لطفا جواب بدين

wahid2003vj

Active Member
الف) با سلام خدمت همه دوستان من یه چند تا سوال داشتم که امیدوارم هر که میتونه کمکی بکنه هر چه سريعتر منو راهنمائی کنه
1)من تو VB دنبال تابعی میگردم که بتونه دوتا تاریخ رو از هم کم کنه
2)تابعی هم میخوام که بتونه تفاضل دو تا تاریخ رو به یه عدد صحیح تبدیل کنه
3)اگه تاریخی رو بصورت text1.text ذخیره کنیم میتونیم بعد روی اون کار های بالا رو انجام بدیم یا نه. اگر نه آیا تابعی هست مه بتونه این کار یعنی تبدیل یه text به date رو انجام بده یا نه
البته من روی یه بانک اطلاعاتی کار میکنم و فیلدی که قرار مقدار text1.text رو ذخیره کنه از نوع date/time توی Access تعریف کردم
با تشکر از همه دوستان

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ببخشيد قسمت (ب) رو قبلا هم نوشته بودم
ب) آیا در ویژال بیسیک تابعی به نام field2str داریم ؟ و اگر داریم برای اجرای آن باید چه reference را فعال کرد. من یه برنامه دارم که موقع اجرای اون توی procedure که field2str قرار داره پیغام خطای :
Compile error
Sub or function not defiend
میده و روی field2str ،highlight میشه
البته من زمانی که اون قسمتی از procedure که field2str توش قرار داشت رو غیر فعال کردم
Procedure کار کرد البته بدون عملکردfield2str
اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم.

ب)

western

Member
سلام

احتمالا كسي نميدونه! مجبوري غرق بشي!
اي واي جوون مردم از دست رفت... خدا رحمتت كنه عجب آدم خوبي بودي!!!!!

--------------------------------------
قسمت جدي ماجرا

اگه يه كوچولو صبر كني برات مينويسم آخه من تا از حرفم اطمينان نداشته باشم كسي رو راهنمايي نميكنم

موفق باشيد - محمد

western

Member
دوباره سلام

تابع محاسبه اختلاف دو تاريخ در وي بي به اسم Datediff موجود هستش و طرز كارش هم به صورت زير هست

مثلا اين كد با كليك command اختلاف دو تاريخ رو به صورت عدد صحيح در يك text box نشون ميده

کد:
Private Sub Command1_Click()
Text1.Text = DateDiff("d", "25/08/2005", "29/08/2005")
End Sub

سوال دوم: بله ميشه تاريخي رو كه تو text box قرار داره با اين روش محاسبه كرد چون اگه دقت كني ميبيني كه ورودي اون بصورت string تعريف شده - فقط بايد به قالب تاريخ توجه كني

راجع به قسمت ب سوالت: تو همون تاپيكي كه مطرح كرده بودي يه جوابي نوشتم

موفق باشيد - محمد

wahid2003vj

Active Member
بازم ممنون از لطفتون
به DateDiff رسیده بودم ولی نمیدونستم چه جوری کار میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا