لطفا راهنمايي كنيد من تازه كارم!!

desperado

Member
من تو يه سايت كه دومين مجاني ميده يه سايت درست كرم ولي بعد از چند روز ديگه اون صفحه اصلي سايتم يه جوري شده ضمنا تو صفحه اول سايت هم نميتونم اپلود كنم دليلش چيه؟؟ببینید؟!!

desperado گفت:
من تو يه سايت كه دومين مجاني ميده يه سايت درست كرم ولي بعد از چند روز ديگه اون صفحه اصلي سايتم يه جوري شده ضمنا تو صفحه اول سايت هم نميتونم اپلود كنم دليلش چيه؟؟ببینید؟!!

سلام
ببينيد آقاي ... desperado استفاده از اين سايت ها همين چيزها رو هم داره. اگر موقع ثبت نام موافقت نامه آن را كامل مطالعه كنيد. متوجه ميشيد كه در صورت بروز اين مشكلات شما حق اعتراض نداريد.
اين گونه سايت ها اگر بازكنندگان سايت شما كمتر از ميزاني باشد كه انها تايين كرده اند سرويس شما را غير فعال ميكنند. سرويس شما هم ظاهرا غير فعال شده. چون اينا براي تبليغ اين كار رو انجام ميدند (رايگان ميدند)
حالا بازم از وجود فايل Index در دايركتوري اصلي سايت مطمن بشيد. شايد فرضيه من درست نباشه. :wink:

desperado

Member
mahyar_nel گفت:
freeservers.com
50megs.com
من قبلا استفاده ميكردم بد نيود

من ازfree serverاستفاده کردم ولی تو صفحه اول سایت هیچ فایل htmlنمیتونم بزارم . هر چی میزارم لینک میشه تو صفحه اول سایت :(

desperado

Member
اقا يكي نبود بگه؟ ما لنگيما!!
من بلد نيستم تو سايتم اپلود كنم هر چي هم اپلود ميكنم به صورت لينك مياد تو سايتم !!
با فرانت پيج هم نشد اپلود كنم~ از كنترل پانل سايت هم(www.freeserver.com )كه هر چي اپلود میکنم به صورت لینک میاد !!
باید چکار کنم؟؟

Amyatis

New Member
سلام
ميشه يه نفر لطف كنه به زبون ساده ساختن يه سايت رو توضيح بده كامل ؟
من همه psd ها رو ساختم ولي حالا ديگه نمي دونم بايد چي كار كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا