كم كردن حجم فايل ها

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان.با چه نرم افزاري و چگونه يه فايل رو كه 10 مگابايت هست رو 4 مگابايت بكنم ؟
با Winrar ميشه؟
ميخوام پسورد هم روي فايل بذارم
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان.با چه نرم افزاري و چگونه يه فايل رو كه 10 مگابايت هست رو 4 مگابايت بكنم ؟
با Winrar ميشه؟
ميخوام پسورد هم روي فايل بذارم
ممنون

بستگی به محتویات فایل داره، بعضی از داده ها که ذاتا فشرده نیستند مثل محتویات فایل های متنی و یا نصاویر bmp
خیلی خوب و با نرخ بالایی فشرده می شوند، اما فایل هایی که خودشان قبلا به طریقی فشرده ذخیره شده اند،
مثل فایل های ویدئویی divx یا تصاویر png چندان فشرده نخواهند شد.

فرمت rar در مقایسه با zip نرخ فشرده سازی بهتری دارد، اما میزان استفاده اش از حافظه RAM محدود است.
اگر حافظه RAM زیادی موجود باشد عموما نرخ فشرده سازی 7zip (شیوه LZMA) بهتر از rar است.
اگر از نرخ فشرده سازی rar راضی نبودید 7zip را هم امتحان کنید، شیوه فشرده سازی LZMA طوری است که
هر چه حافظه RAM بیشتری برای اینکار اختصاص دهید بهتر فشرده می کند.

Roach

Well-Known Member
من اصلا نفهميدم!
چجوري و با چه نرم افزاري اين كارها رو بكنم

the_king

مدیرکل انجمن
من اصلا نفهميدم!
چجوري و با چه نرم افزاري اين كارها رو بكنم

WinRar رو نصب کنید. روی فایل مورد نظرتون راست کلیک کنید و گزینه Add to archive رو انتخاب نمایید.
گزینه Compression Method رو روی Best قرار دهید. در قسمت Advanced یک دکمه Set Password هست
که بتوانید روی فایل رمز قرار دهید. زمانی که روی دکمه OK کلیک کنید فایل فشرده rar ساخته میشه.
اگر به حد کافی فشرده نبود 7zip رو نصب کنید.

اون هم منوی خودش رو هنگام راست کلیک کردن رو فایل داره که داخلش گزینه Add to archive رو انتخاب خواهید کرد.
با گزینه Compression Level میزان فشرده سازی تعیین میشه. تنظیم Enter Password و Reenter Password هم
رمز فایل رو مشخص میکنه.

Roach

Well-Known Member
داداش با winrar اون راهيي كه گفتين رو رفتم اما حجم كم نشد
با 7zip هم اصلا نميشه و حجم هم كم نميشه

the_king

مدیرکل انجمن
داداش با winrar اون راهيي كه گفتين رو رفتم اما حجم كم نشد
با 7zip هم اصلا نميشه و حجم هم كم نميشه

پس کاری نمیشه کرد، مگر اینکه فایل ویدئویی یا صوتی باشه که با تبدیل به یک فرمت فشرده تر (و با کیفیت پایین تر)
حجم اش رو کم کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا