كمك

سلام ...
دوستان ببخشيد كه دارم اينجور حرف مي زنم
من تا حالا چندين تاپيك زدم .....ولي هيچ كدوم از دوستان كمك نتونسن بهم بكنن
خواهش مي كنم ايندفعه رو يه خورده هوامون رو داشته باشين
اخه كارم گيره
يه جعبه مي خوام طراحي كنم واسه يه نرم افزار حسابداري كه جوري طراحي بشه قفل هم توش جا بشه
منتظرم ..دوستان ..ايتدفعه رو دست خالي رهام نكنين ؟

چه جوري ...يه جعبه طراحي كنم ........؟؟؟؟

جعبه نرم افزار ي رو مي خوام ..مثل تموم جعبه هاي كه تو بازار هستش ..مثله اين جعبه هاي واكمن ها يا جعبه هاي ديگه
ممنون ميشم ....

ببین من خودم واسه درس بسته بندی که باید جعبه طراحی می کردیم چند نمونه کار انجام دادم . برای طراحی هر چه بهتر هم اول شروع می کردیم به اتود مدادی زدن و بعد گسترده جعبه را می کشیدیم . به نظر من اگه شروع به طرح زدن بکنی موفق می شی . می تونی طرحات رو هم بذار ی تا با همفکری بچه ها کارت کاملتر بشه . در هر صورت موفق باشی .

ممنون از اينكه كمكم مي كنيد ..ولي خب ....اصلا طرح اوليه اسش چه جوريه ..
من دنبال اينم ؟
سارينا جان ممنون از اينكه داري كمكم مي كني

خواهش میشه . برای اولین قدم بگو که می خوای جعبه ساده باشه یا اینکه فرم خاصی داشته باشه ؟ من می تونم واسه اینکه بهتر طرح بزنی طرح گسترده یک جعبه را واست بذارم . فکر کنم منظور خودت هم همین بود .

AMiR

Active Member
خوب يه دونه از همين جعبه هاي توي بازار رو تهيه كنيد و ببنيد گسترده اش چه شكليه !
(مهندسي معكوس ) بعد هم اسكنش كنيد يا اندازه هاش رو در بياريد

Mandana

Active Member
1.استفاده از تاپیکهایی با عنوان کمک، لطفا کمک کنید و غیره ممنوعه.سعی کنید موضوع تاپیک با نامش مربوط باشه

2.اول باید مدلی از جعبه رو که میخواین درست کنین در حالت گسترده طراحی کنین.اصلا طرح گسترده می دونین چجوری باید بکشین؟یعنی ایده ی جعبه توی ذهنتون هست آیا؟

Mandana

Active Member
عزیزم الان دقیقا این پست شما هیچ ربطی به جواب دوستمون نداره
طرح گشترده ی جعبه رو با براش درست نمی کنن!
اینطوری جواب میدین فقط طرف مقابل رو گیج می کنین
موفق باشید

NaviD.R.R

Member
من که یه نمونه برات گذاشتم دوست من ، ولی متوجه نمی شم دقیقا مشکلت کجاست ؟
طراحی یه جعبه کار سختی نیست ، حودتم که طرح گستردش رو داشتی ... فقط الان باید روی همون طرح گسترده طرح رو جعبه پشت و اطراف و لبه ها رو جا گذاری کنی ...

شما عکسی رو که دوست داری رو جعبه بندازی رو بدین به من من برات میسازم! - اگرم چیز خاصی تو ذهنتون نیست که خودم طراحی کنم!

اگه عکسی داری Pm و اونجا بزارش - یا ایمیل کن
salehi.common[@]yahoo.co.uk
تا ردیفش کنم! ( ناراحتی که نداره )

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا