لطفا" کمک کنید ، ضروری ---- خرید آنلاین

yohoboro

Member
سلام به همه دوستان، :green:
من یک سایت طراحی کردم :paint: و می خوام در آن جنس بفروشم به صورت آنلاین :cool:
برای مثال من یک لباس دارم که میخوام بازدید کننده رنگ و سایز لباس رو انتخاب کنه و آن را با ویزا کارت یا مستر کارت (کارت های بانکی) یا PayPal خریداری کنه..... :shock:

لطفا" کمکم کنید :sad:
سایت رو با فلش درست کردم .... :)

- چه کار باید بکنم که بازدید کننده بتونه سایز و رنگ لباس رو انتخاب کنه و برای من فرستاده بشه ؟
- چه کار باید بکنم که بتونه با کارت های بانکی یا PayPal پول رو پرداخت کنه که به حساب من ریخته بشه؟:-?

نیازمند پاسخ های سبز شما عزیزان هستم :rose:

farik

Well-Known Member
با سلام....
دوست عزيز براي سوال اول بايد بگم نيازه كه يا خودتون به يك زبان سرور سايد مثل php يا asp تسلط داشته باشين يا با يكي كه تسلط داره كار كنين و اون اين كار رو براتون انجام بدين...
براي سوال دوم هم بايد بگم بازم مربوط ميشه به زبانهاي تحت سرور كه براي اينكار كلاس هاي مختلف و روشهاي مختلفي ارائه شده....
ببخشيد اگه جواب هام كليه آخه اگه ريزتر بگم ميترسم متوجه نشين...
با تشكر TabOTabDesign

yohoboro

Member
با سلام....
دوست عزيز براي سوال اول بايد بگم نيازه كه يا خودتون به يك زبان سرور سايد مثل php يا asp تسلط داشته باشين يا با يكي كه تسلط داره كار كنين و اون اين كار رو براتون انجام بدين...
براي سوال دوم هم بايد بگم بازم مربوط ميشه به زبانهاي تحت سرور كه براي اينكار كلاس هاي مختلف و روشهاي مختلفي ارائه شده....
ببخشيد اگه جواب هام كليه آخه اگه ريزتر بگم ميترسم متوجه نشين...
با تشكر TabOTabDesign

مرسی از جوابت دوست عزیزم ....
آخه بدبختیه من اینه که خارج از ایران هستم و اینجا هم اندازه خون پدرشون پول میگیرن که اینکارو برای من انجام بدن....
من PHP کمی بلدم ، ولی نتونستم کاری بکنم ....:-?

بازم ممنون از جوابی که دادی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا