لطفا قيمت بدين

samin.

Member
به يك نفر آشنا به فوتوشاپ و طراحي وب احتياج داريم كه بصورت پاره وقت حتي با كامپيوتر خودش يك سري كارهاي تبليغاتي رو آماده كنه و بصورت هفتگي تحويل بده .حالا بصورت پيش فرض مي خوام بدونم حدودا چقدر بايد هزينه كنيم.
لطفا نظر بدين و اگر اين كار رو انجام ميدين آمادگي خودتون رو اعلام كنين.:wink:

YTERROR

Active Member
این فروم بخش کاریابی داره که اونم دو بخش دنبال کارمند و دنبال کار تقسیم میشه

من حد اقل ماهانه 300000 تومن مي‌گيرم (به صورت حقوق ثابت)
يا هر طراحي سايت (فقط طراحي) حد اقل 200000 تومن
يا هر طراحي سايت + كد نويسي + پابليش و... 400000 تومن
با اين شرايط آماده همكاري هستم.
09125904837

*محمد آزاده
*MEMOL

saniol_saniol

New Member
سلام

من بطور دقيق نميتونم قيمت بدم چون كار ها متفاوت است اگر علاقمند هستيد با هم بيشتر آشنا بشيم تا من هم بتونم قيمت بدم به شما
09122710475 لطيفي

alavis

Member
من هر طراحی سایت 70000 میگیرم 1 هفته ای تحویل میدم بدون کد نویسی البته اگه خواستی این تلفن منه

09163332546

farzadbb

Member
من با پايين ترين قيمت رو هر پروژه کار ميکنم . همه جور کاري هم کردم از طراحي سايت با cms و html و flash و ... گرفته تا طراحي پوستر و ويزيت وسربرگ و...
کارها رو خيلي زود تحويل ميدم .
اگه کار ثابت بدي مثلا بدونم هر هفته کار دارم خيلي پايين ميگيرم مثلا 20000 تا 30000 براي هر سايت که البته خيلي حرفه اي !!!
اينم آدرس سايتمه : www.designeclub.ir
اگه خواستي با من تماس بگير نمونه کارهامو نشون بدم .

soheil_v

Member
گروه ما براي سايت هاي خارجي و ايراني طراحي ميكنه و تا حالا پروژه هاي زيادي را انجام داده
تمام طراحي ها مطابق با آخرين تكنيك هاي روز دنياست قيمت ها هم در سايت موجود است و همچنين نمونه كارها اگه خواستي پيغام خصوصي بزن تا آدرس سايت را بدم

amin3soot

Member
دوست عزیز قیمت که توافقی است
شما اگر می خواهید با من همکاری داشته باشید می توانید با من تماس بگیرید(از طریق پیام شخصی یا ایمیل)
در ضمن من در ضمینه های گرافیکی و طراحی صفحات وب بسیار کار کرده ام

shaki

New Member
lبا سلام من فارغ التحصیل از رشته گرافیک هستم . و در همه زمینه های گرافیک کار کرده و مسلطم. یعنی هم وب و هم کار چاپی . در مورد قیمت هم من کیفیت و سرعت بالا را با بهترین قیمت با شما حساب می کنم . البته به صورت توافقی. چنانچه مایل به همکاری هستید با ایمیل شخصی من تماس بگیرید:[email protected]

Domanjiri

Well-Known Member
سلام
منم ميگشتم تا يه كار پيدا كنم كه توي خونه وبا كامپيوتر خودم باشه
اينو بگم كه براي پول كار نميكنم و فقط ميخوام يه جايي سرگرم باشم ولي خوب .....شك نكن كه با هم كنار ميايم
Email: [email protected]

Patris Net

Member
سلام
من هم باهات کنار میام مطمئن باش
دوست داشتی تماس بگیر
09131006003
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا