wahid2003vj
Active Member
الف) با سلام خدمت همه دوستان من یه چند تا سوال داشتم که امیدوارم هر که میتونه کمکی بکنه هر چه سريعتر منو راهنمائی کنه
1)من تو VB دنبال تابعی میگردم که بتونه دوتا تاریخ رو از هم کم کنه
2)تابعی هم میخوام که بتونه تفاضل دو تا تاریخ رو به یه عدد صحیح تبدیل کنه
3)اگه تاریخی رو بصورت text1.text ذخیره کنیم میتونیم بعد روی اون کار های بالا رو انجام بدیم یا نه. اگر نه آیا تابعی هست مه بتونه این کار یعنی تبدیل یه text به date رو انجام بده یا نه
البته من روی یه بانک اطلاعاتی کار میکنم و فیلدی که قرار مقدار text1.text رو ذخیره کنه از نوع date/time توی Access تعریف کردم
با تشکر از همه دوستان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشيد قسمت (ب) رو قبلا هم نوشته بودم
ب) آیا در ویژال بیسیک تابعی به نام field2str داریم ؟ و اگر داریم برای اجرای آن باید چه reference را فعال کرد. من یه برنامه دارم که موقع اجرای اون توی procedure که field2str قرار داره پیغام خطای :
Compile error
Sub or function not defiend
میده و روی field2str ،highlight میشه
البته من زمانی که اون قسمتی از procedure که field2str توش قرار داشت رو غیر فعال کردم
Procedure کار کرد البته بدون عملکردfield2str
اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم.
ب)
1)من تو VB دنبال تابعی میگردم که بتونه دوتا تاریخ رو از هم کم کنه
2)تابعی هم میخوام که بتونه تفاضل دو تا تاریخ رو به یه عدد صحیح تبدیل کنه
3)اگه تاریخی رو بصورت text1.text ذخیره کنیم میتونیم بعد روی اون کار های بالا رو انجام بدیم یا نه. اگر نه آیا تابعی هست مه بتونه این کار یعنی تبدیل یه text به date رو انجام بده یا نه
البته من روی یه بانک اطلاعاتی کار میکنم و فیلدی که قرار مقدار text1.text رو ذخیره کنه از نوع date/time توی Access تعریف کردم
با تشکر از همه دوستان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشيد قسمت (ب) رو قبلا هم نوشته بودم
ب) آیا در ویژال بیسیک تابعی به نام field2str داریم ؟ و اگر داریم برای اجرای آن باید چه reference را فعال کرد. من یه برنامه دارم که موقع اجرای اون توی procedure که field2str قرار داره پیغام خطای :
Compile error
Sub or function not defiend
میده و روی field2str ،highlight میشه
البته من زمانی که اون قسمتی از procedure که field2str توش قرار داشت رو غیر فعال کردم
Procedure کار کرد البته بدون عملکردfield2str
اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم.
ب)