لطفا نظر بدین دربارهء این تیزر

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

خوش اومدی داش سعید.
خوشحالم یه این کارهء دیگه به جمعمون اضافه شد.

کار رو دیدم ... در کل خیلی خوب بود.
استفادهء مناسب از حرکات متن ها و دوربین و موسیقی خوب و مناسب با موضوع و سینک به جای موسیقی و تصویر.
فقط یه ایراد کلی داشت.
چه جور بگم ... یه خورده خالی بود ... کچل بود .. خلوت بود.
البته منظورم این نیست که حتماً باید شلوغ باشه.
ولی خب از طرفی، با تاکید زیاد روی نوشته ها (که می تونست یه خورده کمتر باشه) و دیدن یه فضای خالی، آدم منتظر اینه که یه چیزی ببینه.
البته این یه سلیقه است ... ولی در کل ایول ... هیچ ایراد فنی ای نداشت.

التماس دعا
یا علی

google_mz

Well-Known Member
سلام
خسته نباشی. همون طور که animeditor عزیز گفت، از لحاظ فنی خوب کار شده ولی از لحاظ محتوا ضعیف عمل کردی.
بیننده با دیدن تیترها توقع داره که تصاویر مرتبط با اونها رو هم ببینه. از ابتدای کار تا ثانیه 18 خوبه ولی از ثانیه 18 تا 30 از لحاظ بصری توقع بیننده رو جواب نمیده. به خصوص از ثانیه 24 تا 30 زیادی قاب خالیه. از ثانیه 30 به بعد هم خوبه.
ببخشید که جسارت کردم:)

gon4431

Member
سلام دوست عزیز . کار خوبی شده . کاش از بک گراند های مربوط به متن ها هم استفاده می کردی . مثل پوستر همایش و صنعت هوایی
جلوه زیبایی به کار می داد .
خیلی خوبه که از تکنیک های شرکت ویدئو کوپیلت هم استفاده کردی . ( من هم این شرکت رو قبول دارم )
چیز های دیگه مثل موسیقی و مچ بودن بین تصویر عالی بود . فقط به نظر بنده حقیر کاش بک گراند شاد می بود . با همان تصاویری که گفتم ارشون استفاده می کردی .
شرمنده که جسارت کردیم . فقط نظر شخصیه . مهم افکار و ایده های خود شماست .

saeid..hp

Member
بابا ایول دارین

آقا نگفتم این تماشاخونه عجب جایی:D
فکر نمی کردم کسی حالا حالاها به کار ما سر بزنه:shock:
از نظرات سازندتون بسیار ممنون:rose:
حقیقتش این کار رو واسه یجاباید سریع آماده می کردم.نمونه اصلی اون کار با این یه مقدار جزئی به خصوص تو بک گراند فرق داره(به لحاظ مسائل طبقه بندی) وتو بخشی از این کار به قول animeditor عزیز کچلیش زیاد شده:wink:
انشاا.. اگه بشه یه سری کار دیگه می زارم نظراتون رو بگین
یا علی...

آخرین ویرایش:

samsalek

Member
به نظر من در مجموع کار قابل قبولی بود با توجه به محدودیت زمانی ای که داشتی.
البته یکم زیادی تحت تاثیر videocopilot.net بود! ;)

saeid..hp

Member
سلام samlsalek عزیز
راستش تیزر مجموعه pro scores رو که دیدم از موسیقی متنش خیلی خوشم اومد.
توی ذهنم بود و با همون تکنیک های آموزشی آقای کرمر (videocopilot.net) اینو ساختم.
از نظرت بسیار خرسند شدم.:rose:

آخرین ویرایش:
بالا