كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين

با سلام

كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين بدون نياز به بانك اطلاعاتي MYSQL (به صورت كاملا Flat) به نام Mini Web Shop فارسي شد. حجم كل اين سيستم معادل 600 كيلوبايت مي باشد. و به صورت كاملا فارسي به همراه تاريخ شمسي و اديتور HTML فارسي آماده است... فقط سورس اصلي داراي مشكلات انگشت شماري است كه در صدد رفع آنها هستم... سيستم هنوز براي دانلود موجود نيست ... از افرادي كه قادر به رفع مشكلات باقي مانده هستند دعوت به همكاري ميكنم ....

در حال حاضر نسخه نمايشي اين سيستم را از اینجا مي توانيد مشاهده كنيد.

spsgorgan

Active Member
dark_angel گفت:
با سلام

كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين بدون نياز به بانك اطلاعاتي MYSQL (به صورت كاملا Flat) به نام Mini Web Shop فارسي شد. حجم كل اين سيستم معادل 600 كيلوبايت مي باشد. و به صورت كاملا فارسي به همراه تاريخ شمسي و اديتور HTML فارسي آماده است... فقط سورس اصلي داراي مشكلات انگشت شماري است كه در صدد رفع آنها هستم... سيستم هنوز براي دانلود موجود نيست ... از افرادي كه قادر به رفع مشكلات باقي مانده هستند دعوت به همكاري ميكنم ....

باز هم ممنونم

موفق و موپد باشيد

فروشگاه آنلاين خيلي عاليه فكر كنم بين بچه ها خيلي طفدار پيدا كنه البته اگه با nuke كار مي كرد خيلي عاي مي شد

البته قبلا كه سايت اصليم با نوك بود يك موژول فروشگاه فارسي كرده بودم ... ولي كلا من مخالف نوك هستم راستش تعجب ميكنم كه نوك با تمام ضعف هاي امنيتي كه داره چرا هنوز عجيب طرفدار داره ... به هر حال اين نظر شخصي من بود ... اين سيستم فروشگاه هم فكر كنم به راحتي بشه تو نوك پورتش كرد ...
فعلا كه فروشگاه دچار چند تا مشكل هست من هم اين چند وقته خيلي خسته شدم اگه كسي بتونه تو رفع اشكال ها كمكم كنه ممنون ميشم ولي مثل اينكه كسي حاضر به همكاري نيست !!!

dark_angel گفت:
البته قبلا كه سايت اصليم با نوك بود يك موژول فروشگاه فارسي كرده بودم ... ولي كلا من مخالف نوك هستم راستش تعجب ميكنم كه نوك با تمام ضعف هاي امنيتي كه داره چرا هنوز عجيب طرفدار داره ... به هر حال اين نظر شخصي من بود ... اين سيستم فروشگاه هم فكر كنم به راحتي بشه تو نوك پورتش كرد ...
فعلا كه فروشگاه دچار چند تا مشكل هست من هم اين چند وقته خيلي خسته شدم اگه كسي بتونه تو رفع اشكال ها كمكم كنه ممنون ميشم ولي مثل اينكه كسي حاضر به همكاري نيست !!!

لطفا يه توضيحي هم راجع به پورت كردن فروشگاه تو نوك بده

yaghi

Member
dark_angel گفت:
با سلام

خيلي جالب بود من كه بي صبرانه منتظر كامل شدن :lol: :( :cry: :oops: :wink: :!:

ehsan-ets

Member
اقا اگر مي شه مشكلات رو همينجا مطرح كنيد كه اگر هركسي كمكي از دستش بر مياد انجام بده
در ضمن بابت كاري هم كه كردي دستت دردنكنه

عزيز خسته نباشي ...
كي تموم ميشه ما هم دانلود كنيم ( البته با اجازه شما ) ؟
من كه دارم لحظه شماري ميكنم ( از حالا هم شروع كردم 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7. 8. 9 . 10 . 11 ...)

yaghi

Member
shirazpatogh گفت:
عزيز خسته نباشي ...
كي تموم ميشه ما هم دانلود كنيم ( البته با اجازه شما ) ؟
من كه دارم لحظه شماري ميكنم ( از حالا هم شروع كردم 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7. 8. 9 . 10 . 11 ...)
بيا هم صدا شيم .
ما منتظريم هيي
ما منتظريم هيي
ما منتظريم هيي
......

yaghi

Member
بابا حيف ما اينطوري گلومنو پاره كردم !
چي شد اين فروشگاه آنلاين

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا خداييش خيلي 20 هستش اين فروشگاه. دمت گرم

اگر پيداتون شد بيا مشكلات رو همينجا بگو تا بچه ها كمكت كنند.

مخلصم
سايان

farhad23

New Member
من نسخه انگليسي رو مي خوام البته با توضيحات نصب و تنضيمات روي هاست كسي ميتونه كمك كنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا