لود شدن از یه فریم خاص

سلام دوستان . میخواستم ببینم با چه کدی میشه این کار رو کرد که :
یه فایل فلش رو درون یه فایل فلش دیگه لود کنم و بخوام که مثلا از فریم 50 فایل لود بشه . یعنی فایلی که لود میشه از فریم 50 شروع بشه . با اینکار میتونم یه سری کارها رو توی یه فایل فلش انجام بدم و با چند تا کلید مختلف بجای اینکه چند تا فایل مختلف درست کنم و لود کنم هر بارفقط همون یه فایل رو لود کنم ولی از یه فریم دیگه .
 

kiarash.M

Active Member
فک کنم 200 تا ديگه ژستم بگي سرچ کنيد لطفا مشکله بازم ..
آخرشم که دلخور ميشن !! والا چي بگم من خودم چنيدن بار اينو رو گفتم ميتوني تا سابقم بخونيش ولي بازم ميگم
بزاريد اين ديتا بيس همش Duplicate باشه همش ..:)

اصلا لازم نيست که واسه اين کار کد جدايي وجود داشته باشه !!
اول با getURL اي چيزي فايلو load کن بعد بلافاصله بگو بره به frame مورد نظر !!
 
اینو میدونم ولی
بهر حال بحث اینجاست که اگه بنویسم :
loadMovieNum("1.swf", 5);
_level5.gotoAndPlay(10);

عمل نمی کنه . !!!!!
تنها راهی که برای عمل کردنش هست اینه که ابتدا باید فایل لود بشه و بعد دستور رفتن به فریم خاصی داده بشه . یا اصولا کدی داده بشه که بگه بعد از لود شدن فایل به فریم خاصی بره .
 

padideh

Member
نه دوست من كيارش منظورش اين بود كه تو فايلي كه قراره لود بشه بگي برو به فريم 10
(البته احتمالا منظورش اين بوره شايدم....)
 

kiarash.M

Active Member
لازم به این کارا نست همو روش های معمولی کافیه !!

البته همینام آخه معمولیه ...
 
شاید من نمیتونم خوب منظورمو بگم .
نمیخوام به فریم اول فایلی که لود میشه کد بدم که بره به فریم خاص بلکه میخوام این کار رو توی فایل اصلی انجام بدم و فایل لود شده رو به فریم خاصی ببرم . میخوام به محض اینکه فایل لود شد به فریم خاصی بره .
کد هایی که گفتید در جای خودش کاربرد داره ولی وقتی مثلا به یه کلید فرمان میدید که فایلی رو لود کنه و همزمان اونو به یه فریم خاص ببره نمیشه چون زمانی که شما کلید رو میزنید هنوز فایلی لود نشده که بخواد به فریم خاصی بره . قاعدتا باید کدی باشه که بگه فلان فایل رو لود کن و بعد بگه زمانی که اون فایل لود شد به فریم خاصی ببرش .
 
مشکل هم دقیقا همینجاست . وقتی به یک کلید دستور میدید که فایلی رو لود کنه و اگه لود شد به فریم خاصی بره برنامه دستور اول یعنی لود فایل رو انجام میده و در عین حال چک میکنه ببینه فایل مور نظر لود شده یا نه ولی فایل که بلافاصله لود نمیشه و چند لحظه طول میکشه تا لود بشه بنابراین if معنایی نداره چون طبیعیه که لود نشده . من این کار رو با تایم لاین انجام دادم به این شکل که مثلا در فریم 20 گفتم فایل لود بشه loadMovieNum("1.swf", 5); و در فریم 25 گفتم بره به فریم خاصی که مد نظرم بوده level5.gotoAndPlay(10); ولی بحث من بر سر اینه که با یک کلید این کار انجام بشه .
 

UnknownUser

Well-Known Member
PHP:
//in root
function Goto(tag,frame)
{
targ.gotoAndStop(frame);
}
 
 
// in swf Frame 1
 
_root.Goto(this,50);
راه دیگه ای هم هست اما این ساده تره اگه خواستی راه دیگه رو هم می گم !
 

kiarash.M

Active Member
آون.نون جان از این پس سعی کن راهای قشنگتر رو هم بگی { البته قید کن ( راه ساده تر اینه قشنگتر اینه )}
من هم سعی میکنم ( سعی میکنم )
شما هم همکاری کنید .
 

Avang2005

مدیر انجمن
سلام

فکر کنم آنک نو جان عزیز منظور ایشونو نگرفته

این آقا می خواد اول یه فایل رو لود کنه و بگه اگه این فایل لود شد بره به فرم 25 همین

حالا شما توی این کدی که گذاشتید کجاش فایل رو لود میکنه و ... ؟
 

padideh

Member
سلام
اين نشون ميده كه hamid_rotosh عزيز همون جواب اولي رو نخونده اگه ميخوند الان اينقدر اين تاپيك كش نميومد
فقط كافي بود به جاي اون trueو false كه من داده بودم شماره فريمش رو ميداد و تو فايل دومي هم ميرفت تو اون فريمي كه ميخواست همين
البته اين به اين معني نيست كه بقيه جوابها درست نيست بلكه خيلي بهتر هم هست ولي منظورم اينه كه لازم نبود اينقدر اين تاپيك رو كش بديhamid_rotosh جان
 

kiarash.M

Active Member
به خدا اين کارا لازم نيست
اصلا هم امکان نداره که از يک فريم خواص بشه load کرد ( امکان نداره)

JUST GOTOAND APLAY

از همتونم ممنون (م خصوصا پديده )
 
با تشکر از همه دوستان باید بگم من همه جوابهاتون رو خوندم و تست کردم ولی ظاهرا باید بیخیال شم چون شما همش میگید که باید به فریم 1 فایلی که قراره لود بشه کدی بدم (بابا اینو که همه میدونن ) بحث اینجاست که نمیخوام این کارو بکنم . بلکه میخوام با یه کد خاص توی فایل اصلی هم لود بشه و هم به فریم خاصی بره .
پدیده جان لینکی رو هم که شما گذاشتید دیده بودم . فایلی رو هم که گذاشته بودید دیدم ولی شما هم به فریم 1 فایل لود شونده کد دادید .... و این قصه ادامه دارد ...
درضمن دلیل کش اومدن تایپیک اینه که بعضی ها بجای پاسخ دادن جملات دیگه ای می نویسن (بخدا تقصیر من نیست )
 

kiarash.M

Active Member
همون طور که گفتم (ه نیمشه از یه فریم خاص لود شه ) شما هم بعد از دستور لود شدن یه خط پایین تر gotoAndPlay بزن !
 

جدیدترین ارسال ها

بالا