لود شدن تصاوير

pirooz

Member
تكنيكي در نوشتن تصاوير هست كه وقتي تصويري لود مي‏شود، به تدريج به وضوح آن اضافه مي‏شود. يعني اول تصوير به صورت مشبك و چهارخانه چهارخانه دريافت مي‏شود. به تدريج كه اطلاعات تصوير كامل شد، وضوح تصوير هم كامل مي‏شود. اگر دوستي از اين تكنيك خبر دارد، ما را هم در جريان بگذارد.
با تشكر
پيروز

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
من حدس ميزنم اين تكنيك در مورد فايلهاي gif به صورت استاندارد وجود داره
يعني كافيه فرمت عكس رو به gif تبديل كنيم تا تصوير به اين شكل نمايش داده بشه
البته اميدوارم حدسم درست بوده باشه

نبي

amirasef

Member
نه داداش من حدست درست نيست البته منم نمي دونم راهش چيه ولي خوشحال مي شم يكي بياد بگه چه فنتي مي شه اين كار رو كرد و اين كار چه سودي داره

Amir2003

Member
با سلام
منظورت را يه كم واضحتر بگو متوجه نشدم
اولا اون عكس با چه فرمتيه؟؟
در ثاني من يك نرم افزار ديدم كه يه همچين كاري ميكنه اسمش درست يادم نيست
ولي فكر كنم ويزوال گيف انيميتور يا يه چيزي تويه اين مايه ها البته اون كاري كه شما ميگيد
را فكر نكنم بكنه به هر حال من فلش را ترجيح ميدم باهاش يه همچين كارايي بكنم
خداحافظ :?:

amirasef

Member
نه شما منظورش رو درست متوجه نشدي منظورش اينه كه موقع لود تصاوير اين اتفاق مي افته نه وقتي كه لود شده من كه تا حالا زياد به اين موضوع بر خوردم اما خاطرم نيست كجا وليس به محض اينكه ديدم آدرسش رو مي ذارم اينجا

horizon

New Member
دوست عزيز اين كار فقط براي تصاوير با فرمت jpeg يا gif ممكن است.
براي اين كار كافي است تصوير مورد نظر خود را در يك نرم افزار كار با تصاوير باز كنيد و هنگام ذخيره تصوير گزينه progressive (براي فرمت jpeg) يا interlaced(براي فرمت gif) انتخاب كنيد.
حال تصويري كه به اين شكل ذخيره يا export شده هنگام بارگذاري توسط مرمرگر به همان شكل مورد نظر شما نمايش داده خواهد شد. من شخصا براي انجام اين كار از نرم افزار macromedia fireworks استفاده ميكنم اما هر نرم افزار كار با تصاوير متوسط يا حرفه اي اين گزينه را دارد.
موفق باشيد.

pirooz

Member
horizon گفت:
دوست عزيز اين كار فقط براي تصاوير با فرمت jpeg يا gif ممكن است.
براي اين كار كافي است تصوير مورد نظر خود را در يك نرم افزار كار با تصاوير باز كنيد و هنگام ذخيره تصوير گزينه progressive (براي فرمت jpeg) يا interlaced(براي فرمت gif) انتخاب كنيد.
حال تصويري كه به اين شكل ذخيره يا export شده هنگام بارگذاري توسط مرمرگر به همان شكل مورد نظر شما نمايش داده خواهد شد. من شخصا براي انجام اين كار از نرم افزار macromedia fireworks استفاده ميكنم اما هر نرم افزار كار با تصاوير متوسط يا حرفه اي اين گزينه را دارد.
موفق باشيد.

دوست عزيزم با تشكر از پاسخ شما
آيا اين تكنيك در فتوشاپ هم قابل استفاده هست يا نه؟

Amir2003

Member
باسلام به همگي
آقا منم از جواب شما مرسي(اhorizon) :lol:
در مورد فتوشاپ بايد بگم اونم يه همچين امكاني را داره
خداحافظ
:!:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

در فتوشاپ هم امكان پذير هستش..
زماني كه شما Save for Web رو ميزنيد اگر فرمت رو gif انتخاب كرده باشيد در قسمت setting اون پايين يك گزينه هست به نام interlaced كه بايد چك بزنيدش و اگر jpeg را انتخاب ميكنيد گزينش به progressive تغيير پيدا ميكنه كه بايد چك بزنيدش..

موفق باشيد
مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

در فتوشاپ هم امكان پذير هستش..
زماني كه شما Save for Web رو ميزنيد اگر فرمت رو gif انتخاب كرده باشيد در قسمت setting اون پايين يك گزينه هست به نام interlaced كه بايد چك بزنيدش و اگر jpeg را انتخاب ميكنيد گزينش به progressive تغيير پيدا ميكنه كه بايد چك بزنيدش..

موفق باشيد
مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا