لطفا سوال بنده رو پاسخ بدید. (عنوان مناسب واسش نتونستم انتخاب کنم)

keykan

New Member
با سلام و عرض ادب،

در ابتدا عذرخواهی می کنم بابت عنوان نا مناسب پستم... .
از دوستان عزیزی که آشنایی با ajax دارند، سوالی دارم :

بنده در سایتی که روش در حال کار هستم، از ادیتور elrte استفاده می کنم. این ادیتور رو به یک عنصر div اعمال کردم و تمامی محتویات صفحه ای (به عنوان مثال article.php) رو که شامل کد های html و متن هست رو از طریق ajax به این div انتقال دادم. بعد از ویرایش این اطلاعات، می خوام این اطلاعات ویرایش شده رو در همون صفحه (article.php) به صورت ajax ذخیره کنم. محتویات ادیتور رو به کمک یک دستور javascript در متغیری (به عنوان مثال content) ریختم.

سوال بنده اینجاست که با داشتن content ، چطور به کمک ajax و بدون استفاده از دیتابیس این content رو در صفحۀ مبدا ( یعنی article.php) ذخیره کنم؟

eleboys

New Member
با سلام و عرض ادب،

در ابتدا عذرخواهی می کنم بابت عنوان نا مناسب پستم... .
از دوستان عزیزی که آشنایی با ajax دارند، سوالی دارم :

بنده در سایتی که روش در حال کار هستم، از ادیتور elrte استفاده می کنم. این ادیتور رو به یک عنصر div اعمال کردم و تمامی محتویات صفحه ای (به عنوان مثال article.php) رو که شامل کد های html و متن هست رو از طریق ajax به این div انتقال دادم. بعد از ویرایش این اطلاعات، می خوام این اطلاعات ویرایش شده رو در همون صفحه (article.php) به صورت ajax ذخیره کنم. محتویات ادیتور رو به کمک یک دستور javascript در متغیری (به عنوان مثال content) ریختم.

سوال بنده اینجاست که با داشتن content ، چطور به کمک ajax و بدون استفاده از دیتابیس این content رو در صفحۀ مبدا ( یعنی article.php) ذخیره کنم؟

همونطور که کدهای درون این صفحه رو از طریق ajax یکبار خواندید و در ادیتور نمایش دادید حالا بازهم با ajax یک request (درخواست) دیگه به سرور بفرستید + محتویات متغیر content به عنوان یک پارامتر و پس از دریافت این درخواست در سمت سرور این محتویات رو بگیرید و با استفاده از توابع فایل، درون فایل article.php بنویسید.

keykan

New Member
با سلام و عرض ادب،

ممنون از پاسختون eleboys عزیز. اما با توجه به اینکه بنده تازه به سمت برنامه نویسی php و ajax رو آوردم، زیاد اطلاعات دقیقی از توابع کار با فایل در php ندارم. همینطور در مورد ajax، مطالب و منابعی که مطالعه کردم (w3schools,و پست های همین تاپیک خصوصا کلاس آماده ajax)، هیچ مثال عملی از ارسال یک request به همراه پارامتر به سرور ندیدم (که به عنوان مثال پارامتر ها رو با متد post به سرور ارسال کرده باشه).

ممنون میشم اگر در این زمینه هم با مثال یا معرفی منبعی در این مورد، بنده رو راهنمایی بفرمایید.

لازم به یادآوری میدونم که دستورات ajax رو از طریق کلاس آماده ajax (که در همین تاپیک معرفی شده) ارسال میکنم.

با تشکر.

آخرین ویرایش:

eleboys

New Member
با سلام و عرض ادب،

ممنون از پاسختون eleboys عزیز. اما با توجه به اینکه بنده تازه به سمت برنامه نویسی php و ajax رو آوردم، زیاد اطلاعات دقیقی از توابع کار با فایل در php ندارم. همینطور در مورد ajax، مطالب و منابعی که مطالعه کردم (w3schools,و پست های همین تاپیک خصوصا کلاس آماده ajax)، هیچ مثال عملی از ارسال یک request به همراه پارامتر به سرور ندیدم (که به عنوان مثال پارامتر ها رو با متد post به سرور ارسال کرده باشه).

ممنون میشم اگر در این زمینه هم با مثال یا معرفی منبعی در این مورد، بنده رو راهنمایی بفرمایید.

لازم به یادآوری میدونم که دستورات ajax رو از طریق کلاس آماده ajax (که در همین تاپیک معرفی شده) ارسال میکنم.

با تشکر.

دوست عزیز تخصص سرور ساید من Php نیست و متاسفانه در این زمینه نمی تونم کمکی بهت بکنم اما با یه سرچ ساده فکر کنم خیلی ساده به جوابت برسی اما برای ارسال یک درخواست ajax از نوع post در جی کوئری هم می تونی از دستور ajax و هم از دستور post استفاده کنی (درواقع متد ajax حالت کلی تر هستش که شامل post و get با هم میشه) یک نمونه ارسال درخواست به همراه پارامتر با به روش پست رو در زیر می تونی بیینی:

کد:
$.post("test.php", { name: "John", time: "2pm" } );

اکنون دو پارامتر nameو time به صفحه ای که می بینید ارسال شده پس ما می تونیم در صفحه test.php این دو مقدار رو بدست بیاریم:

PHP:
var $name = $_POST['name'];
var $time = $_POST['time'];

البته امیدوارم سینتکس php رو در کد بالا اشتباه ننوشته باشم.

farik

Well-Known Member
با سلام ... شما میتونین مثال ها رو در این سایت که من نوشتم ببینین همه اش با همون کلاس نوشته شده اگه خواستین بگین یوزر و پسورد مدیریت رو هم بهتون بدم...اما فکر نمیکنم نیاز باشه:http://atlas.orgfree.com

keykan

New Member
سلام خدمت farik عزیز،

من به سایت شما سر زدم. اما جز اون شماره های 1،2،3،4 در منو سمت چپ، که به صورت آژاکس عمل می کرد،کدی رو ندیدم.
اما باز هم ممنونم.

farik

Well-Known Member
با سلام..اولا شما فقط میخواستین با پست ارال بشه متن ها که خوب این کاملا اونکار رو میکنه...اما اگه خواستین نمونه های بیشتری ببینین برین به اکانت مدیریتیش اونجا همه چیزش ایجکس هست با همون کلاس بچه ها البته به دلیل نیاز یک تغییر جیزیی توش دادم..:
http://atlas.orgfree.com/login.php
pass,user:atlassys

جدیدترین ارسال ها

بالا