لطفا نطر بدبد

hasan_m

Member
با سلام حضور اساتید و اعضاء محترم
می خواستم اگه میشه در مورد این کارهام نطر بدید. البته من در ساختن چراغ اتومبیل مشکل دارم اگه در این زمینه هم منو راهنمایی کنید ممنون میشم

پیوست ها

• bmw-1.jpg
    bmw-1.jpg
    295.8 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • mclaren-1.jpg
    mclaren-1.jpg
    287.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18

Sherlock_Holmes

Active Member
دوست عزيز تاپيكتون رو منتقل كردم گالري....
نمونه كاراتون بايد توي گالري گذاشته بشه...
دقت كنيد...

اينم قوانين گالري
ممنون...
30upn9j.gif

ضمنا به جمع بچه ها خوش اومديد...

stilllife

Member
سلام
اول از همه زود يه دونه واير فريم از كارت بذار زووووووووود.......كه امين دعوات ميكنه:wink:....در ضمن به نظرم فقط مدلينگت خوبه تو اين دو تا كار!

hasan_m

Member
وایر فریم

با سلام و تشکر اینم وایر فریم البته چون فایل بی ام و رو سیستم خودم نیود نتونستم بزارم

پیوست ها

• maclaren-wire.jpg
    maclaren-wire.jpg
    40.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • maclaren-wire1.jpg
    maclaren-wire1.jpg
    24.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2

hasan_m

Member
آه ........

خوب ما که هر چی منتظر شدیم هیچکس نظری نداد. البته به جز آقای stilllife که ازش تشکر می کنم.
توی حدود 68 بازدید فقط یک نفر نظر داده که آمار تابلویی هست یعنی عملا گفتن برو جلو بوق بزن. منم که به خیال خودم که عجب شاهکاری درست کردم الان عجیب دپرس شدم :sad:
خوب مثل اینکه باید بیشتر تمرین کنم(خییییییییییییییییلی بیشتر) امیدوارم سری بعد که نمونه کار می زارم ارزش نظر دادن داشته باشه. فعلا بای و با آرزوی موفقیت برای همه

stilllife

Member
نه بابا اصن موضو اين نيست شايد چون بقيه هم نظر منو داشتن نخواستن تكرار كنن...............ميزان نظرات هيچ ربطي به كيفيت كار نداره............البته در هر صورت بايد بيشتر تلاس كنيم هممون!!!!:)من خودم نميتونم هنوز ماشين مدل كنم!:cry: اگه تونستي بگو با چه تكنيكي كار كردي تا منم يه چيزي ياد بگيرم!مرسييييييييي

جدیدترین ارسال ها

بالا