بی بی کد لابی

خیلی کار قشنگی شده !
ولی به نظر من یکم volume light شما زیاده ، هیچ وقت این محیط اینقدر مه نداره.
ولی واقعاً قشنگ شده ، هم از لحاظ معماری و هم از لحاظ طراحی :rose:

Hamed

Active Member
سلام
من با اجازت با خط قرمز بعضي از مشكلاتتو دورش خط كشيدم
هيچ جاي شك من قرنيز نديدم كه اين خودش يه مشكله
اينجا داره آتيش مگيره انقدر دود يا مه داره:wink:
ولي از لحاضه فكر طراحي خوب شده
راستي اگر گياه سايه داشته باشه بايد كم سبز خيلي تيره باشه نه زرد
روي سقف متريالت خوب يو وي نشده و درهم برهمه
بعضي از جاها متريال سنگ اومده يوهو قطع شده كه فكر كنم ايراد از متريال باشه
كار كار كار درستش ميكنه
موفق باشي

علي علي

hmv-ray

Member
سلام
خسته نباشی این کار اجراییه؟
این شبکه ها رو چه طوری میخوای اجرا کنی؟
در مورد رندرتم کار بدی نشده فقط همون که volume light زیاده متریال کفت اگه یه چیز براق باشه کارت از این تیرگی در میاد
در ضمن چرا اون ته یه زور خونه درست کردی مبلارم طوری بالای پله ها چیدی که فقط یه ورزشکار کم داره .
به هر حال موفق باشی:rose:

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
کار خیلی خوبیه

من مخصوصا از لنز فلر ها خوشم اومد
بار اول نفهمیدم دیوار اون بغل منحنی هست و اومدم بهت بگم :
من جای شما بودم به جای استفاده از لنز فیش آی میومدم چند تا زاویه رندر خوب برا کارم انتخاب می کردم :green:

ولی حالا که منحنیه بیشتر توصیه می کنم بیای و یه زاویه ی بهتر برای نشون دادن این موضوع پیدا کنی

ضمنا کیفیت کارت در حدی هست که با کمی وقت گذاشتن و بهتر کردنش می تونی یک کار خیلی خوب ازش در بیاری

موفق باشید

آخرین ویرایش:
ممنون از نظرات خوبتون.این ایرادها دقیقا به کارم وارده و درست میگید ولی چه کنم که برای این کار یک شب بیشتر وقت نداشتم چون مال پروزه پایان ترم یکی از دوستام بود و زیاد روش کار نکردم.اره راست میگید volume lightخیلی زیاده چون بار اولمه که با فتوشاپ همچین کاری رو انجام میدم .در مورد مبلهای اون بالا هم باید بگم که این فضا مثلا اسمش لابی هست و من هیچ دخالتی توی طراحی پلان نداشتم کلا فضا برای لابی مناسب نیست و به خاطر همین هم مبلها رو مجبور بودم که اینطوری بچینم.ضمنا این کار دانشجویی هست.در مورد دوربینم بگم که این دوربین عادی هست ولی چون فضا دراز هست اینطوری به نظر میرسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا