لطفا از اگه كسي جوابم رو ميدونه بگه خواهشا (افزایش کیفیت فیلم قدیمی)

سئوال فوري فوري فوري فوري

سلام خسته نباشيد
ارسطو هستم از تهران
راستش در نسخه هاي قديمي تر پريمير كار كردم اما سئوالم از وقتي مطرح شد كه نميدانم دوستان ديده اند يا نه اما يك روز مشغول تماشاي كنالPMC بودمكه يك يك وديوي قديمي از گوگوش پخش شد شد كه دهانم باز موند كيفيت اين شو به قدري بالا بود كه حتي تمام خطوط چهره گوگوش در آن واضخ بود انگار همين الا با يك دوربين DVCAM آن را گرفته اتد به هر حال پس از آن هم 3 يا 4 تا از شوهاي رنگارنگ 30 سال پيش گوگوش رو نشونداد كه از شدتتعجب حتي نتونستم ظبط كنم و گنه يكيشون براتون آپلود ميكردم خودتون ببينيد لازم به توضيحه چونخود ارطرفداهاي گوگوش هستم مجموعه بسيار كاملي ار رنگارنگ هاي قديميش دم حتي براي گرفتن يكيش مجبور شدم برم شهرستان
حالا سئوالم ابينجاست فكر ميكنيد چطوري اين ويئدئو هاي قديمي رو اينجو ري تبديل مي كند با adob? بعد ر تمام نرم افزار فروشي هاي معتبر رو سر زدو ولي هيچكوم نرم افزار ي براي ترميم فيلمهاي قديمي نداشتند خواهش مي كنم اگر كسي جواب سئوتال منو ميدونه راهمائي كنه بد جو گيج شدم
قبلا ممنوم

خیلی کارا می شه کرد !
می شه یه فیلتر کلی انداخت بعد کمی glow داد تا اینکخ بشینن فریم به فریم رو روتوش کنند.

سلام و تشكر

با سلام و تشكر از جواب سريعتان
مي تونيد لطفا راهنمائي با جزئيات بيشتر مثل نرم افزارها و فيلتر هاي مورد نياز رو طوري برام توضيح بدين تا پرو‍ه ام رو انجام بدم ميدونم در خواست زيادي ولي لطفا اگه مي تونيد كمككم كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا