به يك نفر آشنا به فوتوشاپ و طراحي وب احتياج داريم كه بصورت پاره وقت حتي با كامپيوتر خودش يك سري كارهاي تبليغاتي رو آماده كنه و بصورت هفتگي تحويل بده .حالا بصورت پيش فرض مي خوام بدونم حدودا چقدر بايد هزينه كنيم.
لطفا نظر بدين و اگر اين كار رو انجام ميدين آمادگي خودتون رو اعلام كنين.
من حد اقل ماهانه 300000 تومن ميگيرم (به صورت حقوق ثابت)
يا هر طراحي سايت (فقط طراحي) حد اقل 200000 تومن
يا هر طراحي سايت + كد نويسي + پابليش و... 400000 تومن
با اين شرايط آماده همكاري هستم.
09125904837
من با پايين ترين قيمت رو هر پروژه کار ميکنم . همه جور کاري هم کردم از طراحي سايت با cms و html و flash و ... گرفته تا طراحي پوستر و ويزيت وسربرگ و...
کارها رو خيلي زود تحويل ميدم .
اگه کار ثابت بدي مثلا بدونم هر هفته کار دارم خيلي پايين ميگيرم مثلا 20000 تا 30000 براي هر سايت که البته خيلي حرفه اي !!!
اينم آدرس سايتمه : www.designeclub.ir
اگه خواستي با من تماس بگير نمونه کارهامو نشون بدم .
گروه ما براي سايت هاي خارجي و ايراني طراحي ميكنه و تا حالا پروژه هاي زيادي را انجام داده
تمام طراحي ها مطابق با آخرين تكنيك هاي روز دنياست قيمت ها هم در سايت موجود است و همچنين نمونه كارها اگه خواستي پيغام خصوصي بزن تا آدرس سايت را بدم
دوست عزیز قیمت که توافقی است
شما اگر می خواهید با من همکاری داشته باشید می توانید با من تماس بگیرید(از طریق پیام شخصی یا ایمیل)
در ضمن من در ضمینه های گرافیکی و طراحی صفحات وب بسیار کار کرده ام
lبا سلام من فارغ التحصیل از رشته گرافیک هستم . و در همه زمینه های گرافیک کار کرده و مسلطم. یعنی هم وب و هم کار چاپی . در مورد قیمت هم من کیفیت و سرعت بالا را با بهترین قیمت با شما حساب می کنم . البته به صورت توافقی. چنانچه مایل به همکاری هستید با ایمیل شخصی من تماس بگیرید:[email protected]