لطفا مسولين اين سايت اين پيشنهاد رو بخونن.

موافق هستید یا مخالف ؟

• مخالف ...

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    15

anti-life

Active Member
من نظرم اينكه يه چت جاوا هم براي اين سايت بزارن .............آخه اينجوري از نوشتن بعضي چيزاي كه اضافه هست و تو تاپيك ها مينويسيم كم ميشه........

دوستاني كه با اين امر موافقن دستا بالا ............ آخه يه چت جاوا باعص ميشه ما سريعتر به جواب سوال برسيم.........

ديگه ما نظر رو گفتيم الباقيش با خودتون.

iRWEBDES

Active Member
قبلا در اين مورد تو سايت صحبت شده
براي چت جاهاي بهتري همچون گفتگو گر ياهو هست
خوبه خودت ديدي دو روز صحبتها از حال و هواي كامپيوتر در اومد چه غلغله اي شد و چه برنا مه هايي پيش اومد ...

مهرداد كوهي

Babak Sateli

Active Member
دوست عزیز
فکر بسیار جالبی است. به این صورت می توانیم دیدارهای زنده داشته باشیم و به صورت سریعتری به جوابهای خومان برسیم و همین طور میتونیم یک گپ دوستانه هم بزنیم.
همه که نمیشه سوال و جواب ...

پیشنهاد عالی بود
ممنون

آقا من ميگم باسه هر انجمن يه چت بزنيد تا هر موقع هر كي خواست بره تو اون چت اگه ديد كسي هست همونجا سريع سوال و جواب و اين جور حرفا .... نه غلاااااام....

anti-life

Active Member
خوب تا جالا چند تا دست رفت بالا ......

اقا مهرداد من اگه ميگم چت يعني چتي كه در مبحث كامپيوتر باشه......چون خدا رو شكر اينجا كه همكار سايت زياد داره پس طبيعتا بيشتر اوقات يكيشون بايد آنلاين باشه.......... اينجوري اگه كسي حرفي زد كه خارج از اصول بود خيلي راحت شوتش ميكنن بيرون.........

در ضمن من ميگم يه چت روم باشه كه همه توش باشن ....اينجوري بهتره آخه امكان داره كه كسي كه مثلا جواب سوال گرافيك رو ميدونه بر حسب تصادف تو روم نرمافزار باشه.....پس سوالي كه كرديم بي جواب ميشه......پس يه چت روم باشه با يه مدير بالا سرش كه سر فرصت آدماي بي جنبه رو شوت كنه بيرون .........

فكر كنم اولين كسي كه شوت ميشه بيرون خوده منم :دي

parpar

Member
anti-life جان ممنون از پيشنهاد خوبت اما اين تاپيك به هيچ نتيجه اي نميرسه
اين پيشنهاد بارها مطرح شد . هر دفعه هم بعد از صحبتهاي موافقين و مخالفين بلاخره تصويب ميشه كه اين چت راه بيافته اما .......
نميدونم !!!

kami_mz

Well-Known Member
والله بالله قديما اينجا چت روم داشت. يشتر از يه نفرم توش نبود. منم مخالفم چون كه مي دونم به بيراهه ميره.

anti-life

Active Member
يعني آخرش كشك.............حالا ما گفتيم مسولان گوش كنن انشا لله كه راه ميافته اينجوري فكر كنم خيلي بهتر باشه ...آخه اگه ببيني بعضي از اين تاپيك ها هست كه جواب داده نشده .... خوب اينجوري فكرنكنم كه تاپيكي بي جواب بمونه.....

حالا خودمونيم چرا مخالف زدي.....؟

parpar

Member
با مني ؟
من كه موافق زدم !!
دفعه اخر قرار شد يكي از بچه ها اين برنامه رو بنويسه تا اقا مجيد بذاره تو سايت . اما كسي اعلام امادگي نكرد !

anti-life

Active Member
بابا دمشون گرم پس ........ حالا پس گيرشون نويسنده اين برنامست.......... بابا اينجا كه ماشالله اينجا كه داره از در و ديوارش برنامه نويس ميباره پس يكي پيدا شه ها

Ali_ix

Well-Known Member
kami_mz گفت:
والله بالله قديما اينجا چت روم داشت. يشتر از يه نفرم توش نبود. منم مخالفم چون كه مي دونم به بيراهه ميره.

منم باهات موافقم !

ولي اگر خواستيد بزنيد يه وقت IRC بزنيد بهتره ! امكاناتشم كه داريد ! :wink:

موفق باشيد....

علي 8)

anti-life

Active Member
والا وقتي تو خود چت مسولين هم باشن ديگه فكر نكنم چت به بيراهه بره..........چون خيلي راحت طرف رو ميندازن بيرون......

من اين پيشنهاد رو در صورتي كردم كه مسولين هم بالا سرش باشن.....يعني هميشه حداقل يكي از مسولين تو اين چت روم باشه تا مسايل به بيراه نره.

kami_mz

Well-Known Member
Ali_ix گفت:
kami_mz گفت:

منم باهات موافقم !

ولي اگر خواستيد بزنيد يه وقت IRC بزنيد بهتره ! امكاناتشم كه داريد ! :wink:

موفق باشيد....

علي 8)
IRC بهتره. اگه انتخاب بين بد وبدتر باشه من بد رو ( IRC ) انتخاب مي كنم.
منم باهات موافقم خوش تيپ تر! :wink:

anti-life

Active Member
كامي جان اول بزار قبول كنن كه اينجا چت روم داشته باشه بعد سره چه مدليش بحث ميكنيم.....فلن ميخوايم ببينيم كه آيا دوستان ميخوان كه مجيد آنلاين چت روم داشته باشه يا نه؟ بعد هم سبك سنگين كنيم ببينيم چي كار كنيم بهتره.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا منم با ابن كار مخالفم...

چون فايده اي نداره به قول كامبيز ما چت روم گذاشتيم همه هم گفتن ميايم اما وقتي گذاشتيم هيچكي به هيچكي بودش ..
مثل قضيه پوپ كه همه اولش گفتن ما هستيم ولي وقتي راه افتاد همه كشيدن كنار...

مجيد

iRWEBDES

Active Member
اصلا اينجا بيشتريا جاوا ندارن كه بيان چت كنن

مهرداد كوهي

anti-life

Active Member
وقتي مجيد ميگه چت بي چت ديگه كار تعطيله.....

بچه ها پاشيد بريد خونه هاتون كار تعطيله.......

راستي مجيد جان اين رو هم دقت كن كه الان تعداد كسايي كه تو سايت شما عضو هستن خيلي فرق ميكنه.

Ali_ix

Well-Known Member
Majid گفت:
آقا منم با ابن كار مخالفم...

چون فايده اي نداره به قول كامبيز ما چت روم گذاشتيم همه هم گفتن ميايم اما وقتي گذاشتيم هيچكي به هيچكي بودش ..
مثل قضيه پوپ كه همه اولش گفتن ما هستيم ولي وقتي راه افتاد همه كشيدن كنار...

مجيد

مجيد جون بيا و يك IRC راه بنداز (irc.majidonline.com ) بعد توش 2 - 3 تا چنل هم بزار ! هر كي خواست بره هر كي نخواست نره ! :wink:

والا اون موقع ها كه تقريبا يك ماه چت جاوا ( با اون وضع افتضاح سرعتش ) داشتيم يادمه منو مجيد و كامران و شاهرخ ميشستيم تو چت همديگرو نگاه ميكرديم هيچكي هم نميومد تو ! :?

حالا هر جور راحتيد .... :wink:

علي 8)

جدیدترین ارسال ها

بالا