سلام میشه در باره این سیستم توضیح بدبد آیا اتوماتیک وبلاگ می ده؟
jaberjiji Member Jan 14, 2007 #3 چه جوری اتوماتیک وبلاگ می ده مثل میهن بلاگ چه جوری تنظیم کنم که ساب دومین بده و سوالات دیگه که در ذهنم نیست آها برای من یه دونه قالب بیشتر نداره که اون هم خیلی بیریخته قالب از کجا بیارم براش
چه جوری اتوماتیک وبلاگ می ده مثل میهن بلاگ چه جوری تنظیم کنم که ساب دومین بده و سوالات دیگه که در ذهنم نیست آها برای من یه دونه قالب بیشتر نداره که اون هم خیلی بیریخته قالب از کجا بیارم براش
M mersiuse Member Jan 19, 2007 #4 سایتت چیه؟؟! ببین لایف همینجوری وبلاگ میده برای تنظیم sub domain من خودم دارم روش کار میکنم هنوز موفق نشدم دوستان هم که کسی هنوز کمک نکرده!!!!!! قالب هم از سایت خوده لایف بردار فارسی کن
سایتت چیه؟؟! ببین لایف همینجوری وبلاگ میده برای تنظیم sub domain من خودم دارم روش کار میکنم هنوز موفق نشدم دوستان هم که کسی هنوز کمک نکرده!!!!!! قالب هم از سایت خوده لایف بردار فارسی کن
jaberjiji Member Jan 19, 2007 #5 آره من رو ساب دومین کار کردم مثلا ادرسم می شه admin.xxx.com ولی باز نمی کنه؟ حالا بلدی چه جوری تنظیم کنم که هرکی دوست داره ثبت نام کنه و وبلاگ بگیره؟
آره من رو ساب دومین کار کردم مثلا ادرسم می شه admin.xxx.com ولی باز نمی کنه؟ حالا بلدی چه جوری تنظیم کنم که هرکی دوست داره ثبت نام کنه و وبلاگ بگیره؟