لطفا اگر ميتونيد كمك كنيد..سوال در مورد فرانت پيج...ضروري

hadimokhtari

New Member
سلام. من هادي هستم و دانشجوي سال آخر رشته مديا تكنولوژي در يكي از دانشگاههاي غرب لندن. من دوتا سوال در مورد فرانت پيج دارم كه خواهش ميكنم در صورتيكه اين تاپيك رو ديديد محبت خودتون رو از من دريغ نكنيد و منو كمك و راهنمايي كنيد. سوالات من ممكنه براي شما ساده و آسون باشه ولي كمك بزرگي به من و انجام پروژه ا م هست. من فرانت پيچ 2002 دارم و سوال اول من اينه كه وقتي كه ما يك پيكچر رو به صفحه مون اينزرت ميكنيم چطور ميتونيم اون عكس رو در صفحه مون جابجا كنيم و هرجا كه دلمون خواست قرارش بديم ? بعبارت ديگه چطور ميتونيم اون عكس رو آزادانه موو كنيم و جاهاي مختلف صفحه قرارش بديم...من سعي كردم كه عكسم رو سلكت كنم و با كرسر اونو دراگ و جابجا كنم ولي نتونستم. سوال دوم هم باز شبيه سوال اوله ولي اينبار با تكست..چطور ميشه يه تكست رو جاهاي مختلف صفحه قرار داد و بطور مثال يه قطعه تكست رو زير يه عكس بعنوان توضيح قرار داد و اون دوتا رو (عكس و توضيح زيرش رو ) يه جاي دلخواه صفحه قرار داد ? باز هم از لطف و كمكي كه به من ميكنيد ممنونم و اگر هم كمكي در اين سر دنيا از من بر بياد دريغ نخواهم كرد. منتظر جواب محبت آميز و دوستانه تان ميمانم. هادي

payamsad

New Member
دوست گرامی
هادی جان سلام
برای کاری که می خواهید انجام بدید باید بگم که منطقی ترین راه چاره استفاده از جدول است. در حقیقت یکی از مهمترین عملیات برای طراحی وب سایت صفحه بندی صحیح و استفاده درست از جدولها می باشد. به این ترتیب که ابتدا جدولها را در صفحه متناسب با متن ها، عکس ها، آبجکت های مختلف، و المان های گرافیکی در صفحه می کشیم. بعد هر شی را در جای خود قرار می دهیم. البته اگر این کار را تا حالا انجام نداده باشی با این چند خط کمی مشکل است توضیح دادن اما کلید کار همین است که گفتم. در ضمن بعد از اینکه جدول ها را کشیدید با کلیک راست کردن در جدولها و وارد شدن به تنظیمات آنها میتونید آنها را راست چین، چپ چین بالا، پایین، کنید یا خیلی تنظیمات دیگر که خودتون خواهید دید روی اونها انجام دهید. البته فراموش نکنید که باید از Layout Table استفاده کنید. نه Table. در ضمن برای استفاده از جدول های تو در تو می تونید داخل یک Layout Table از یک Layout Cell هم استفاده کنید که آیکون هر دوی آنها در پایین صفحه فرانت پیچ به شکل :ادر آبی رنگ در کنار هم قرار گرفته اند. برای صفحه بندی دقیق تر راه های دیگری هم وجود دارد که مشکل تر هستند و باید بیشتر وارد بشید تا از انها استفاده کنید. فراموش کردم بگم که این نوع جدولها در حالت Preview نشان داده نمی شوند و فقط در حالت Design اونا رو میتونین ببینین تا راحت هر چیز را جای خاص خودش قرار بدین. اگر هم بخاهید در Preview دیده بشن باید در تنظیمات جدول که بالاتر نوشتم به جدولها قطر بدید و رنگ مورد نظر را هم انتخاب کنید تا کادر در Preview نمایش داده شود.
امید وارم مشکلتون تا حدودی تونسته باشم حل کنم. اگر هم باز نتونستین فایل هاتونو برای من ایمیل کنید تا براتون درست کنم و بهتون برگردونم.

hadimokhtari

New Member
table ها

دوست عزيزم خيلي خيلي ممنون از راهنمايي گرانبها تون...حق با شماست . بنظر ميرسه كه بهترين راه براي حل اين مشكل كار كردن روي tableها است. من قبلا با يك سافت وري كار ميكردم كه به راحتي فقط دراگ اند دراپ ميكردم براي جابجايي و ري لوكيت كردن قسمتهاي مختلف صفحه, ولي متاسفانه اون سافت ور يكجورهايي زبان فارسي رو ساپرت نميكرد(yahoo sitebuilder). ولي فرانت پيج اين خاصيت رو نداره ولي در عوض فارسي رو ساپرت ميكنه.حالا من يه چند روزي با اين table ها كار ميكنم بينم چكار ميكنم و حتما حتما شما رو در جريان ميزارم. باز هم خيلي خيلي ممنون از محبتت و راهنمايي اي كه كردين. i'll keep in touch, hadi

winsent

Banned
دوست خوبم payamsad درست میگن، بهترین راه استفاده از جداول هستش...

djkami

New Member
با سلام خدمت همه عزيزان
دو تا سوال در رابطه با تيبل بندي صفحات وب داشتم كه اگه كسي بتونه كمك كنه ممنون ميشم.
1.چرا حتي وقتي WIDTH تيبل ها رو 100% هم ميديم باز تمام صفحه رو پر نميكنه.دو طرف صفحه يه مقدار كمي جاي خالي ميمونه.

2.مي خواستم بدونم كه چه روشهايي براي تيبل بندي صفحات وب استفاده ميشه.چون وقتي يه صفحه وب رو تو frontpage باز ميكنم ميبنم كه از تعداد زيادي تيبل تشكيل شده كه همه فاصله ها رو پر كردند در حالي كه اگه بخايم با تيبل هاي عادي اين كار رو انجام بديم هم خيلي سخته هم اين كه همون مشكل سوال اول به هيچ وجه از بين نميره.به نظر غير منطقي مياد.
قبلا از كمكتون متشكرم.يا علي.

mazoolagh

Active Member
table براي اينكار انتخاب مناسبي نيست مگر اينكه عكس مورد نظر همراه با ديگر عناصر صفحه يا حداقل بخش قابل توجهي از اون ساختار جدولي داشته باشن.

براي كنترل موقعيت دقيق عكس ميشه style با position:absolute و تعيين مقدار براي top و left رو بكار برد و نيازي به table نيست.

mazoolagh

Active Member
با سلام خدمت همه عزيزان
دو تا سوال در رابطه با تيبل بندي صفحات وب داشتم كه اگه كسي بتونه كمك كنه ممنون ميشم.
1.چرا حتي وقتي WIDTH تيبل ها رو 100% هم ميديم باز تمام صفحه رو پر نميكنه.دو طرف صفحه يه مقدار كمي جاي خالي ميمونه.

2.مي خواستم بدونم كه چه روشهايي براي تيبل بندي صفحات وب استفاده ميشه.چون وقتي يه صفحه وب رو تو frontpage باز ميكنم ميبنم كه از تعداد زيادي تيبل تشكيل شده كه همه فاصله ها رو پر كردند در حالي كه اگه بخايم با تيبل هاي عادي اين كار رو انجام بديم هم خيلي سخته هم اين كه همون مشكل سوال اول به هيچ وجه از بين نميره.به نظر غير منطقي مياد.
قبلا از كمكتون متشكرم.يا علي.

هر مرورگري يك حاشيه بعنوان margin براي صفحه در نظر ميگيره كه با صفر كردن مقدار اون به خواسته تون ميرسين:
HTML:
<body style="margin:0">

جدیدترین ارسال ها

بالا