يه كار قديمي كه تقريبا مال پارسال هست. ممنون ميشم نظرتون رو بگيد.:cool:
O Overload New Member May 19, 2010 #1 يه كار قديمي كه تقريبا مال پارسال هست. ممنون ميشم نظرتون رو بگيد. پیوست ها la elaha ela lah.jpg 404.2 کیلوبایت · بازدیدها: 54
POP2 Member May 19, 2010 #2 سلام و خسته نباشی: طرح زیبا و خوش رنگی شده اما از رنگ آبیش زیاد خوشم نیومد چون فکر میکنم به این کار نمیاد. موفق باشی.
سلام و خسته نباشی: طرح زیبا و خوش رنگی شده اما از رنگ آبیش زیاد خوشم نیومد چون فکر میکنم به این کار نمیاد. موفق باشی.
hamid Well-Known Member May 19, 2010 #3 سلام خوب طراحی شده فقط اگه رنگ ار متن متمایز کنی خیلی بهترمیشه بهش سایه اضافه کن رنگ آبیتم با این رنگا نمیخونه
سلام خوب طراحی شده فقط اگه رنگ ار متن متمایز کنی خیلی بهترمیشه بهش سایه اضافه کن رنگ آبیتم با این رنگا نمیخونه
Alireza Saeedi Active Member May 19, 2010 #5 خیلی طرح زیبایی شده ! چند تا پیشنهاد !! اون براش ها ( یا وکتور ) های دور طرح رو که اپسیتیشون رو کم کردی به مقدار های مختلف کمشون کن !! مثلا یه قسمتشو 50 کن یه قسمتشو 30 و ... یکی هم که رنگ های داخل نوشته رو کلا بردار !! جسارتمو ببخشید !! موفقیت !!
خیلی طرح زیبایی شده ! چند تا پیشنهاد !! اون براش ها ( یا وکتور ) های دور طرح رو که اپسیتیشون رو کم کردی به مقدار های مختلف کمشون کن !! مثلا یه قسمتشو 50 کن یه قسمتشو 30 و ... یکی هم که رنگ های داخل نوشته رو کلا بردار !! جسارتمو ببخشید !! موفقیت !!
SMostafaMoosavi Member May 19, 2010 #6 قشنگ شده فقط اگه اون پترن بک رو اپاسیتیشو کم تر کنی قشنگه تر میشه
to remember sb مدیر انجمن May 19, 2010 #7 سلام جالب و خوب طراحی شده ایرادی نمیبینم ولی یه پیشنهاد دارم ... با اجازه اون متن اگه سه بعدی بشه خیلی شیک میشه موفق باشی
سلام جالب و خوب طراحی شده ایرادی نمیبینم ولی یه پیشنهاد دارم ... با اجازه اون متن اگه سه بعدی بشه خیلی شیک میشه موفق باشی
BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش May 22, 2010 #11 بسیاز زیباست بنده هم با بعد گرفتن طرح نوشه وسط موافق هستم... موفق و پیروز باشید