لطفاً در مورد این کار نظر بدهید

MrHossein

Well-Known Member
به نام خداوند علم و هنر​

سلام
قبل از هر چیز بهتره به عنوان اولین پستم در این انجمن از زحمات همه دوستان عزیز تشکر کنم و خسته نباشید و خدا قوت بگم.

این یک پروژه دکوراسیون داخلی هست که از چند تا نما Render شده و با نورهای روز , شب و خواب نورپردازی شده.

موتور Render سازی مورد استفاده Mentalray و ماده متریال هم ماده استاندارد Mentalray یعنی آرش اند دیزاین است.

این هم Render پروژه.

در مورد نور شب 4 تا نور در سقف داریم که تارگت اونها به سمت زمین هست و به صورت ضرب دری سفید و زرد هستند.

در صحنه زیر نور صحنه توسط یک Free light 100 w به صورت هالوژن تامین شده.

صحنه زیر هم توسط Daylight با نور روز نورپردازی شده. در این صحنه نور خورشید توسط یک پنجره پشت پارتیشن و به سمت کمد و همچنین 2 پنجره پشت سر ناظر و به سمت صحنه به داخل اتاق تابیده.

لطفا تصاویر اصلاح شده رو در پست های صفحه بعد ببینید.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=122531&page=2

اصلاحات این صحنه در 2 پست در صفحه بعد به ترتیب ویرایش طرح قرارداده شده

سلام . بالاخره این هم رندر کار با وی ری که امروز انجام دادم. ( یکشنبه 4 مرداد 88 )

آخرین ویرایش:

shayanboy

Active Member
شیکه خوب پارتیشن بندی شده :wink:
تبریک می گم. عالی شده .
فقط این نورها از کجا دارن تابیده میشن . ؟ انگار دیوار نور داره

شایان

yaiiaj

کاربر VIP
سلام MrHossein عزیز:)
کار خیلی خوبی شده موفق باشی اما در مورد نورای روی دیوار منم با دوستمون شایان موافقم
بازم مرسی:rose:

moeinkarimi

Member
سلام به همه رفقای گل.من دوباره برگشتم :wink:
دوست عزیز ، بهتر بود شما این تاپیک رو تو تالار :.گالری 3 بعدی.: میساختی و اونجا همه ی بچه های گل مجیدآنلاین میومدن و نظراتشون رو میدادن:-?

HòóK

Member
کارت خيلي خوبه ولي چند تا اشکال داره که اگه درست بشه؛ عالي ميشه:
۱- همون نور پردازي که بچه ها گفتن...:)
۲- تکسچر ها خوبن ولي بعضي جاها (مثلاً تکسچر صندلي؛ مخصوصاً از نماي بالا و تکسچر ميز؛ اون ۲ ديواره ي چوبي که هم رو قطع کردن) نياز به کار بيشتري داره.:D
۳- مودلينگ ها خيلي خوبن ولي نمي دونم چرا اون دستگيره ها و پايه صندلي اين قدر مياد تو چشمم!!! :evil:
۴- آخر از همه؛ سايه ها خيلي بد کار شدن (انصافاً از اين يکي نميشه گذشت)!!! :shock:

:razz:

ولي بازم مي گم؛ خيلي خوبه!

MrHossein

Well-Known Member

با تشکر از توجه و عنایت دوستان تغییرات ایجاد شده در طرح فوق رو اینجا میگذارم.
اگر عیب و ایرادی بود اصلاً نیازی نیست تعارف کنید و یا تعریف کنید.

در مورد پارتیش قبل از اینکه بپرسید بگم. مشتری حاضر نشد پولش رو بده برش داشتم این یکی رو گذاشتم ولی بعدا برای شما دوباره میذارمش.

HòóK

Member
ممنونت ميشم اگه چند تا عکس با کيفيت بيشتر بزاري؛ ولي به نظرم اکثر مشکلات حل شدن؛ البته به جز پايه صندلي.
يه مشکل ديگه هم تو کار به وجود اومده؛ شيشه ي ميزي که عکسش توي آينه اوفتاده؛ به نظرم شکست نور نداره.

موفق باشي!

MrHossein

Well-Known Member
پاسخ و تشکر

ممنونت ميشم اگه چند تا عکس با کيفيت بيشتر بزاري؛ ولي به نظرم اکثر مشکلات حل شدن؛ البته به جز پايه صندلي.
يه مشکل ديگه هم تو کار به وجود اومده؛ شيشه ي ميزي که عکسش توي آينه اوفتاده؛ به نظرم شکست نور نداره.

موفق باشي!

در مورد شیشه حق با شماست برای کاهش سرعت رندر Caustics رو فعال نکردم. در مورد پایه صندلی هم من درست نفهمیدن عیب مورد نظر شما چیه ولی اگر بیشتر توضیح بدید قول میدم درستش کنم.

:rose: ضمنا خطاب به همه دوستان بگم خیلی خوشحالم که اینقدر بچه ها نکته بین و دقیق هستند. اینطوری کار من هم پیشرفت میکنه.

HòóK

Member
پايه ها به نظر من تو مدلينگش اشكال داره و يكمي مصنوعيه.

اگه خواستي ميتوني با يه مقداري اديت (دي) از آبجكتي كه پيوست دادم استفاده كني.

پیوست ها

• 12.rar
    13.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

MrHossein

Well-Known Member
سلام

خدمت دوستان عزیز عرض کنم که بابت پایه صندلی خیلی ممنون ولی به مدل صندلی نساخت. صندلی رو زبیخ عوض کردم یکی دیگه گذاشتم. یک مقداری هم فضا رو شلوغ تر کردم. نورپردایش خیلی اذیتم میکنه. مشکل نور حل بشه رندر های جدید رو آپ می کنم.

بازهم از همه مرسی

.

MrHossein

Well-Known Member
سلام گرم من تقدیم به همه عزیزانی که لطف می‌کنند و نظرات ارزشمند خودشون رو راهنمای پیشرفت من قرار میدند. این تصاویر نتیجه آخرین تغییرات اعمال شده در صحنه قبل است

مشخصات صحنه:
موتور رندر : Mental ray
ماده مورد استفاده : Arch and design
تعداد اشیا صحنه : 150
نوع نور : Standard
تعداد نور : 8
وضعیت Gi: فعال
وضعیت Special effect: فعال
وضعیت نور : نورپردازی شب
نام نور : mr Are omi

فکر نمی کنم بشه با منتال ری کار طبیعی انجام داد. ولی لطفا در این زمینه راهنمایی کنید.

این هم نمونه خام رندر شده توسط Vray هست.<br>اگر دوستان لازم بدونند روی همین صحنه با وی ری هم کار کنم.

و این هم لوگوی پشت لپ تاپ که بامپ شده. البته برعکس افتاده. ببخشید.

با تشکر از همه​

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا