لطفا راهنمایی کنید برای ایجاد یک وبسایت شخصی

mrtnet

Member
با سلام

0 - نام دامنه انتخاب کنید

1- هاست تهیه کنید

2- ببنید میخواید سایت استاتیک باشه یا داینامیک :paint:

3- اگر داینامیک باشه و حالت وبلاگ داشته باشه بهتره از سیستم محتوای رایگان استفاده کنید مثل وردپرس و ...

4- وارد پنل مدیریت سایت بشید و مطالب مورد نظر وارد کنید

5- بستگی به حال خودتون داره که هر روز اپدیت کنید :green:

6- کلش فکر کنم بشه 15- 20 تومان تمومش کرد و یه چیز مناسب باشه برای شروع ...

راهنمایی خواستید در خدمت : :)[email protected]

ms_1992

Member
سلام

شما یک دامنه لازم دارید + یک مقدار هاست + سیستم مدیریت محتوا که براتون نصب میکنم

خواستید پیام خصوصی بدید کارتون رو راه بندازم

موفق باشید :rose:

nioton

Member
سلام دوست عزیز
همانطور که دوستان راهنمایی کردند شمارا
بنده هم در راه اندازی سایت شخصیتان در خدمت هستم.

موفق باشید.

parsaserver

Active Member
- ابتدا باید دومینی ثبت کنید که انتخاب پسوند دومین بستگی به سلیقه شما داره IR یا COM ولی با توجه به تجربه شخصی من بهتره COM انتخاب کنید . از طریق Who.is چک کنید که نام دومین انتخابی شما با پسوند com قبلا گرفته نشده باشه .
- بعد انتخاب دومین باید هاستی خریداری کنید فضای هاست مونده به میزان مورد نیاز شما و کاربرد سایت شما .
- انتخاب سیستم مدیریت محتوای سایت شما ( وردپرس - جوملا - نیوک و ... ) یا ممکنه مایل باشید سایت شما دینامیک نباشه ( با سیستم مدیریت محتوای نباشه ) و Html ساده باشه .
- راه اندازی سایت .
اگر مایل باشید بنده می توانم به رایگان شما را در راه اندازی سایت جدیدتان راه نمایی کنم و سیستم مدیریت محتوا را به رایگان برای شما نصب کنم و ...

ایمیل من : [email protected]
آی دی من در یاهو : [email protected]

درضمن می تونم هاست سایت شما را تامین کنم : لیست پلان های ما : http://parsaserver.com

به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .

اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test

موفق باشید

با سلام
ثبت دامنه + فضای وب(هاستینگ) + سیستم مدیریت محتوا
اطلاعات بیشتر: http://cica.ir/faq.html
شما نوع دامنه و مقدار فضای وب خود را تعیین کنید تا هزینه لازمه رو بهتون بدیم

سلام.
1- فضای میزبانی وب.
2-ثبت دامنه.
3-یک اسکریپن برای مدیریت مطالب (نصب رایگان)
4-طراحی چندصفحه (رایگان)

البته بین 3 و4 یکی باید انتخاب بشه !!

در کل برای همه ی موارد بالا درخدمتیم با 11,000 تومان در سال !
بله درست شنیدید 11,000 تومان در سال :rose:

اطلاعات بیشتر : www.IranianServer.Net
[email protected]

parsaserver

Active Member
به نظر من کیفیت رو نباید فدای قیمت پایین کرد . مشتری های ما بعد دریافت هاست دیگه با ما تماس نمی گیرند !
می تونم لیست مشتری های پارسا سرور را معرفی کنم تا کیفیت را از خود آنها جویا شوید .

- ابتدا باید دومینی ثبت کنید که انتخاب پسوند دومین بستگی به سلیقه شما داره ir یا com ولی با توجه به تجربه شخصی من بهتره com انتخاب کنید . از طریق who.is چک کنید که نام دومین انتخابی شما با پسوند com قبلا گرفته نشده باشه .
- بعد انتخاب دومین باید هاستی خریداری کنید فضای هاست مونده به میزان مورد نیاز شما و کاربرد سایت شما .
- انتخاب سیستم مدیریت محتوای سایت شما ( وردپرس - جوملا - نیوک و ... ) یا ممکنه مایل باشید سایت شما دینامیک نباشه ( با سیستم مدیریت محتوای نباشه ) و html ساده باشه .
- راه اندازی سایت .
اگر مایل باشید بنده می توانم به رایگان شما را در راه اندازی سایت جدیدتان راه نمایی کنم و سیستم مدیریت محتوا را به رایگان برای شما نصب کنم و ...

ایمیل من : [email protected]
آی دی من در یاهو : [email protected]

درضمن می تونم هاست سایت شما را تامین کنم : لیست پلان های ما : http://parsaserver.com

به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .

اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا