لطفا روش نوشتن فارسی انگلیسی رو در دریم ویور به من یاد بدهید

سلام دوستان
من نمی تئنم در دریم ویور فارسی انگلیسی بنویسم
مثلا می خوام اول جمله فارسی رو بنویسم بعد یک کلمه انگلیسی کلمه انگلیسی رو میاره اول خط
لطفا منو راهنمایی کنید

zomorrod

Member
شما همانند تايپ در محيط Word شروع به تايپ فارسي كنيد و در قسمتهاي انگليسي Alt+Shift را انتخاب كنيد تا به انگليسي و يا بالعكس سوئيچ شود و كلمات انگليسي خود را تايپ كنيد و به همين ترتيب . . .
سپس از Tag زير كمك بگيريد تا جهت نمايش فارسي تايپتان اصلاح شده و از راست به چپ شود :
کد:
[LTR]<div dir="rtl" align="justify">
متن مورد نظر شما شامل فارسي و انگليسي
</div>[/LTR]

mroveis

Member
در مورد فارسي نويسي در پاپ اپ منو ها

من وقتي در پاپ اپ منو ها فارسي مي نويسم بعد از پابليش كردن همه را كاراكتر نشان مي دهد اينجا بايد چكار كرد ؟

پيشاپيش از شما ممنون هستم

zomorrod

Member
بايد كاركتر ست يا كدپيج صفحه رو برابر Utf-8 يا Windows-1256 قرار بدي كه اولي بهتره .

در قسمت بالاي صفحه و در Head صفحه اچ تي ام ال خود كد زير را جايگزين كد فعلي كن :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

اگر از برنامه هاي آماده جاوا و يا غيره استفاده ميكني اول تيتر عنوانهاي منوي خودت رو انگليسي بنويس و بعد از پابليش و باز كردن فايل در دريم ويور عنوانها رو فارسي كنيد .

mroveis

Member
ممنون جوينده يابنده است بالاخره پيدا كردم، از راهنمايي شما هم باز ممنون هستم

mehdirezaei

New Member
سلام من قتی که متنامو از ورد به دریم ویور پست می کنم به جای متن علامت سوال می ذاره کسی می دونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

قیصر

Member
آقا شما به قسمت Page Properties وارد شوید و در قسمت Unicode نوع انتخاب زبان را به UTF-8 تبدیل کنید بعد از این کار دیگر همه جا می توانید فارسی بنویسید و هیج جایی علامت سوال نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا