لود عکس در فلش از بیرون

سلام
یه سری عکس دارم که میخوام از بیرون از فایل فلش اصلیم باشه و با لود مووی داخل فلش لودشون کنم
مشکل اینه که لود که میشه کیفیت عکسا یکم به هم میریزه

اول اینکه دوستان یه دیدی بزنن ببینن کدی که استفاده میکنم درسته
بعد راه حل اینکه کیفیت عکس داخل فلش چرا خراب میشه

کدی که استفاده میکنم اینه :

loadMovie("d2.jpg", "rot");

البته یه بار دیگه هم اومدم سایز عکس رو یکم بزرگتر گرفتم بعد با همین کد لودش کردم داخل فلش ولی چون از کادر میزد بیرون با این کد تنظیمش کردم

setProperty("rot", _height,546);
setProperty("rot", _width, 409);
setProperty("rot", _x, 0);
setProperty("rot", _y, 21);

ولی اینم یه مشکلی که داشت این بود که تو عوض کردن عکسا یه مرتبه عکس میپرید رو سایز اصلیش و کوچیک میشد

دوستان کسی میتونه یه راه حل بده اونم با اکشن 2

Saeed2vfx

Member
سلام
یه سری عکس دارم که میخوام از بیرون از فایل فلش اصلیم باشه و با لود مووی داخل فلش لودشون کنم
مشکل اینه که لود که میشه کیفیت عکسا یکم به هم میریزه

اول اینکه دوستان یه دیدی بزنن ببینن کدی که استفاده میکنم درسته
بعد راه حل اینکه کیفیت عکس داخل فلش چرا خراب میشه

کدی که استفاده میکنم اینه :

البته یه بار دیگه هم اومدم سایز عکس رو یکم بزرگتر گرفتم بعد با همین کد لودش کردم داخل فلش ولی چون از کادر میزد بیرون با این کد تنظیمش کردم

setProperty("rot", _height,546);
setProperty("rot", _width, 409);
setProperty("rot", _x, 0);
setProperty("rot", _y, 21);

ولی اینم یه مشکلی که داشت این بود که تو عوض کردن عکسا یه مرتبه عکس میپرید رو سایز اصلیش و کوچیک میشد

دوستان کسی میتونه یه راه حل بده اونم با اکشن 2

باید بررسی کنید که تصویر لود شده ، بعداً سایزشو چک کنید.
وقتی تصویر هنوز لود نشده ، سایزش برابر 0 و 0 ـه ! (طول و عرضش)

لود که میشه ولی تو حالت اول کیفیتش میاد پایین و تو حالت بعد که سایزش رو بزرگتر میگیرم و با کد سایزش رو تنظیم میکنم تو عوض شدن عکس که البته با یه افکته عکس سایزش کوچیک میشه
تا فردا یه فایل اپلود میکنم

mohammad.sub7

کاربر فعال
طبق قانون سایت من راهنمایی تون میکنم و از گذاشتن نمونه خوداری میکنم. ببین سایز عکس ها داره تغییر میکنه همین باعث شده کیفیت خراب بشه(ضمن اینکه کلا عکس ها مخصوصا دومی کیفیت خودشونم پایین) اول اینکه بهتره کیفیت stage رو رو بالاترین سطح بزاری یعنی: _quality = "BEST"; بعد اینکه سایز عکس رو تغییر ندی یعنی اگه سایز میخوای 550*440 باشه سایز عکس رو تو مثلا فتوشاپ همین سایز کنی. لودر مشکل نداره مووی کلیپ که لودر داخلش تغییر سایز داره واسه تست این حرف کافیه لودر رو تو 1 فایل جدید ببری بعد میبینی که با کیفیت خوب نشون میده .

طبق قانون سایت من راهنمایی تون میکنم و از گذاشتن نمونه خوداری میکنم. ببین سایز عکس ها داره تغییر میکنه همین باعث شده کیفیت خراب بشه(ضمن اینکه کلا عکس ها مخصوصا دومی کیفیت خودشونم پایین) اول اینکه بهتره کیفیت stage رو رو بالاترین سطح بزاری یعنی: _quality = "BEST"; بعد اینکه سایز عکس رو تغییر ندی یعنی اگه سایز میخوای 550*440 باشه سایز عکس رو تو مثلا فتوشاپ همین سایز کنی. لودر مشکل نداره مووی کلیپ که لودر داخلش تغییر سایز داره واسه تست این حرف کافیه لودر رو تو 1 فایل جدید ببری بعد میبینی که با کیفیت خوب نشون میده .

