لطفاً وضعیت این دومین رو شرح بدید

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،
شرمنده انجمن دومین ندیدم ناچاراً اینجا نوشتم.

تصاویری که ضممیه کردم مربوط به whois سایت whois.sc و onlinenic است.

میشه شرح بدید وضعیت دومین در چه مرحله ای قرار دارد؟

چون وقتی روی دایره سفید (اونجایی که دورش خط قرمز کشیدم) کلیک میشه ، دومین به سبد خرید اضافه میشه ، ولی همه سایتها میگن ثبت شده !

کمی غیر عادیه
لطفا در مورد مواردی که دورشون خط کشیدم توضیح بفرمائید

پیوست ها

• domain001.gif
    domain001.gif
    15.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • domain002.gif
    domain002.gif
    3.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

ady_constantine

Active Member
برای کدهای وضیعت می تونستید به سایت ICANN رجوع کنید .

این لینک را ببینید :
http://www.icann.org/tlds/org/appli...ocols/rrp/draft-hollenbeck-rfc2832bis-01.html

در آن لینکی که دادم اینو سرچ کنید :
2.1.1 Domain Status Codes

در مورد وضیعت OK اینو نوشته :
کد:
OK: This is the default status of a domain name. The registry sets
the domain to this status. The domain name can be updated, renewed,
deleted, or transferred. The domain SHALL be included in the zone
when in this status if the domain has at least one delegated name

چیزی که مشخصه اینه که یعنی این دومین ثبت شده و شما نمی تونید آنرا بگیرید !
حالا چرا اینو براش دایره سفید می زنه ، کلا whois.sc یک مقدار دیر آپدیت میشه و شاید به آن دلیل باشه !

NabiKAZ

Well-Known Member
از توضیحاتتون ممنون .
ولی اگر whois.sc آپ دیت نشده چرا وضعیت دومین رو active و ok زده ؟ پس آپگرید شده است ! به همین خاطر هست میگم کمی قضیه مشکوکه

ضمنا تنها این دومین نبوده . کلا 6 عدد دومین بودندکه قبلا ثبت شده بوده و بعد از پایان 75 روز تاریخ انقضا، بلافاصله توسط یک شرکت همگی ثبت شدند که من فکر کردم کار تمامه !
اما ! حدود 10 روز دیگر گذشت و مشاهده کردم 4 عدد از اون دومین ها که خیلی فعال نبودند به طور کامل آزاد شدند !!! یعنی اصلا وضعیتی براشون ثبت نشده (حتی در whois.sc) و آیکون دایره هم همین وضعیت شکل رو داره. و فقط 2 عدد از دومین ها مشابه وضعیتی رو که در تصاویر و در بالا تشریح کردم پیدا کردند و البته اینبار توسط شرکت دیگر ثبت شدند و هیچ نشونی از اون شرکتی که حدود 10 روز مالک دومین ها بود نیست !!!

این وضعیت پارسال هم برای یک دومین پیش اومد که بعد از 75 روز expired دومین بلافاصله توسط یک شرکت ثبت شد. ولی حدود 10 روز بعد دوباره آزاد شد و من ثبتش کردم !

داستان از چه قرار است؟
برای کسی این موارد پیش اومده؟
آیا ممکن است مجدد اون دو عدد دومین آزاد بشن؟

ady_constantine

Active Member
آزاد شدن و delete کردن آن کاملا بستگی به رجسترار داره !

مثلا من پارسال در یاهو یک دومین ثبت کردم که بعد از 10 روز آنرا آزاد کرد !!! پولم از گرفته بود .
میل نگاری به ساپورت یاهو هم فایده ای نداشت و پیگیری لازم را نمی کردند . فشار مشتری هم آنقدر بر روی من بود که نمی تونستم صبر کنم که یاهو جوابم را میده یا نه و از آخر مجبور شدم همان دومین که 10 روز هم کار کرده بود را برم در مکان دیگری ثبت کنم !

نشان دادن whois دومین یعنی اینکه آن دومین پاک نشده است ! وقتی دومینی پاک نشود ، شما نمی توانید در هیچ مکانی ثبت کنید . فقط بعضی از مکانها سرویس backorder دارند که دومین را مانیتور می کنند و به محض پاک شدن دومین توسط رجیسترار ، سریعا آنرا ثبت می کند .
ثبت دومین از طریق backorder معمولا 2 تا 2.5 برابر هزینه ثبت دومین به شکل معمولی است .

يه سوالي دارم مشابه مبحث ثبت دامين شما در ياهو
من از FreeServers.com
داميني ثبت كردم بعد از ثبتش بصورت خودكار دامين رو روي 50 مگ فضاي رايگانش مچ كرد(بدون اينكه من بخوام)
و پس از اتمام كار توي ايميل هيچ نشاني از پنل دامين نبود... داخل كنترل پنلم بخشي براي تغيير ns بود كه برام غير فعال بود
ميل زدم به ساپورت فقط يه سري ميل بصورت Auto برام اومد...كه هيچ چيز با ربطي به اين ماجرا توش نبود
ديگه تنها كاري كه از دستم بر ميومد اين بود كه دامين رو Redirect كنم جايي كه مي خوام...
بعد از چند روز حتي به پنل هاست رايگاني هم كه داده بود هم لاگين نشد كه نشد...
بدون هيچ اروري...حتي Forgot Password هم ميشه همه چي ام درسته... لاك هم نشده كه بگيم مشكل از پرداخت بوده... مشخصات تو Whoise هم همه درست ثبت شده
---------------------
خوبه والا بعد ميگيم شركت ايراني كلاه برداره فلانه بيساره...!!
كاري مي تونم بكنم يا دامين پريده؟

ady_constantine

Active Member
دومین شما اگر لاک نشده باشه و اطلاعات دومین هم با ایمیل شما پر شده باشه ،می تونی آنرا به مکان دیگری انتقال بدی .

ady_constantine

Active Member
نیازی به دسترسی شما به پنل نیست .
شما در مکان دیگری درخواست ترنسفر دومین را می کنید . از طرف آن وب سایت به ادمین آن دومین ایمیلی زده میشود . اگر ایمیل دومین به ایمیل شما باشه ، شما میل را دریافت م یکنید و آنرا تایید می کنید .

انتقال تقریبا در فاصله 5 روز انجام میشه و شما دومین را در مکان جدید با کنترل پنل خواهید داشت و از شر مکان قبلی راحت خواهید شد !
هزینه انتقال در 99% مکانها رایگان است و تنها هزینه یکسال تمدید دومین را از شما می گیرند و درحقیقت شما برای اینکار هم هزینه ای و ضرری متقبل نشدید .

خواستید می تونید نام دومین را قید نمایید تا بررسی کنم ببینم امیدی به نگه داشتن دومین برای شما وجود دارد یا نه !

NabiKAZ

Well-Known Member
دومینی که بالا توضیح دادم کاملا بعد از حدود 10 روز اضافه بر 75 روز نورمال آنلاینیک کاملا آزاد شد و تونستم ثبتش کنم!
البته دو سه تا دومین دیگه هم بودند که اونها هم بعد 10 الی 20 روز اضافه بر 75 روز نورمال، آزاد شدند که قبل از آزادی کامل وضعیتشون حتی به صورت ثبت کامل (سبز رنگ) هم شده بود و تقریبا قطع امید کرده بودم که خوشبختانه ظاهرا شرکتی که baclorder کرده بوده شاید پشیمون شده بوده.

بازم از راهنمایی دوستان ممنونم .

راستی بد نیست به این دومین فروشی هم یه نگاهی بندازید:
www.ParsianTools.com

جدیدترین ارسال ها

بالا