لطفا درباره این بنر توضیح دهید

rashed12

Member
سلام
عزیزان من یک بنر برای سایت وب سامانطراحی کردم وقتی نشون ایشون دادم بدون دلیل ازم ایراد گفتم علتش چیه گفتن برید در مجید آنلاین بنر را به نمایش بگذارید بعد بذارید دوستان با در نظر گرفتن موضوع سایت ما دربارس نظر بدن بعد متوجه میشید من چه منظوری داشتم
دوستان خدائی این بنر چه مشکلی داره
websaman_baner.gif

Morteza76

Member
نه تنها اونا ، اگه نشون هر کس دیگه ای می دادی اشکال می گرفت.
چون هیچ معنا و مفهومی رو نمی رسونه و فقط شما اومدی یه نوشته روی یه عکس قرار دادی مثلا اون 230 اونجا چه معنی داره به نظرم اصلا روش کار نکردی .

morteza_420

Member
فکر کنم منظورت از عکس پس زمینش این بوده که مثلاً یک کیلومتر رو نشون بدی که باهاش به مخاطب القا کنی که شرکت تو خدماتش پیشرو هستش و با سرعت ! یعنی خواستی مرتبط با شعار باشه . راستش من با نگاه اول رنگ زردش که با فونت معمولی و بدون هیچ تغیری روش نوشته بودی خورد تو ذوقم !!!

onlymhb

Active Member
ببین یه جوریه، نمیدونم حل کردنش برام سخته
فک کنم اول بخاطر فونتش باشه و رنگش
بعد همون پس زمینه ای که ازش استفاده کردی، اصلا بهم نمیان و به موضوع کارت نمیاد
ایده خوبیه که از کیلومتر استفاده کردی ولی به جا استفاده نکردی(یعنی اینجا جاش نیست)

websamancom

Well-Known Member
دیدین دوست من ما به کسی گیر نمیدیم یعنی ساخت اینجور بنرها کار سختی نیست
موفق باشید

ghafeleh

Member
بنظر من می تونی از فونتهای بهتر برای این کار استفاده کنی و اگه می خوای از کیلومتر استفاده کنی سعی کن اندازش کمتر کنی تا بهتر مشخص باشه ....

farik

Well-Known Member
با سلام...
چند نكته رو متذكر ميشم..ناراحت نشو..بدون همه اينجان تا كاراشون رو اصلاح كنن..
1)كيلومتر شمار در نگاه اول مشخص نيست و شخص بايد كمي توش دقت كنه تا ببينه...
2)متن رنگ و فونت مناسبي نداره..و از هيچ افكت يا ترفندي براي زيباييش و طبيعي بودنش استفاده نشده..(مثلا ميتونستين سايه بزارين و يا بهش بعد بدين و ...)

EMIRATES

Active Member
با سلام
تنها کمکی که الان با این وضعم (رایانه ام سوخته از کافی نت میام) میتونم بکنم اینه که از عناصر مرتبط به کارت استفاده کن
همین!
با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا