لطفا راهنمائی کنيد کجای کد من اشکال دارد؟

zorig4fun

Member
سلام
من اين کدهارو درست کردم ولی از ديتابيس رکوردهارا نميخونه نميدونم چرا.
من با ويژوال بيسيک دات نت نوشتم يک گريد ويو درست کردم و با تمپليت يک هدر درست کردم که چهار تا لينک دارد لينک هارا مسير دادم و وقتی اجرا ميکنم اخر لينک عبارت ?APF=1 وجود دارد و در ديتابيس رکورد ۱ نيز موجود ميباشد ولی وقتی روی لينک کليک ميکنم فقط عبارت ?APF= برگردانده ميشود و از ايدی خبری نيست.
لطفا راهنمائی کنيد کجای کار اشکال دارد.
مرسی

کد:
    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="SqlDataSourceArtist" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" Width="100%">
        <Columns>
            <asp:TemplateField>
                <HeaderTemplate>
                    <div style="text-align: center">
                        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 100%">
                            <tr>
                                <td style="width: 25%;" class="TableTop">
                                    <a href="Artist.aspx?APF=<%#Eval("ArtistID")%>">درباره <%#Eval("Name")%></a></td>
                                    <a href="Album.aspx?APF=<%#Eval("ArtistID")%>">آهنگها</a></td>
                                    ويديوها</td>
                                    عکسها</td>
                            </tr>
                        </table>
                    </div>
                </HeaderTemplate>
            </asp:TemplateField>
        </Columns>
    </asp:GridView>
    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSourceArtist" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:prapper_dbConnectionString %>"
        SelectCommand="SELECT [StampDate], [Weblog], [Description], [NoImage], [DIR], [NoView], [LastUpdate], [NoSonges], [ArtistID], [Name], [Homepage], [Image], [Email] FROM [Artist] WHERE ([ArtistID] = @ArtistID)">
        <SelectParameters>
            <asp:QueryStringParameter Name="ArtistID" QueryStringField="APF" Type="Int32" />
        </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>
</asp:Content>

fereshte22

Member
شما حتما میخواهید از header استفاده کنید؟
اگه قراره id هر سطر که بر روی لینکش کلیک میشود را به دست اورید از itemtemplate استفاده کنید.
با itemtemplate مشکلتون حل میشود.

zorig4fun

Member
در اين مورد نميش چون اين گردويو وابسته به گردويو ديگری هست خلاصه جای ديگری هم مطرح کردم نميدونستن و من بيخيال شدم.
حالا به جای اونکار من يک تيبل درست کردم که توش لينک گذاشتم حالا ميخواهم اين لينک را که به صفحه ديگری است ميخواهم ايدی دهی کنم و يکی از رکوردهای گردويو را بهش بچسبانم ميشه بگيد اين کار چطوری عملی ميشود؟ يا اينکه ايدی آدرسبار را هم بشه چسبوند بهش هم کارم راه ميفته.
کد:
<asp:HyperLink ID="HyperLink2" runat="server" NavigateUrl="~/Album.aspx">آهنگها</asp:HyperLink>

fereshte22

Member
سلام
ببینید من منظور شما را درست متوجه شدم.
شما میخواهید یکی از فیلدهاتون در گرید ویو به صورت لینک در بیاد و با کلیک روی اون id را به صفحه مورد نظرتون پاس دهید.
یعنی همون کاری که در پست اولتون هم گفته بودید
یا منظور شما چیز دیگری است؟

zorig4fun

Member
سلام
ببینید من منظور شما را درست متوجه شدم.
شما میخواهید یکی از فیلدهاتون در گرید ویو به صورت لینک در بیاد و با کلیک روی اون id را به صفحه مورد نظرتون پاس دهید.
یعنی همون کاری که در پست اولتون هم گفته بودید
یا منظور شما چیز دیگری است؟

سلام مرسی از اينکه وقت داديد.
من متوجه شدم که ميشه از فيلد های گريد ويو استفاده کرد و مقدار رکورد ديتابيس را بهش اضافه کرد و من چون نميدانم که وقتی لينک ميدم و ميخواهم اين لينک مقداری از رکورد ديتابيس را به همراه داشته باشد (مثل ايدی رکورد) چکار کنم و سوال هم پرسيدم کسی جواب نداد تصميم به اين کار گرفتم.
ميدونم اشتباه است ولی چکار کنم.
خلاصه اينکه لطفا راه حل را به من بگيد که چگونه APF را چگونه مقداردهی کنم؟
با تشکر از شما

fereshte22

Member
کد:
<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="SqlDataSource1">
            <Columns>
                <asp:TemplateField>
                <ItemTemplate>
                <table>
                <tr>
                    <td style="width: 100px">
                    <a href="joziatkala.aspx?ID=<%#Eval("number") %>"><%#Eval("name") %> </a>
                    </td>
                </tr>
            </table>
                </ItemTemplate>
                </asp:TemplateField>
            </Columns>
        </asp:GridView>
کد بالا مشکلتون را حل میکند؟
همون طور که خودتون هم میدونید در صفحه بعد با کد زیر به id دسترسی پیدا میکنیم
کد:
 Dim id1 As String
        id1 = Request.QueryString("id")