لطفا یکی بگه مشکل سایت من چیه

alidvb

New Member
سلام

دوستان من 2 ماهه که این مشکلو دارم و نتونستم حلش کنم بعضی وقتها که وارد سایت میشوم ارور زیرو میده

error in result.

در بعضی موارد سایت با هیچ مشکلی بالا میات لطفا راهنمایی کنید خواستم ادرس سایتو بزارم گفتم شاید تبلیغ تلقی بشه

خواهشا راهنمایی کنید

هاستم را از enovin.net گرفتم

Mozafary

Member
سلام
یعنی سایت باط میشه اما این خطا رو هم نشون میده؟ یا کلا باز نمیشه و این خطا نشون داده میشه؟
در اون لحظه سایتت ping میشه یا نه؟با proxy دیده میشه یا نه؟

سلام

دوستان من 2 ماهه که این مشکلو دارم و نتونستم حلش کنم بعضی وقتها که وارد سایت میشوم ارور زیرو میده

error in result.

در بعضی موارد سایت با هیچ مشکلی بالا میات لطفا راهنمایی کنید خواستم ادرس سایتو بزارم گفتم شاید تبلیغ تلقی بشه

خواهشا راهنمایی کنید

هاستم را از enovin.net گرفتم

websamancom

Well-Known Member
سلام

Error In Result.

خواهشا راهنمایی کنید

هاستم را از Enovin.net گرفتم

این مشکل سرور اینوین هست چند وقت پیش یکی از سیستم های مدیریت آگهی که ما نصب کرده بودین روی این سرور بود و مدام میگفت مشکل از نرم افزار کماست جاش رو عوض کردیم درست شد

websamancom

Well-Known Member
مشکلش هم اینه سیشن در سرورشون مشکل داره واجازه بعضی فعالیتها رو نمیده بهشون هم بگی اهمیت نمیدن

alidvb

New Member
مشکلش هم اینه سیشن در سرورشون مشکل داره واجازه بعضی فعالیتها رو نمیده بهشون هم بگی اهمیت نمیدن

دوستان با تشکر از پاسخ شما

لطفا سرور خوب با امکانات عالی و قیمت مناسب معرفی کنید

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا