لطفا به من كمك كنين

alireza_m84

New Member
سلام دوستان خواستم بگم من از فلش فقط ديدنشو بلدم .يكي به من كمك كنه :wink: :wink: :sad:

sambol

Active Member
يعني چي دوست عزيز
35.gif

منظورت رو نفهميدم
24.gif
در چه زمينه اي كمك مي خواي

alireza_m84

New Member
يكي به من فلش ياد بده!!!!!

سلام ممنونم لا اقل يكي يه چيزي به ما گفت :lol: . من ميخوام فلش كار كنم نه اينكه چند تا عكس رد بشه با يك آهنگ :cry: . من مي خوام در مورد اكشن ها و ..... فلش چيز ياد بگيرم :neutral: . اگه من رو راهنمايي كنين ممنون ميشم :oops: :lol: :D

سلام عليكم
گفتيد اكشن من مي خواستم در موردش بنويسم ولي يادم رفت
اگر براي دوستا امكانش وجود داره اين اكشن را از بالا به ژايين دوستان لطف كنن و آموزش بدهند هركدام چگونه كار مي كنند
در مورد شما دوست عزيز بايد بگم من اصلا ادعاي فلش ندارم ولي از اون موقع كه شروع كردم بهتر شدم دستم داره
كم كم به كمك دوستان راه ميفته
من مي گم شما بشن فلش ببين به قول خودتون نه از اينها كه چهار تا دونه عكس و يك آهنگ سعي كن توي ذهن خودت حدس بزني چجوري مي شه ساختش بعد هم هر كاري مي توني بكن هرجا گير كردي مثل من بپرس

amir_s

Active Member
منیرزاده گفت:
سلام عليكم
گفتيد اكشن من مي خواستم در موردش بنويسم ولي يادم رفت
اگر براي دوستا امكانش وجود داره اين اكشن را از بالا به ژايين دوستان لطف كنن و آموزش بدهند هركدام چگونه كار مي كنند
در مورد شما دوست عزيز بايد بگم من اصلا ادعاي فلش ندارم ولي از اون موقع كه شروع كردم بهتر شدم دستم داره
كم كم به كمك دوستان راه ميفته
من مي گم شما بشن فلش ببين به قول خودتون نه از اينها كه چهار تا دونه عكس و يك آهنگ سعي كن توي ذهن خودت حدس بزني چجوري مي شه ساختش بعد هم هر كاري مي توني بكن هرجا گير كردي مثل من بپرس
مورد اول رو چشم .... بالاخره تابستونه و بيكاري ديگه !!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا