لبنان همچنان داراي بالاترين ميزاني كپي غير قانوني CD و DVD در خاور ميانه

AliReza26

Active Member
كپي غير قانوني CD و DVD موسيقي در لبنان همچنان در بالاترين سطح در ميان كشورهاي خاورميانه قرار دارد.
انجمن بين المللي صنعت موسيقي اعلام كرد: بررسي ها نشان مي دهد , هم اكنون 70 درصد از كپي موسيقي در لبنان به صورت غير قانوني انجام مي شود , كه عدم نظارت دولت لبنان بر نحوه كپي موسيقي , اين كشور را به بهشت كپي گران غير قانوني موسيقي تبديل كرده است.
بنابراين گزارش , در كشور مصر نيز 50 درصد از كل كپي موسيقي به صورت غير قانوني انجام مي شود , كه اين آمار مصر را به لحاظ دارا بودن بالاترين ميزان كپي غير قانوني موسيقي , پس از لبنان در مكان دوم قرار مي دهد.
شايان ذكر است , كپي غير قانوني موسيقي سالانه چهار ميليارد دلار به صنعت جهاني موسيقي زيان وارد مي كند.

منبع : http://www.tebyan.net/Subscribe/Art...mputer/news/computer_news.aspx?id=1116&Kod=MC

iRWEBDES

Active Member
alireza26 گفت:
بابا ايران فن آوريش رو نداره و فقط يك شركت توليد ميكنه كه فكر كنم دناكاست باشه و سيدي هاش هم گرونه هم عالي اما اگه فنآوريش رو بدن با يه دستگاه كل 6 تا كارخونه رو ميخوابونه !

MrMohi

Active Member
من که خودم روزی به اندازه نصف خاور میانه سی دی رایت میکنم ... اینا چجوری تونستن از ما جلو بزنن ؟...

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
من که خودم روزی به اندازه نصف خاور میانه سی دی رایت میکنم ... اینا چجوری تونستن از ما جلو بزنن ؟...
رايت كردن كجا ... توليد كجا !
بابا توليد سيدي خام نه رايت كردن مارماهي جون :دي
انگار گيراييت ضعيف شده ها ...

sp-sky

Member
يه اشتباه آماري هست اينجا
درصد تو آمار هم مفيده و هم گمراه كننده؟؟؟

شركتي كه پارسال 1 ميليون دلار درآمد داشته امسال اعلام كرده سود ما 100 درصد افزايش پيدا كرد
سهامش بشدت رفت بالا بعدا معلوم شد كه 1 ميليون شده 2 ميليون و با توجه به نقدينگيش و سرمايش اگه حساب كنيد تازه ضرر هم كرده

ما درصد رو هميشه بايد با مبناهاي ديگه هم در نظر بگيريم
اگه تو اين قضيه مبنا رو جمعيت قرار بديم مي بينيد اگه تمام سي دي هاي موسيقي لبنان هم كپي باشه باز هم به نسبت ايران چيزي نيست
الان تو همين ميدون انقلاب تهران يه سي دي برنامه كه قيمت واقعيش شايد 2-3هزار دلار باشه با قيمت 1 دلار فروخته ميشه تازه عمدش 300 تومن هست
حساب كنيد چقد دست زياد شده كه تا اين اندازه قيمت كپيها افت كرده

sp-sky

Member
در ضمن اينو هم فراموش نكنيد هيچ وقت تو هيچ زمينه اي توي ايران آمار دقيقي اراپه نشده كه موضوعات كامل روشن بشه

NextWorld IT

Active Member
sp-sky گفت:

شركتي كه پارسال 1 ميليون دلار درآمد داشته امسال اعلام كرده سود ما 100 درصد افزايش پيدا كرد
سهامش بشدت رفت بالا بعدا معلوم شد كه 1 ميليون شده 2 ميليون و با توجه به نقدينگيش و سرمايش اگه حساب كنيد تازه ضرر هم كرده

اگه تو اين قضيه مبنا رو جمعيت قرار بديم مي بينيد اگه تمام سي دي هاي موسيقي لبنان هم كپي باشه باز هم به نسبت ايران چيزي نيست
الان تو همين ميدون انقلاب تهران يه سي دي برنامه كه قيمت واقعيش شايد 2-3هزار دلار باشه با قيمت 1 دلار فروخته ميشه تازه عمدش 300 تومن هست

شما انگار با سيستم هايه امارگيری و ستتيستيک اشنا نيستيد.....
کسی که مياد در این مقياس امار گيری ميکنه و در اختياره دنيا قرار ميده در حد world-class
مطمئن باشيد که تماّم فاكتور هايی که شما گفتيد رو رعايت ميکنه....
حتی چيز هايی رو تو محاسباتش رعايت ميکنه که شايد اصلا به فكر منو شما نرسه...

sp-sky

Member
nextworldit گفت:
sp-sky گفت:

شما انگار با سيستم هايه امارگيری و ستتيستيک اشنا نيستيد.....
کسی که مياد در این مقياس امار گيری ميکنه و در اختياره دنيا قرار ميده در حد world-class
مطمئن باشيد که تماّم فاكتور هايی که شما گفتيد رو رعايت ميکنه....
حتی چيز هايی رو تو محاسباتش رعايت ميکنه که شايد اصلا به فكر منو شما نرسه...

فراموش نكنيد همين پارسال فاش شد كه حداقل 15 درصد آمارهايي كه تو آمريكا هر ساله از طرف شركتهاي مهم اراپه ميشه درصد صحتش خيلي پاپينه

MrMohi

Active Member
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
یه نگاهی به اینجا بنداز
كپي غير قانوني CD و DVD موسيقي در لبنان همچنان در بالاترين سطح در ميان كشورهاي خاورميانه قرار دارد.
کپی سی دی یعنی همون رایت سی دی ... به تولید سی دی چه ربطی داشت؟
این چه فرقی با چیزی که من نوشتم داره؟...

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
یه نگاهی به اینجا بنداز
اوه شرمنده من فكر كردم توليد سيدي رو ميگن !
يعني از پاكستان بيشتر ؟
من فكر ميكردم پاكستان بيشترين كپي كنندست !

MrMohi

Active Member
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
یه نگاهی به اینجا بنداز
اوه شرمنده من فكر كردم توليد سيدي رو ميگن !
يعني از پاكستان بيشتر ؟
من فكر ميكردم پاكستان بيشترين كپي كنندست !
گیراییت ضعیف شده جوون ... دشمنت شرمنده باشه ...
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا