لطفا کمک کنید... یه مشکل ساده ولی مهم

pink97

New Member
سلام به همه دوستان اهل فن. یه مشکل ساده ولی مهم و اعصاب خورد کن با یکی از برنامه های تحت PHP دارم که الان با عکس براتون توضیح میدم و امیدوارم کمکم کنید.
به این عکس دقت کنید...
4oug75t.jpg

مشکل من اینه که وقتی در سیستم خبر نامه ام پست جدید میزنم و خروجی اش رو میبینم (View News) متاسفانه پست من یکسره نوشته میشه. یعنی به خط بعدی نمیره و انقدر ادامه پیدا میکنه که حتی از قالب میزنه بیرون و کل صفحه رو میریزه بهم.
امیدوارم متوجه مشکل من شده باشید و کمکم کنید.
با تشکر:)

parsmizban

Member
شاید از DIV استفاده می کنین
اگر از table استفاده کنین مشکل حله
البته شاید

pink97

New Member
شاید از DIV استفاده می کنین
اگر از table استفاده کنین مشکل حله
البته شاید

نه همه رو امتحان کردم و مشکل از Table یا هر گونه Template نیست و مشکل از کد نویسیه. قبلا نمونه همچین مشکلی رو دیده بودم ولی اون برنامه در کد هاش قسمتی به این شکل داشت:

PHP:
echo strip_tags(TrimByLength($row_rsPosts['post_content'], 100, true));
که اینجا کاراکتر ها در یک خط به عنوان مثال 100 هستن و میشد با تغییر این مشکل رو حل کرد ولی این برنامه همچین کدی هم نداره و به نظرم باید یه کد خاصی بهش اضافه بشه.:cry:
از دوستان برنامه نویس خواهش میکنم کمکم کنید...
ممنون.

RainDigital

Member
مشکل از همون طراحیه ولی Div و Table نمیشناسه. اگر طول Div روثابت تنظیم کرده باشین اینطوری نمیشه

jhoseini

Member
خوب نتیجه ی نهایی چی شد؟
PHP:
<div style="width:1000px" ...
یه همچین چیزی؟
164.gif

pink97

New Member
خوب نتیجه ی نهایی چی شد؟
PHP:
<div style="width:1000px" ...
یه همچین چیزی؟
164.gif
نه! Table رو دوباره ساختم بعد DIV رو هم دوباره برنامه ریزی کردم حل شد. یعنی به آخر خط که میرسه Table اجازه نمیده ادامه پیدا کنه و میره خط بعد. نمیدونم چرا در برنامه ریزی قبلی اینکارو نمیکرد.:wink:

jhoseini

Member
منظور شما همچین کدیه؟
کد:
<table>
<tr><td>
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
</td></tr>
</table>
--------------------------
خوب اینهمه حرف زدید، کد رو میزاشتید
Copofapple.gif

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا