لطفا در مورد بازیابی اطلاعات به من کمک کنید

ali_nob

New Member
سلام
بهترین نرم افزار جهت بازیابی اطلاعات چیست ؟
من روی یک کامپیوتری که اطلاعات مهمی داشت ولی در اثر مشکلات تروجان یا ویروس بخش عمده ای از اطلاعات آن از بین رفته بود قبل از اینکه بر روی درایور ها اطلاعاتی کپی شود اقدام به بازیابی اطلاعات با نرم افزار های مختلفی کردم ، هرچند که فایل ها شناسایی و بازیابی می شد ولی اکثر فایل ها خراب بوده و باز نمیشدند لذا لطفا اگر نرم افزاری در جهت بازیابی صحیح اطلاعات و یا نرم افزار هایی که بتوان فایل های خراب شده را تعمیر کرد لطفا راهنمایی نمایید.
با تشکر فراوان

the_king

مدیرکل انجمن
برنامه های بازیابی اطلاعات زمانی قادر به بازیابی اطلاعات هستند که فایل یا پارتیشن حذف یا جابجا شده باشند.
اگر ویروس یا هر برنامه دیگری محتویات فایل را تخریب کرده و تغییرات را در روی اطلاعات قبلی ذخیره کند هیچ
نرم افزاری قادر به بازیابی اطلاعات تخریب شده نیست. اتفاقا بازنویسی محتویات فایل با اطلاعات جدید،
روش اصلی ابزار های Secure Delete است، با اینکار شانس بازیابی اطلاعات قبلی بسیار کم است.

ali_nob

New Member
سلام
ممنون از راهنماییتون ، من فکر می کردم اطلاعات بدرستی بازیابی نمیشوند ولی به قول شما شاید فایل ها خراب و حذف شده اند ، راهی برای تعمیر اطلاعات وجود ندارد همچنین عمده فایل های از بین رفته تصویری و ویدویی بوده اند !
با تشکر فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا