لطفا اینقدر شکسته نفسی نفرماید دوستان عزیز

TALENT

New Member
عجب اوضاعی شده این روزا
لطفا اینقدر شکسته نفسی نفرماید دوستان من
اینقدر ارزش سایت خودتون رو پایین نیارید
همه جا ننویسید بهترین سایت فلش ایران بلکه بنویسد بهترین سایت فلش جهان
زیر وبلاگ ننویسید mamali بنویسید Mark Chamber یا اصلا aral balkan
سایتی رو که با این همه زحمت و تلاش از این تمپلت و اون تمپلت سر هم کردید و شب تا صبح با SWFDecomp. کار کردید رو تنها کلمه قدرتمند ترین و اولین و آخرشه و منتهای هر چه بود یارای توصیف نیست
پیشرفته چیه اصلا خود 2advanced اصلا 3advanced نه نه nadvanced بهتره

فلشهای دوربین را عشق است و شتر در خواب و کمپننتهای دزدی و آموزشهای کشک و دوغی برای آدمای کشک دوغی و جایزه Webby و آغوش natali Omanson و کشف اعجاز آمیز دوباره فلش و ملش

رو رو برم رو که نیست سنگه پاست از نوع صادراتی ملایر

پی نوشت
----------------------------
اصلا روی حرفم با شخص خاصی نیست
اصلا منظورم FeatDesign.ir و macromediaflashmx.coo.ir نیست و حتی proclick.org احتمالا منظورم
سایت احمدی نژاده چون اونم این روزا خیلی شکسته نفسی می فرمایند

نوشته شده از مونیخ توسط Aralجان و تایید شده از شانگهای توسط Mark منگول و شنگول

shirini_forush

Well-Known Member
تازه تلنت جون چرا جوش ميكني؟ كسي به حرفه اي بودن و خداي فلش بودن شما كه شك نكرده!
حالا بدبخت هرجوري بوده (فرض كنيم به دروغ) خواسته بگه منم از فلش يه چيزايي حاليمه... از كرم شما كه كم نميشه!

آخرین ویرایش:

TALENT

New Member
تازه تلنت جون چرا جوش ميكني؟ كسي به حرفه اي بودن و خداي فلش بودن شما كه شك نكرده!
حالا بدبخت هرجوري بوده (فرض كنيم به دروغ) خواسته بگه منم از فلش يه چيزايي حاليمه... از كرم شما كه كم نميشه!

اوکی خوبه و ما هم ادعایی نکردیم و فقط گفتم که حالا او دوستمون که ادعایی کرد وقتی رسید به ابولهول ادعا و
رب النوع فلشی بیاد سایت بزنه و ادعا کنه و خوش باشه و ما هم که گفتیم منظور حرفمون کسه خاصی نیست
که زیادن

[
امضای من؟! چطور ؟! مشکلی هست!؟

اقا یعنی ما هر چی نوشتیم همه به خودشون می گیرن اصلا مگه من حق اظهار نظر ندارم ...

خوب حالا که می خوای من به سایت تو گیر بدم اوکی
راستش اگر چه من برای اولین بار که دیدم به دلم نشست که خوب ایران و اینکارا اما کمی که رفتم تو بحرش دیدم هیچی نداره
یک عکس بکگراند یک کلاس mx.transitions.Tween و دیگه هیچی
بد نبود زیرش یک Thanks to می زاشتی و سایت onebyonedesign.comرو به خاطر اسکریپتها و ایده هایی
که به شما مرحمت فرموده اند را دعا و ماچ و بوس می کردی به هر حال Devon O. Wolfgang هم دل داشت
و خیلی زحمت کشیده و شده Freelance Macromedia Flash designer و کلی اسکریبت و ایده
به شما مرحمت فرمودن جناب Macromedia Partner و البته باقی ماجرا ها هم بماند

دوست عزیزلطفا تاپیک الکی و بیخود نزن --- !!!

عجب ....
راستش وقتی عضو سایت می شدم قوانین رو خوندم و تبصره یا ماده ای که مشخص کنه پست من به پست الکی و بی خود بود پیدا نکردم
شما لطفا برام تعریف کنید
اونی که مشکل داره میاد مشکلاتش رو می گه اونی که بلده جواب می ده و بعضی ها هم نظر خودشون رو
ابراز می کنند و من هم که نظر خودم رو گفتم و فکر نکنم نظر شخصی من به شمای نوعی ربطی داشته باشه
اگه صاحب سایتی که نیستی غصه 3 کیلو بایت سایز نوشته منو نخور پسر خوب که از 27000 پست این انجمن
26900 پست الکی و بی خوده برای من که هیچ سودی برام نداره حالا من باید زیر همه پستها بنویسم پست الکی
نده اقا
اصلا به من و تو چه
دوست عزیز شما هم لطفا اظهار نظر بی خود نفرماید متالتان را نیوش کنید

مشکله دیگه ای بود در خدمتم

pendesign

Member
از مدیران انجمن مربوطه خواهشمندم هرچه سریعتر به دوست محترم ما با نام کاربری Talent رسیدگی کنند که بدجوری اوضاش جیلیز ویلیز میکنه !

fafa^mx

Member
1. خوشتیپ کی با تو بود من با safir بودم!

2.جالب برام شد! چیشود همچین نتیجه ای گرفتی که من اومدم اون سایت و بااسکریپتاش کپی ردم؟! از SWF Object یا از لودینگ Fit To Page ! خداییش خندم گرفت دیدم این 2 تارو با هممقایسه کردی!! یه سایت Vector Base با یه سایت full bitmap! یا نکنه Menu هاش شبیه همه!؟ تازه این devnet بیچاره هنوز حتی item های تو منوش ساخته نشوده بعد تو میای با یه سایت دیگه مقایسش میکونی که جز یه لودینگشون هیچ نقطه مشترکی ندارند!
اگه دلت خواست بگو یه 300 ، 400 تا سایت بهت نشون بدم که شبیهه devnet هستن!خیلی شبیه تر از اینی که تو دادی!
بعد پسر خوب آدم با هر کسی کل کل نمیکنه اول نگا میکنه ببینه طرف کیه! کاراش چیه بعد از این حرفا میزنه! یه کوچولو برات میگم که دیگه به پر و پایه هر کسی نپیچی :

1.اولین Approve شده ایرانی از طرف تیم Exchange ماکرومدیا!
2.اولین وبلاگ ایرانی Approve شده از طرف MXNA.
3.اولین User ایرانی MMbeta و Developers Network ماکرومدیا!
4.طراحی اولین الگوریتم تایید شده برای RTL توی فلش از طرف همونایی که تو فقط اسمشونو بلدی!تیم Flash RTL.
5.عضو تیم Central Developers.
.....

جالب اینجاس که من جانب تورو داشتم تو حرفت که یه سری آدما اینجا احساس میکننخیلین ولی هیچی نیستن! ولی تو اینقدر دنباله این بودی که دیگران رو ضایع کنی که حتی فرق موافق و مخالف رو هم نفهمیدی! به اینجا میگن پل خر بگیری! آدم قبل از این حرفا یه نگا به تاپیکای طرف میندازه تا سطح اون فرد بیاد دستش! نه اینکه یرخی از رو شکم یه چیزی بریزه بیرون!

سخن آخر :
جای دوستایی مثل phoniex ، webkhan ،پدرام ، ... دیگه خالی! اینا همه آدمای بزرگی بودن که بی صدا اومدن اینجا و رفتن ! همه بهترین های فلش ایران! اینا هر کدومشون کارایی کردن که تو حتی تو خوابم نمیتونی ببنی! اما هیچ وقت نیومدن دیگران و کوچیک کنن تا بزرگ باشن! بزرگیه این آدما از خودشون و کاراشون بوده.

یه نصیحت :
لازمم نمیبینم باهات بحث کنم! فقط اینارو گفتم که بدونی دست بالای دست بسیارس! میتونی مثل خیلی های دیگه که اینجان و کارشون خیلی درسته نسبت به یه سری مسائل و اداعاهای بیخود بخندیو راتو بری!

بازم شرمنده قصد حاضر جوابی نداشتم! موفق باشی مهندس.

آخرین ویرایش:

alireza-metal

Active Member
عجب ....
راستش وقتی عضو سایت می شدم قوانین رو خوندم و تبصره یا ماده ای که مشخص کنه پست من به پست الکی و بی خود بود پیدا نکردم
شما لطفا برام تعریف کنید
اونی که مشکل داره میاد مشکلاتش رو می گه اونی که بلده جواب می ده و بعضی ها هم نظر خودشون رو
ابراز می کنند و من هم که نظر خودم رو گفتم و فکر نکنم نظر شخصی من به شمای نوعی ربطی داشته باشه
اگه صاحب سایتی که نیستی غصه 3 کیلو بایت سایز نوشته منو نخور پسر خوب که از 27000 پست این انجمن
26900 پست الکی و بی خوده برای من که هیچ سودی برام نداره حالا من باید زیر همه پستها بنویسم پست الکی
نده اقا
اصلا به من و تو چه
دوست عزیز شما هم لطفا اظهار نظر بی خود نفرماید متالتان را نیوش کنید

مشکله دیگه ای بود در خدمتم

با اینکه اینجا هر چی تونستی گفتی و کم نیاوردی و فکر کردی اینجا سر کوچست یا اینکه ....
شما فکر کردی اینجا چون مجازی هستش به راحتی هر چی میتونی بگی و تمام میشه میره پی کارش و کسی جلو تو نمیگیره و اینجا کویته -- کاملا آزاد ... نه عزیزم اینجا اینجوری نیست و با کوچکترین صحبت غیر متوازنی برخورد میشه و جلوش گرفته میشه ---
3 کیلو بایت که چیزی نیست اگه نوشته شما 1 بایت هم باشه و خواسته باشه غیر منطقی باشه جلوش گرفته میشه و مورد بررسی قرار میگیره ---
در ضمن شما تعیین کننده نیستید که از 27000 پست 26900 تاش الکی هست --- و این کاربران هستند که این موضوع رو تعیین میکنند --- و کاربران فعال در اینجا نشان از چیزی به غیر از این هست ---

و در جواب قسمت بعدی باید بگم که ممکنه به شما ربطی نداشته باشه ولی به من ربط داره و خودمو در برابر سایت مسئول میدونم و به هیچ عنوان حاضر نیستم کوچکترین مسئله نادرستی اینجا رو بر هم بزنه ---

و در جواب قسمت آخر :
شما اگه میدونستی متال چیه هم خوب بود --- و تا آنجائی که بتونم هم اظهار نظر میکنم و به شما هیچ ارتباطی نداره --- اگه بازم مشکل داری بگو عزیزم نترس ....

CMAX

Member
راست میگی اقای Talent عجب اوضاعی شده این روزا و من هم با اول بحث موافقم اما در ادامه عجب گافی تو دادی که با یکی مثل دوست عزیز fafa^mx در افتادی و بدون هیچ فکری گیر دادی به سایتی که تو ایران شبیه به اون
و در اون سطح بعیده که پیدا بشه و مهمتر دانش و علمی است که خود fafa^mx داره و غریبا که مقاسیه کردی با
این سایت حقیقتا من هم هیچ عنصر مشابهی جز پرلودر دو سایت ندیدم
از طرفی ارزش یک سایت مگه به تعدا خطهای اسکرپیت برنامه است یا به کاایی و عملکردش اگه مثلا یک نفر بیاد و
تنها از چند کلاس خاص برای یک سایت استفاده کنه یعنی باقی قضیه رو بلد نست که همه می دونیم خیلی
از سایتهایی که از کمپوننت های فلش استفاده می کنند حداقل 10-15 کلاس کامل و بالای 4-5 هزار خط کد رو داخل خودشون جا می دن پس این یعنی طرف کلی حالیشه که سایتش پره از اسکریپت ...

از طرفی Freelance Macromedia Flash designer که چیز زیاد عجیب و غریبی نیست که همه اونایی دیگه که برای خودشون Flash کار می کنند Freelance Macromedia Flash designer هستند و اینکه دلیل نمیشه تا مثلا شما بخوای به این برداشت برداری که طرف خیلی حالیشه و حتما چیز عجیب و غریبی است که هر شخصی که خودش به صورت مستقل کار کنه یک Freelance است و امیدوارم تو درکت از فلش به اندازه درکت از این کلمات نباشد

من باقی نوشته های شما رو هم خوندم و چیزی جز گیر دادن درش ندیدم خوشحال می شم تا اگه چند نمونه از چشمه های جوشان هوش و استعداد خودتون رو هم به ما نشون بدین به هر حال شاید شما از سیاره دیگری نزول فرمودین و ما بی خبریم لطفا ما رو از کرم خود بی فیض نگذارید .

می دونی دوست من بعضی وقتها بد نیست تا کمی هم فکر کنیم و به آخر و عاقبت گیر دادنمون هم بیاندیشیم که باقی رو بی خیالم و واسم مهم نیست اما این fafa^mx رو اشتباه بزرگی کردی.

من هم مثل تو چند وقت پیش اینجا پاتوقم بود اما خوب بعضی وقتها بعضی اتفاقات نظر ادم رو نسبت به اونچه که بهش اعتقاد داره عوض می کنه و حالا تنها یک نگاه به تاپیک و گذشتن از کنار خیلی چیزای دیگه تنها کاریه که صلاح می دونم انجام بدم که اون زمان اگه قرار بود گیر بازار راه بیاندازیم که خیلی بازارش از حالا داغ تر بود شما هم به حرف این fafa^mx گوش کن و ادامه ماجرا رو بی خیال شو و راتو بگیر و برو و گرنه مطمئنا مجبوری برای یک آبروریزی بزرگ خودت رو آماده کنی .

حالا خود دانی ...

خوش باشی و سربلند -----------------------CMAX

fafa^mx

Member
سالاری Cmax جون ما چاکرتیم! ایشونم از اونایین که بزرگ بودن و رفتن قابل توجه دوستان که قدر ندونستن!

shirini_forush

Well-Known Member
اولا از همه دوستان به خصوص فافا جون معذرت مي خوام.
دوما تلنت جون ديدي؟ ديدي گفتم با اين رفتار هيچ كسي برات نميمونه؟
همين فافا جون كه اول طرف تو بود حالا مقابل تو قرار گرفته. كه علتش هم توهين هاي خودته.
خيلي ها توي اين انجمن هستن كه خيلي حاليشونه و به قول فافا بي صدا ميان و بي صدا ميرن. من جزء اونا نيستم ولي مي دونم اگه جناب عالي هم جزء اونا بودي يه همچين روحيه اي نداشتي.
درست نيست آدم مثل عقده اي ها راه بي افته و هر جا بوي فلش اومد اظهار نظر كنه.
هنوزم دير نشده تا حالا ده بيست تا پست بيشتر نداشتي كه مي توني كاري كني كه براي هميشه فراموش بشن.

fafa^mx

Member
فافا غلط! با ا تلفظ میشه نه الف!راستی مشکل امضای منو هنوزم نگفتیاا!!

shirini_forush

Well-Known Member
fafa جون! من كه پاكش كردم(مگه نديدي؟)
اون موقع كه نوشتم devNet رو نديده بودم. بعدش يه سري به devNet و بقيه كاراتون زدم و متوجه اشتباهم شدم. بازم ببخشيد. (من با فلش زياد كار كردم ولي كارام روي وب نيست. مثلا يه برنامه نوشتم يه نمودار هاي رياضي و كرو ها رو رسم مي كنه و مزاياي زيادي نسبت به Microsoft Math داره. همين طور يه مدت سرگروه يه تيم توليد محتوي براي يه دانشگاه مجازي بودم كه تا چند وقت ديگه افتتاح ميشه. الآنم روي يه كار فيزيكي توي فلش كار ميكنم كه مربوط به الكترونيك و طراحي ديجيتاله. كاراي زياد ديگه اي هم با تركيب mmb و فلش و delphi و... داشتم)(بازم شاگردتيم!)

TALENT

New Member
خوب خدا رو شکر که حداقل با کلیت بحث موافق بودید و خوشحالم که حداقل کسانی مثل شما CMAX خان و FAFA جان که وقتی یه سر به تاپیکاتون زدم فهمیدم حرفهای زیادی برای گفن دارید با بحث موافق بودید و این خود نهایت این است که مشخص شود این تاپیک الکی و بیخودی نیست و شاید من در مورد سایت devnet هم کمی قضیه رو سر سری گرفتم و خوب اگه کسی رنجید و یا ... من شرمنده و معذرت می خوام اما همچنا بر سر حرفم در اول بحث و قضیه اقایان فلشکار هستم و از اینکه FAFA جان شما طرف منو گرفته بودید و من متوجه نشدم بازهم شرمنده

اما جناب SAFIR من احتیاجی به نصیحتهای شما ندارم و خوب برای من مهم نیست بقیه چه فکری می کنند اما مطمئن باش از تو و امثال تو هم خیلی چیزها بیشتر می دانم و موندن و نموندن افرادی مثل تو که یک کد ساده رو نمی فهمند چه اهمیتی برای من دارد

اما اقای pendesign شما که تا چند وقت پیش بنر و intro سایت شما یک سیلوئت از رقص باله بود و انهم دزدی از تبلیغات سایت یاهو تعجب می کنم که جلیز بلیز ما را شما را سخت است عزیزم این جلیز ولیز نیست این گفتن نفهمی و حماقت شماست و به گوشتان اگر وزوز و جلیز ولیز است خوش باشید و بدانید که نمی دانید و همانگونه در ندانی بمانید اما حداقل حماقت خودتان را به رخ این و آن نکشید

در مورد این که من کی هستم و چه می کنم بماند اما اگر کمکی به روشن شدن بحث یا تغییر رفتاری بکند به جای خود نشان می دهم کی هستم و مطمئن باشید که من عقده معرفی و بلند کردن و یا گیر دادن ندارم اما خوب نمی توانم نفهمی بعضی ها را ببینم که به همه اونایی که لایقند مثل FAFA , CMAX با گفتن حرفها و صفتها و جملات غیر واقع توهین می کنند و من هم یکی از این گروه که به من هم توهین می شود

اگر اینجا انجمنی برای فلش است و یاد گیری این بنرهای 4 متر در 4 متر چیه که میزنند زیر اسم و تبلیغ بهترینهای فلش و اولینهای فلش و باقی ماجرا را می کنند

دوستان من حقیقت همیشه تلخ است و اونکه می داند حق سکوت ندارد

shirini_forush

Well-Known Member
به همه اونایی که لایقند مثل Fafa , Cmax با گفتن حرفها و صفتها و جملات غیر واقع توهین می کنند و من هم یکی از این گروه که به من هم توهین می شود

پليس جكي جان و بروسلي رو گرفته بوده داشته ميبرده بازداشتگاه...
يه تركه خودشو وسط جكي جان و بروسلي جا ميكنه ميگه ما سه تا رو كجا ميبريد!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا