كم كردن حجم فايل هاي mp3

behsa

Member
سلام من چند روز پيش اين سوال را پرسيدم. اما به جواب نرسيدم. به همين دليل باز هم اينجا مطرحش ميكنم.
من يك برنامه ميخوام كه با پايين آوردن كيفيت يك فايل MP3 حجم اون فايل را پايين بياره.
پيشاپيش از راهنماييهاتون ممنونم

با سلام

البته ببخشيد من فضولي مي كنم شما چرا اين فايلها رو تبديل به پسوند ram.* نمي كنيد

چندان هم افت كيفيت نداره لاقل من كه راضي هستم

باسپاس

iman_iz

Member
نرم افزاري كه ميخواهيد flash MX هست .اگرچه اينكار براي فلش يه كار جانبي هست اما ميتونه يه فايل چند مگابايتي رو به حدود 800 كيلوبايت كاهش بده

shahrokh_xp

Active Member
reza_active گفت:
با سلام

البته ببخشيد من فضولي مي كنم شما چرا اين فايلها رو تبديل به پسوند ram.* نمي كنيد

چندان هم افت كيفيت نداره لاقل من كه راضي هستم

باسپاس
منم راضيم :wink:

SME

Banned
تبديل با ...

سلام
به نظر من بهترين برنامه براي اينكار برنامه Real Player هستش.
كه هم كيفيت رو پايين نمياره و هم اينكه در نوع عملكرد قوي هستش.

ACTIVE

Active Member
با سلام
دوستان پيشنهادات خوبي دادند و منم يه چيزي مي خوام بگم :
در نرم افزار XING برنامه اي به نام Xingmpeg Encoder 2.20 موجود است قابليت اين نرم افزار در قدرت Convertor ي آن است .
با استفاده از اين نرم افزار شما مي توانيد با تغيير يا بهتر بگم تنظيم قدرت خروجي ٬ نوع خروجي ( استريو - مونو ) و ... اندازه فايل Mp3 خود را تغيير دهيد . البته لازم به ذكر است كه اين فرايند با افت كيفي آهنگ شما همراه خواهد بود .
با تشكر

Mojtaba7

Member
با jet Audio 5 هم مي توانند البته ببخشيد پيش شما حرفه اي ها من اظهار وجود كردم
jet audio --- conversion--- add--- output format--- config--- START

fada

New Member
به نظر من برنامه قديمي MP3 Compressor هم براي مواقعي كه هدف كم كردن حجم فايل است با در اختيار گذاشتن تنظيمات مختلف bitrate و sample rate كاهش حجم قابل توجهي را ايجاد مي كنه.

H-assan

Well-Known Member
شما با برنامه ي خود win xp مي توانيد اين كار رو بكنيد
با بر نامه ي Windows Movie Maker

farzadx1

New Member
سلام
بهترينش : DIETMP3
الان لينكشو نميدونم اما برات مي ذارمش
مي توني سرچ كني

Masih

Well-Known Member
به نظر من هم نرم‌افزار SoundFourge 5.0 نرم‌افزاري بسيار مناسب براي هرگونه كار و عمليات بر روي فايلهاي صوتي هست. مخصوصا اينكه اين نرم‌افزار يك منوي بزرگ به اسم Effect داره كه شما حتي اگر يك تازه‌كار در زمينه موسيقي هم باشيد ميتونيد به راحتي صدا و موسيقي دلخواهتون رو دستكاري كنيد! امتحان كردنش ضرري نداره! :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا