لطفا مشکل فایل من را بگویید

با سلام
می شه لطف کنید فایل منا ببینید
من زمانی که دکمه Searchر ا می زنم اول please wait می آید و بعد فایل من باز می شود
حالا من می خواهم تا زمانی که فایل exeمن باز نشده please wait را به من نشون بده
الان چند ثانیه نشون می ده و بعد بنا به سرعت کامپیوتر فایل باز می شه

پیوست ها

• test.zip
    52.2 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

mshgames

Well-Known Member
سلام
neda جان اونجوری که من از فایل فهمیدم تو محیط کلی 2 تا سمبلو یکی دکمه و یکی مووی کلیپ Please Wait که فریمه اولش حذف شده و به صورت یه دایره کوچک است اون دکمه هم به صورت یه دکمه نامرئی عمل میکنه که در محیط اصلی آبی رنگه
خوب این تا اینجا
وقتی تو دکمه رو میزنی مووی کلیپ play میشه اسم مووی کلیپ در قسمت Properties و در قسمت Insert Name نوشته شده فکر کنم busy2 باشه(همون مووی کلیپ pLEASE wait ) در آخرین فریمه اون مووی کلیپ دستور زیر نوشته شده

کد:
[COLOR="Blue"]fscommand[/COLOR]([COLOR="Green"]"exec"[/COLOR], [COLOR="Green"]"proj.exe"[/COLOR]);
[

(میتونی روی مووی کلیپ دابل کلیک کرده و فریم آخر رازده و دکمه F9 را بزنید) در کل اون مووی کلیپ الیکیه و یه چیز سره کاری و ربطی به میزان لود شده ندارد و در اصطلاح برای ایجاد (وقفه) کشیده شده.

حالا اگه منظورتون درست فهمیده باشم میخواید لود فایل که از داخل کامپیوترتون توسط برنامه فلش اجرا بشه یعنی
اینکه تا باز شدن فایلتون فلش بفهمه که هنوز ترافیکه و پنجره Please Wait رو نشون بده حالا من نمیدونم چه جوری میشه این کارو کرد.
ولی فکر کنم کنترل ی برنامه خارجی توسط یه برنامه دیگر خیلی سخت باشه.

arinolan

Member
باید براش لودر بنویسی ....

اگه لازم بود بگید تا براتون آموزشش رو بزارم ...

البته اگه سرش کنی لودر آماده زیاد هست ....

mshgames

Well-Known Member
باید براش لودر بنویسی ....

اگه لازم بود بگید تا براتون آموزشش رو بزارم ...

البته اگه سرش کنی لودر آماده زیاد هست ....

مطمئنی منظورو گرفتی اصلا بحث ما اینجا لودینگ نیستا یه چیز دیگه که نمیشه اونو با فلش درست کرد.(کنترل یه برنامه exe از محیط خارجی توسط محیط داخلی فلش)

arinolan

Member
بله ....

موقعی که یه فایل exe رو لود میکنی مثلا از روی cd ...

برنامه قفل میشه تا وقتی که برنامه کاملا راه اندازی بشه .... این وسط یه گپ زمانی داریم

حالا واسه پر کردن این فاصله زمانی باید یه جوری کنترل کنیم که فایل کامل اجرا شده یا نه ... یعنی اولا کاملا اطلاعاتش از سورس ما بارگزاری شده و بعد اجراش کامل شده ...

این یه نوع لودر خاص میخواد که باید اگه بخوایم کنترل داشته باشیم ...پیادش کنیم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا