در پنجره curve editor در سمت راست روی گزینه sound کلیک کنید و وارد زیر مجموعش بشید بعد در پنجره زمان بندی curve editor (پنجره سمت راست) راست کلیک کنید و وارد گزینه properties شوید ... از اینجا میشه صدای مورد نظر رو وارد مکس کرد. البته فکر کنم پسوندهای محدودی رو قبول میکنه مثل wave .
امیدوارم کمکت کرده باشه.
سلام
قوربون دستت . كلي استفاده كردم .
فقط دوتا سوال ديگه :
1 - ميشه دو تا يا بيشتر ، صدا گذاشت . بيشتر از يه فايل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- چه جوري تنظيمش كنم كه مثلاً فلان صدا از فلان فريم شروع بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون همش از فريم يك شروع ميشه . مثلاً بزنم از فريم 20 شروع شه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
بازم دستت درد نكنه ...
سلام.
خواهش میکنم.شما لطف دارید. نرم افزار مکس قابلیت میکس و منتاژ صدا رو نداره . صداهایی که میخواید رو در نرم افزار دیگه تهیه کنید و بعد به مکس وارد کنید.
برای اینکه صدا از فریم دلخواه پخش بشه ... باید در منوی curve editor پنجره ی doop sheet ( اسمشو مطمعن نیستم که همین باشه .. احتمالا شبیه این باشه) باز کنید . به شاخه sound برید و ترک صوتی رو میتونید جابجا کنید.
ببين ، دوست دارم
نمي دوني چقدر كمكم كردي ....
راستي يه سوال ديگه :
چه جوري ميشه يه قسمت از انيميشنو صحنه آهسته كرد و لي قسمت هاي ديگه درست باشن يا تند تر كرد .
و يه سوال ديگه :
چه جوري در يك انيميشن مي تونم دوربينو عوض كنم ؟؟؟؟ يعني مثلاً دو تا شخصيت داريم . 1 دوربين رو صورت اين و يكي ديگه رو صورت اون .... بعد مي خوام در فريم هاي مشخصي دوربين مورد نظر را عوض كنم و اون يكي فعال بشه . بدون اينكه دوربينو حركت بدم ..........
بازم ممنونم ..........
قربون شما ... قابلی نداشت.
واسه این که حرکت رو آهسته و تند کنی دو روش هست. اگر از کاراکتر استودیو استفاده میکنی خودش امکانات زیادی داره مثل motion mixer و غیره ولی اگر میخوای یک object معمولی رو حرکت بدی ...خوب میتونی از اول حرکتت رو در بعضی جاها تند کنی و کند کنی . هر چی فاصله ی فریمهای بین دو حرکت بیشتر باشه حرکت کند تر میشه و برعکس.
در مورد دوربین هم ... هیچ کس این کاری که شما میگید رو نمیکنه . بلکه دوربین های مختلف رو در جاهای مختلف میزارن و بعد از هر کدوم رندر رو میگیرن و بعد صحنه های رندر شده رو در نرم افزارهای منتاژ به هم وصل میکنن. در واقع هر دفعه که دوربین عوض میشه صحنه cut موخوره و پلانها ی مختلف ایجاد میشه که بعدا باید تدوین بشن.
neo masood dar morede soale akharet bayad begam mamooolan inkaro nemikonan vali age vase sorat amale bishtar mikhaye hamchin kary bokoni bayad begam mitoni to video post inkaro anjam bedy ghesmate render>videopost
to refrence khode max search kon videopost va mibini ke chetory mitony onja dorbinaye mohiteto moarefy koni va be render max chetory dastoor bedy ke az cheframe ta cheframey ro kodoom dorbina amale rendero anjam bede.
vali dar akhar behet pishnehad mikonam inkaro anjam nady chon behtaresh ine ke renderato be soorate sequency begiri va bad to narmafzarayi mese aftereffect ya combusition onaro mix koni.
اولن دوباره از جوابهاي خوبتون ممنونم .....
مثل هميشه يه سوال ديگه
من ميخوام چند تا حرف بنويسم (جدا از هم ) و بعد يه كاري كنم كه اينا به هم تبديل شن
مثلاً m به l و ............ .لي هر كاري مي كنم morph هم جواب نميده يعني اصلاً نمي شه .....
ممنون