لود شدن دو فایل سی اس اس مشابه از دو مسیر متفاوت چه مشکلی پیش میاره؟

ali abedian

Banned
سلام

من یه فایل سی اس اسی رو که برای یک صفحه اچ تی ام ال آماده کردم، در دو تا آدرس متفاوت میذارم و بعد با کدهای مخصوصش این دو تا رو از هر دو آدرس لود میکنم تا شکل و شمایل صفحه ای که طراحی کردم رو ردیف کنه!

حالا سوال اینه که:

1. لود شدن این دوتا با توجه به اینکه کاملا شبیه هم هستن (در واقع یکی هستن) ایرادی نداره توی نمایش صفحه سایت؟؟!!! مثلا فرض کن برای هدر سایت از این سی اس اس استفاده کردم و وقتی این سی اس اس دو بار لود بشه، هدر دو تا میشه ؟؟ یا روی هم نمایش داده میشه؟؟؟

2. چطور میشه به بروزر فهموند که یکی از اینها رو استفاده کنه در زمانی که بهش دسترسی داره؟؟؟

.........................
من برای قالبهای وبلاگ و سایتها میخوام قالب طراحی کنم
و نمیخوام به خاطر مشکلات فراون قطعی هاستها در ایران و مشکلات غیرقابل دسترس شدن هاستها و یا فیلتر شدن بعضی دامینها ، این قالبها برای کاربر بهم ریخته نشون داده بشن!
برای همین میخوام بروزر با یه کد ، تشخیص بده که فلان فایل سی اس اس قابل دسترسی هست و ازش اطلاعات رو دریافت کنه ، در غیر اینصورت وقتی فایل سی اس اس اول قابل دسترس نبود، بره از فایل سی اس دوم دستورات رو لود کنه
.............................

متوجه منظورم که شدین..
حالا همچین چیزی امکان داره ؟؟ یعنی همچین کدی هست؟

و آخر از همه اینکه آیا من هر دو سی اس رو بدون هیچ دستور شرطی ای لود کنم، باز به هدفم میرسم؟؟؟؟؟ بدون اینکه مشکلی توی نمایش قالبها پیش بیاد؟؟؟

با تشکر فراوان
منتظر پاسخ دوستان و اساتید هستم

smmb

New Member
css فقط فایل استایل هستش و چیزی رو لود نمی کنه و فقط طرز نمایش قسمت های مختلف تگ ها رو مشخص می کنه پس مشکلی نداره

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
هیچ مشکلی پیش نمیاد
هر فایلی که در آخر تعریف بشه، مقادیر عناصر مشترکی که با دیگر فایل های لود شده در صفحه داشته باشه، آن مقادیر در ارجحیت هستند...

جدیدترین ارسال ها

بالا