری به اسم stage هست که صحنه اصلی رندر شونده تو فلشهاتون هست.پس تاثیرشو رو فلش می زاره و کلا فول اسکرین می شه.در مورد سوال دومتون هم باید به رویداد لود شدن کامل فایل swf توسط لودر گوش کنید و بعد از اتمام لود شدنش و توسط تابع اتمام لود ،بهش سایز بدین.در مورد دومی تو امضام که زیر پستمه توضیح دادم...

خب من تمام امضا هاي شما رو چك كردم و چندتاشو كه در مورد لود فايل swf بود رو مطالعه كردم. من توي load & unload فايل مشكلي ندارم. من ميخام سايز فايل لود شده ام رو خودم مشخص كنم مثلا فايل من 600*800 هست و من ميخام وقتي لود ميشه سايزش 300*400 باشه و ديگه تغيير نكنه.
ممنونم اگه راهكاري وجود داره راهنماييم كنيد.

++Hadi++

Active Member
تو متد complete شدن که معمولا به اسم com می نویسم می تونید بنویسید :
PHP:
loader.width=stage.stageWidth;
loader.height=stage.stageHeight;
اون stageWidth وtageHeight طول و عرض stage اصلیتون هست و اگه قرار باشه ضریبی از اون هم باشه ،ضریب رو ضربدر اون می کنید مثل :
PHP:
loader.width=0.5*stage.stageWidth;
که می شه نصف صحنه...شما نمی تونید اندازه width و height یه Loader و قبل از لود شدن مووی عوض یا تعیین کنید ولی بعد از لود شدن کامل و complete شدنش می تونید سایزشو تعیین و عوض کنید.هم با scaleX , scaleY که درصدی هست و البته عدد 1 در اونها برابر با صد در صد بودن اندازه اصلی هست و مثلا عدد 0.5 یعنی نصف شدن اندازه .و هم با width , height که برا طول و عرض به صورت اندازه به پیکسل هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا