كي بلده يه صفخه رادار بسازه ؟؟؟

neo_masood

Member
سلام . . .
من مي خوام يه صفحه رادار بسازم . . .
حالا همه چيزش okeye به جز يه چيز . . .
اگر ديده باشين در رادار يه خط ( كه منور هست ) مانند شعاع دور دايره مي چرخد . . .
و مهمتر اين كه اگه دقت كرده باشين . اين خط نوري به دنبال خود تا اندازه اي دايره را روشن مي كند . . .
اين خط دنباله هم داره . يعني ديگه يه خط نيست ! يه دنباله اي از نورم دنبالش كه خوب نامنظمه و مثل يه مستطيل نمي شه . و نورهايي كه از خط اصلي دورترن ، قدرت كمتري دارن . چه جوري ميشه اينو ساخت . . . ؟؟؟ منظورم همون خط نوري هست .
البته اگه در مورد ساختن متريالشم توضيح بدين ، ممنون مي شم . يعني چه جوري اشيا انگار در صفحه رادارن ؟ چه رنگ و متريالي مي خوان ؟ *** البته خط نوري مهمتره ***
اميدوارم منظورو رسونده باشم . . .
*** لطفاً در صورت توضيح دادن به وسيله پلاگين ، لينك دانلود و طريقه نصب و اجراي آن را بگذاريد ***
اگرم با پلاگين نبود ، كه چه بهتر :)

اينم عكسش :

images

پيشاپيش ممنونم . . .

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام یه کم دقت کنی الگوی gradient ramp قابل تشخیصه من روش کار میکنم جواب که گرفتم به همین پست اضافه میکنم
اصلاح پست:
برای درست کردن یک صفحه رادار (فقط خط نوریش ....حرکت اشیا رو نتونستم کاریش بکنم) اول یک عدد cone با مشخصات زیر ایجاد کن
radial 1:دلخواه (زیاد کوچیک نباشه ...اندازه معمولی)
radial 2: کمترین مقدار ممکن ولی صفر نشه
height: 00
height segment :00
بعدبه یه متریال خام طرح gradient ramp رو بده اگه نگاه کنی میبینی که به شکل صفحه رادار در میاد ولی سیاه سفید...با دستکاری کردن gradient ramp به شکل طرح دلخواهت در میاد...
برای چرخوندش هم از مدیفایر ها uv map رو به صورت cylindrical بهش بده و از زیر مجموعه مدیفایر (یعنی روی علامت + کنار مدیفایر کلیک کن) gizmo رو انتخاب و با ابزار select and rotate قسمت زرد رنگ رو بچرخون
موفق باشی
. يعني چه جوري اشيا انگار در صفحه رادارن ؟
آقا یکی بیاد این قسمت رو حلاجی کنه برای من هم سواله(منظورش رو فهمیدم ولی نمیدونم چجوری!!)

آخرین ویرایش:

D.Abedi

Member
سلام حامد جون
برای اون قسمتش نمیشه یک noiseی چیزی (میزی) در زیر مجموعه یکی از رنگها بیالی؟

hamed-ddd

Well-Known Member
خوب مسعود جان
به عکس زیر نگاه کن :
23.jpg
اونی که با شماره 1 مشخص شده اصطلاحا فلاگ)flag( نامیده میشه هر فلاگ شماره مخصوص خودش رو داره
فلاگ سمت چپ شماره 1 و سمت راست شماره 2 و هرچی که بین این دو تا قرار بگیره به ترتیب زمان ایجاد شدن شمارهای 3 تا 100 رو میگیره
فلاگهای 1 و 2 به ترتیب رنگ سمت چپ و راست گرادینت رو معلوم میکنن ولی چطور؟
من در اینجا روی فلاگ 3 راست کلیک و گزینه properties رو انتخاب کردم تا کادری که به تنظیمات گرادینت مربوط میشه باز بشه
درکادر شما میتونی
شماره 2) رنگ فلاگ و یا شماره 3) تکسچر فلاگ(یعنی به جای رنگ تکسچر بزاری) رو عوض کنی
با شماره 4 محل فلاگ رو دقیقا معلوم کنی و یا بین فلاگهایی که ایجاد کردی با شماره 5 جابجا بشی ...
اگر دقت کنی بخش interpolation غیر فعاله علتش رو در پایین توضیح میدم ...پنجره تنظیمات رو بعد از پایان کار ببند
در ضمن هر جا که خواستی میتونی فلاگ جدید ایجاد کنی (فقط در محل دلخواه روی نوار گرادینت کلیک کن) و یا فلاگی رو با راست کلیک (روی فلاگ مربوطه)و انتخاب گزینه delet پاک کنی ویا کپی و پیست کنی
در مورد غیر فعال بودن interpolation باید بگم که درست زیر نوار گرادینت دو تا زبانه بازشو به نامهای 'gradient type وinterpolation وجود داره که interpolation باید در حالت custome باشه ....چه فایده ای داره ....!!امتحان کن ببین اگه در حالتی غیر از custome باشه چه بر سر گرادینت میاد و بعد امتحان کن ببین اگه در حالت custome باشه برای تک تک فلاگهات میتونی تو بخش interpolation (یعنی تو منوی راست کلیک وproperties) چکار میشه کرد (حتما امتحان کن)
راستی اگه روی یه فلاگ دبل کلیک کنی مستقیما به بخش تنظیمات رنگ هدایت میشی ( خوب اینو از اول میگفتی!!!!)
موفق باشی :lol:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا