لطفاْ منو راهنمايي كنيد!!!

سلام من ميخوام تو اين سايت (مجيد آنلاين) يه انجمن درست كنم در مورد فارسي كردن بازي و برنامه ولي نميدونم چطوري بايد يه انجمن درست كرد.

لطفاْ منو راهنمايي كنيد.

با تشكر!

H-assan

Well-Known Member
یعنی چی بیشتر توضیح بده

منظورت اینه یک انجمن مخصوص باز کنی که خودت شخصا نمی تونی بدون هماهنگی مدیران سایت این کار رو بکنی یعنی مدیران سایت باید یک انجمن جدید باز کنن

ولی اگر منظورت اینه که بخواهی تاپیک رسال کنی و نمی دونی کجا بفرتسی می تونی بفرستی به عمومی یا نیازمندی ها یا می تونید مقاله کنید بفرستید به میل مدیرسایت

من خستم نمی فهمم چی میگ اشتباه برداشت می کنم یا منظورت اینه که خودت شخصا توی این فورم یک انجمن جدید راه بندازی ؟!!!!

جالبه ببخشید جسارته شما بچه کجا هستی

راستی ورودت رو تبریک می گم

سلام رفيق!

فهميدم اينجا چه خبره! راستشو بخواي من وبلاگ نويسم و برنامه نويس و 2 روز بيشتر نيست با فاروم كار ميكنم واسه همين يكم منگم!
درست فهميدي من ميخواستم يه انجمن درست كنم نه تاپيك! و حالا فهميدم نميشه!

خلاصه ممنونم كه راهنماييم كردي رفيق!

زت زياد!

assan گفت:
یعنی چی بیشتر توضیح بده

منظورت اینه یک انجمن مخصوص باز کنی که خودت شخصا نمی تونی بدون هماهنگی مدیران سایت این کار رو بکنی یعنی مدیران سایت باید یک انجمن جدید باز کنن

ولی اگر منظورت اینه که بخواهی تاپیک رسال کنی و نمی دونی کجا بفرتسی می تونی بفرستی به عمومی یا نیازمندی ها یا می تونید مقاله کنید بفرستید به میل مدیرسایت

من خستم نمی فهمم چی میگ اشتباه برداشت می کنم یا منظورت اینه که خودت شخصا توی این فورم یک انجمن جدید راه بندازی ؟!!!!

جالبه ببخشید جسارته شما بچه کجا هستی

راستی ورودت رو تبریک می گم
سلام رفيق!

فهميدم اينجا چه خبره! راستشو بخواي من وبلاگ نويسم و برنامه نويس و 2 روز بيشتر نيست با فاروم كار ميكنم واسه همين يكم منگم!
درست فهميدي من ميخواستم يه انجمن درست كنم نه تاپيك! و حالا فهميدم نميشه!

خلاصه ممنونم كه راهنماييم كردي رفيق!

زت زياد!

Mohi Design

Member
سلام دوست عزيز...

براي اين كارتون بايد واسه مديرا پيغام بفرستيد ...

ولي اگر مي خواييد انجمن بازي راه بندازيد از همين الان بگم كه موفق نمي شيد...

d@nial

Well-Known Member
شما نسبتي با ممد مهدي( ممز ) نداري؟؟؟

اگر داشته باشي كه تاحالا 10 بار يه فروم رو ريختي بهم ، مدیر انجمن یه فروم هستی ، حالا چطوری اشنایی نداری نمیدونم

جدیدترین ارسال ها

بالا