پشتیبانی لسه و دندون

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام.این مدل رو واسه یه کاراکتر زده بودم.گفتم یه رندر ازش بگیرم تا یه تمرینی هم واسه متریال بشه.خوشحال می شم ایرادای کار رو بگید.:rose: نرم افزار استفاده شده3dmax, zbrush, vray موفق باشید. 1.jpg

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام
برای متریال دندون حتما از VRay Fast SSS 2استفاده کن.
کار خوبی شده، موفق باشی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
مرسی از نظرت رفیق.آره از همون vray sss2 استفاده کردم .اما باید بیشتر تمرین کنم تا بتونم بهتر در بیارم.شما هم موفق باشی:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
خیلی خوب شده ، اما به نظرم توی تکستچر مشکل داره
ممنون حمید جان.راستش تکسچر رو توی زیبراش طبق این رفرنس paint کردم .اما خوب چون تجربم تو زمینه poly paint پایینه ، به همین خاطر خیلی خوب نشد. و حرف شما درسته.:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سایز دندون ها نسبت به لثه کمه، سطح روی دندون هم یکم جلو اتر از لثه باید باشه.
مقدار Scale متریال SSS رو زیاد کن، Scatter color رو هم روی خاکستری بذار، Reflect Glossiness رو هم تقریبا بذار روی 0.9 تا بهتر شه. حتما روی متریال کار کن چون ممکنه توی پروژه های بعدیت هم به دردت بخوره.
:wink:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سایز دندون ها نسبت به لثه کمه، سطح روی دندون هم یکم جلو اتر از لثه باید باشه.
مقدار Scale متریال SSS رو زیاد کن، Scatter color رو هم روی خاکستری بذار، Reflect Glossiness رو هم تقریبا بذار روی 0.9 تا بهتر شه. حتما روی متریال کار کن چون ممکنه توی پروژه های بعدیت هم به دردت بخوره.
:wink:
دمت گرم بابت راهنمایی هات.سعی می کنم بیشتر روش کار کنم ان شا الله موقعی که از کاراکتر رندر گرفتم این مورد رو هم اصلاح می کنم.مرسی به خاطر وقتی که گذاشتی:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
مثل همیشه عباس در راس مدلینگ
شیدر لثه خیلی خوب شده
زبون هم خیلی خوب شده.اگه میخوای آتیستیک بشه خب زبون اینقدر تمیز نیست کمه ! به نظرم یه مقداری مثلا روی زبونش تکسچر بده که مثلا پرزش رفته یا قاچ داره کوچیک گوشه ها.اما پرفکت شده
عباس آپلود سنتر خوب شده.اگه میخوای عکس بصورت بند انگشتی نمایش داده بشه از طریق insert image عکست رو آپلود بکنی اوکی میشه

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
مثل همیشه عباس در راس مدلینگ
شیدر لثه خیلی خوب شده
زبون هم خیلی خوب شده.اگه میخوای آتیستیک بشه خب زبون اینقدر تمیز نیست کمه ! به نظرم یه مقداری مثلا روی زبونش تکسچر بده که مثلا پرزش رفته یا قاچ داره کوچیک گوشه ها.اما پرفکت شده
عباس آپلود سنتر خوب شده.اگه میخوای عکس بصورت بند انگشتی نمایش داده بشه از طریق insert image عکست رو آپلود بکنی اوکی میشه
:green:مرسی عارف جان.درستهحق با شماست ان شا الله موقع رندر اصلی درستش می کنم.insert image رو پیدا نکردم می شه یه آدرس بدی؟:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا