:?:لطفا راهنمایی کنید نحوه جداسازی یک شخص از زمینه با تمام جزئیات

LILIA

New Member
لطفا راهنمایی کنید نحوه جداسازی یک شخص از زمینه با تمام جزئیات

سلام دوستان

من می خواهم در عکسی که گرفتم شخص را بطور کامل با حفظ جزئیات از زمینه جدا کنم می دانم فتو شاپ
( plug in) یک
برای این منظور دارد ولی اسم آنرا نمی دانم

پیشاپیش متشکرم

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
سلام !
پلاگين كه من بلد نيستم ،‌ ولي چرا از lasso استفاده نمي كنيد ؟

LILIA

New Member
سلام
ممنون از راهنمایی تون من با این ابزار کار کرده ام ولی خیلی دقیق نیست بخصوص برای تارهای موی سر اصلا طبیعی نمی شود مانند این عکس
istockphoto_896668_young_girl_s_braided_hair.jpg

موهای پراکنده این بچه باا بزار lasso از بین می رود و عکس از حالت طبیعی خارج می شود.

omidsas

Member
دوست عزیز بهترین کار برای شما استفاده از دسته ابزار مسیرها است به همراه مجیک وند البته تنها دونستن کار کردن با این ابزارها کافی نیست بلکه تجربه خیلی مهمه شاید مهمتر اما در کال اگر بخوایم در مورد مثلا همین عکسی که گذاشتی صحبت کنیم بهتره در نواحی که خط جدایش موضوع اصلی با حاشیه واضح هست از ابزار مسیر استفاده کنی و اونجاهایی که محوتر است از ابزار مجیک وند البته باید در انتخاب خصوصیات ابزار که زیر نوار منو قرار داره دقت کنی در ابزار مجیک وند اگه مقدار تلرانس رو بیشتر کنی ناحیه انتخابی وسیعتر میشه سعی کن با کم و زیاد کردن اون به یه عدد خوب و مطلوب برسی از تیک دار بودن ابزار کانتینیو هم تو همین ابزار مطمئن شو تا همون جایی که مد نظر داری انتخاب شه اگه تیک نداشته باشه رنگی رو که انخاب میکنی تو ناحیه های دیگه عکس هم انتخاب میشه این از ابزار مجیک ولی کار با ابزار مسیر یه کمی مشکل تره اما اگه خوب بتونی باهاش کار کنی به نظر من 90% کارتو انجام میده در مورد این عکس بگم بیرون کشیدن این موهای پراکنده یه کمی مشکله اما اگه خلاقیتتو به کار بندازی با همین ابزار مسیر و استفاده از فدر مناسب میتونی بازسازیشون کنی خیلی سخته همه این مطالبو یه جا توضیح بدیم ولی در کل اگه راهی باشه فقط با این ابزارها میشه سایر ابزارهای انتخاب هم تو جاهای خاص و محدودی کمکت میکنن. اینم بگم فکر نمیکنم پلاگینی در این زیمنه وجود داشته باشه اما اگه کسی یا شرکتی ساخته باشتش به شرط اینکه خوب کار کنه باید دستاشو تلا گرفت چون واقعا کار مشکلیه . راستی یه نکته خیلی مهم یادم رفت حتما از فدر تو انتخابهات استفاده کن خیلی کمکت میکنه یه نکته تجربی دیگه سعی کن دور موضوعتو تا زوم بالا مثلا 200% سلکت کنی نتیجش خیلی مطلوبتره شاید 50% بهتر اگه شوال بود در خدمتیم

Mandana

Active Member
و الیبته بخشی که خیلی مظلوم واقع شده و در اصل بیشتر برای سلکت مو و سبزه و غیره هستش:
filter>extract
موفق باشی

LILIA

New Member
ببخشید من خیلی شوتم ولی لطفا بگین پلاگین چیه؟

دوست عزیز پلاگین ها ابزارهای کمکی هستند که روی نرم افزار نصب می شوندو هر کس بر اساس نیازش پلاگین مورد نظر را نصب و استفاده می کند

آخرین ویرایش:

LILIA

New Member
از راهنمایی همگی بسیار سپاسگزارم همه مطالب مفید بود خصوصا پلاگین ماسک پرو .البته کار با این پلاگین مشکل است و نیاز به تمرین زیادی دارد

جدیدترین ارسال ها

بالا