اینم دو تا از کارهای من ( می دونم ایراد زیاد داره) ولی لطف کنید نقدشون کنید. ممنون
hasan_m Member Jan 23, 2009 #1 اینم دو تا از کارهای من ( می دونم ایراد زیاد داره) ولی لطف کنید نقدشون کنید. ممنون پیوست ها bmw6.jpg 32.2 کیلوبایت · بازدیدها: 23 ironman.jpg 18.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16
shayanboy Active Member Jan 23, 2009 #2 سلام . دوست عزیز . طرح هات خوب شدن . اما در مورد ماشینه روی چراغ هاش باید بهتر کار بشه جلوه بیشتری داشته باشه و اون صندلی های داخل ماشین زیاد نظم خاص خودشون رو ندارند . انگار نامنظم هستند. موفق باشی شایان
سلام . دوست عزیز . طرح هات خوب شدن . اما در مورد ماشینه روی چراغ هاش باید بهتر کار بشه جلوه بیشتری داشته باشه و اون صندلی های داخل ماشین زیاد نظم خاص خودشون رو ندارند . انگار نامنظم هستند. موفق باشی شایان
hasan_m Member Jan 23, 2009 #3 سلام شایان جون ممنون که نظر دادی البته من تو طراحی چراغ و رندرینگ اون هنوز مشکل دارم بازم بخاطر اینکه ایراد کارم گفتی ممنونم
سلام شایان جون ممنون که نظر دادی البته من تو طراحی چراغ و رندرینگ اون هنوز مشکل دارم بازم بخاطر اینکه ایراد کارم گفتی ممنونم
shayanboy Active Member Jan 23, 2009 #4 خواهش می کنم . راستی .... ماشینت دستگیره نداره ؟ اصلا مشحص نیست بیشتر روی در و دستگیره کارکن لاستیک هم کار کن طبیعی تر کن شایان
خواهش می کنم . راستی .... ماشینت دستگیره نداره ؟ اصلا مشحص نیست بیشتر روی در و دستگیره کارکن لاستیک هم کار کن طبیعی تر کن شایان