لطفا متن اين error را بخوانيد و كمك كنيد.صفحه آبي

Matrix_online

New Member
من هر موقع ميخواهم ويندوز XP نصب كنم اين پيام داخل يك صفحه آبي ظاهر ميشه.
[align=center:7d767b441e]PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA[/align:7d767b441e]
[align=center:7d767b441e]Stop:0x00000050,(0x55566EC,0x00000000,0x80555650,0x00000002) :cry: [/align:7d767b441e]

iman_ebru

Active Member
من يه بار كامپيوترم اينطوري ميشد ( يعني هميشه وقتي ميخواستم اكس پي نصب كنم) به من گفتن كامپيوتر تو رم كم مياره . رم من هم اسپكتك 256 بود. من باور نكردم گفتم خوب رم 256 كجاش براي اكس پي كمه. بعد يه مدت يه سي دي ناپيكس رو گرفتم ( Knoppix - ناپيكس نسخه اي از لينوكس هست ) وقتي خواستم رو كامپيوترم ناپيكس رو اجرا كنم دقيقا اخطار داد كه رم كامپيوترم كمه . منم رم خودم رو فرستادم گارانتي و با كلي مشكلات يه رو كينگستون 256 جديد گرفتم كه الان هم مشكل اكس پي حل شده و هم مشكل ناپيكس

حالا شايد اشكال تو هم همين باشه

Hwt

Active Member
منظور من كمبود رم نيست منظورم چيپ رمته مدلهاي ديگه رم هم امتحان كن

EHSAN_J

Active Member
به نظر من هم حرف Hwt بايد درست باشه اگه مدل رم رو عوض كني احتمالا درست ميشه چون منم يه بار اين مشكل رو داشتم

mahdi zarei

Member
من چند بار دوستام موقع نصب اکس پی مشکل برخوردند ولی وقتی درایوی رو که میخواستند ویندوز نصب کنند پارتیشن بندی دوباره کردم مشکلشون برطرف شد
(یعنی حذف و دوباره درست کردن همون درایو)
با برنامه
Partition magic
راحت میشه این کارو کرد
این فقط یک پیشنهاد بود

Hwt

Active Member
ببين يه چيزي ميگم بخندي !‌
اگه مشكل از رم نبود برو كابل هاردتو عوض كن اگه درست نشد ديگه من بايد برم سخت افزار رو بزارم كنار

mahyar_nel

Active Member
دوستان
اولا لطفا از مسخره كردن همديگه پرهيز كنيم
دوما mahdi zarei هم درست ميگه براي خود من هم همچين اتفاقي افتاد ومن دوباره پارتيشن بندي كردم(فكر مي كنم خرجش از عوض كردن هارد كمتر باشه)

kn_hacker2000

New Member
دوستان عزيز سلام
ايراد ذكر شده توسط دوستمان مشخصا از لود نشدن يك page از ديتا به درستي داخل رم ميباشد و كدي هم كه جنابعالي ذكر كرده ايد مربوط به اطلاعاتي از قبيل زمان بروز اين اتفاق مي باشد كه با مراجعه به مرجع استاندارد مايكروسافت اين كدها را ترجمه كنيد . در هر صورت پيشنهاد بنده اين است كه شما ابتدا قطعات اضافي مانند كارت صدا و مودم را خارج كنيد سپس اسلات رم خود را تعويض كنيد . ان شالله كه مشكلات برطرف مي گردد .

اردتمند شما
كيوان آذربرزين

siavash-tanha

Well-Known Member
منم با نظر دوستان موافقم (اشكال در رم) چون چنين گيري خودم افتادم و پس از تعويض رم

مشكلم حل شد

حالا شما يه رم عوض كن (ماله دوستتونو يه ايكي ثانيه قرض كن :wink: )

*ابوذر

nik_sali

Member
آقا چي شد مشكلتون حل شد؟؟؟ مال چي بود؟؟

منم همين مشكل رو دارم اينم ارورش

A Problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer.

if this is the first time you`ve seen this stop error screen restart your compuer .

if this screen appears again , Fllow these Steps :

check to be sure you have adequate disk spce . if a adriver is identified in the stop message , disable the driver or check with the manufacturer for driver updates . try changing video adapters.

check with your hardware vender for any bios updates.Disable Bios Memory Option such caching or shadowing.

if you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer , press f8 to select advanced startup Options , and then select safe mode .

TECHNICAL INFORMATION :

***STOP :OXOOOOOO7E (OXCOOOOOO5 , OX8O82AO41 , OXF9E8O3EC ,OXF9E8OOEC

جدیدترین ارسال ها

بالا