خوب الان پیشنهادتون چیه؟
سایز عکسا رو سایز اصلی کنم
خوب سایز رو که کوچیک کنم کیفیتش خراب میشه
چه شکلی میشه سایز رو کوچیک کرد ولی کیفیت بالا باشه؟

اون آخری که لودر رو گفتین متوجه نشدم میشه یه جوری بگین من بفهمم
منظورتون از لودر چیه؟ و راه حلش چیه

اگه بتونین رو فایل برام تصحیحش کنید که خیلی ممنون میشم

رو اینکه سایز اصلیش اگه استفاده کنم مشکلم حل میشه شکی نیست ولی چه شکلی میشه کیفیتش رو هم بالا نگه داشت حالا چه با فتوشاپ چه فلش

mohammad.sub7

کاربر فعال
ببین. سایزی که تو پروژه لود میکنه دستور دادی مثلا باشه 550*440 اما عکس ها 1024*768 مثلا خوب وقتی لودر میاد عکس ها رو کوچیک کنه اندازه اون سایز که نوشتی بشه کیفیتش رو از دست میده واسه همین همون سایز که تو کد دادی و میخوای اونجور باشه سایز عکست هم به جا مثلا1024*768 اندازشو کوچیک کن تا نیاز به تغییر سایز نباشه یعنی لودر اگه 1 سایز خاص هست سایز عکس هم همون سایز باشه بهتره اصلا اون کد مربوط به تغییر سایز عکس رو برداری و عکسات رو به سایز همون باکس دلخواه کوچیک کنی تا برابر بشه.. اما نکته دوم که مهمتر اینکه: مووی کلیپی که لودر داخلش هست داره عکسهاتو لود میکنه 1 مشکل داره اونم اینکه تغییر سایز داده حالا یا دستت خورده یا خودت کوچیک یا بزرگش کردی همین باعث شده به هم بریزه . باید 1 مووی کلیپ جدید بسازی بعد بری عکسهاتو تو فتوشاپ یا هر برنامه ادیت عکس کوچیک کنی(تو فلش نباید تغییر سایز بدی) تا اینکه سایز عکس ها با سایز باکس یکسان بشه. حس میکنم 1 کم به ذهنت پیچیده بیاد (روش های دیگه هم هست شاید ساده تر) .من تو اکشن 3 به این مشکل نخوردم اما اکشن 2 اینجوری حل میکردم

آخرین ویرایش:
ببین. سایزی که تو پروژه لود میکنه دستور دادی مثلا باشه 550*440 اما عکس ها 1024*768 مثلا خوب وقتی لودر میاد عکس ها رو کوچیک کنه اندازه اون سایز که نوشتی بشه کیفیتش رو از دست میده واسه همین همون سایز که تو کد دادی و میخوای اونجور باشه سایز عکست هم به جا مثلا1024*768 اندازشو کوچیک کن تا نیاز به تغییر سایز نباشه یعنی لودر اگه 1 سایز خاص هست سایز عکس هم همون سایز باشه بهتره اصلا اون کد مربوط به تغییر سایز عکس رو برداری و عکسات رو به سایز همون باکس دلخواه کوچیک کنی تا برابر بشه.. اما نکته دوم که مهمتر اینکه: مووی کلیپی که لودر داخلش هست داره عکسهاتو لود میکنه 1 مشکل داره اونم اینکه تغییر سایز داده حالا یا دستت خورده یا خودت کوچیک یا بزرگش کردی همین باعث شده به هم بریزه . باید 1 مووی کلیپ جدید بسازی بعد بری عکسهاتو تو فتوشاپ یا هر برنامه ادیت عکس کوچیک کنی(تو فلش نباید تغییر سایز بدی) تا اینکه سایز عکس ها با سایز باکس یکسان بشه. حس میکنم 1 کم به ذهنت پیچیده بیاد (روش های دیگه هم هست شاید ساده تر) .من تو اکشن 3 به این مشکل نخوردم اما اکشن 2 اینجوری حل میکردم

تموم اینا که فرمودین رو فهمیدم و انجام دادم
فقط اینی که میگین سایز مووی کلیپه تغییر داده شده رو باید چک کنم
حالا به فرضی که سایز مووی کلیپه تغییر نکرده باشه اگه کرده باشه که فکر کنم حل میشه ولی اگه نکرده باشه چه شکلی میشه کیفیت عکسا رو بهتر نشون داد من رو سایز اصلی عکس و بدون تغییر سایز لودر هم انجام دادم ولی کیفیت افت میکرد یعنی اصلا خودم هم تعجب کردم نباید تغییر میکرد چون میاد عکس رو از بیرون دقیقا همون عکس با همون کیفیت باید نشون بده ولی افت داشت کیفیتش

فارق از این روش اون روشهای ساده تر که فرمودید چیاست؟

ممنون

mohammad.sub7

کاربر فعال
ببین من تست کردم مووی کلیپت تغییر سایز داده چون تو 1 فایل جدید داخل مووی کلیپ رو بردم عکس رو بدون ایراد نشون داد. (پیشنهاد من اینه از کار بعدی برو سمت اکشن 3 نه به خاطر این قضیه ، به خاطر کلی امکانات بهتر و کیفیت بالاتر)

آقا ممنون
مشکل حل شد
فقط یه مسئله دیگه
اگه این اسم عکسی که زدیم کنار فایل فلش ولی داخل 2 فولدر باشه باید چه شکلی ادرس بدیم بهش؟
سبک ادرس دهیش رو میخوام بدونم مثلا اسم عکس a.jpg و داخل یه فولدر به نام b و باز اون داخل یه فولدر دیگه به نام c

جدیدترین ارسال ها

بالا